Perikle Posted April 9 Report Posted April 9 Sticajem okolnosti dobio sam poziv da sutra svratim u Novi Sad i poslušam Kii 7 zvučnike. Lepo će se uklopiti kao pauza na putu ka severu. Po povratku ću ovde preneti svoje utiske. Quote
Perikle Posted April 10 Author Report Posted April 10 Nisam razumeo. Molim Vas pojasniite. Hvala. Quote
Perikle Posted April 10 Author Report Posted April 10 16 minuta ranije, Delija said: 😆😆😆😆Odličan. A odličan i Moon 861 + 891. Quote
zflazar Posted April 10 Report Posted April 10 Pazi, u Novom Sadu neko ima Devialet a neko bogami Karan. Quote
zflazar Posted April 10 Report Posted April 10 Dobro došao na Forum, možda bi dobrodošlica bila toplija da si se predstavio sa svojim hi-fi sistemom a ne rogom od ovna i mudima od labuda. Quote
Perikle Posted April 10 Author Report Posted April 10 1 sat ranije, zflazar said: Dobro došao na Forum, možda bi dobrodošlica bila toplija da si se predstavio sa svojim hi-fi sistemom a ne rogom od ovna i mudima od labuda. Ne nedostaje ništa dobrodošlici. Quote
Perikle Posted April 10 Author Report Posted April 10 Nisam ovde radi provokacije niti radi građenja bilo kakvog imidža. Pridružio sam se forumu zbog razmene iskustava o uređajima i slušačkim utiscima. O svom sistemu i iskustvu pisaću kada za to bude primeren trenutak i odgovarajuća tema. Predlažem da se ovde zadržimo na Kii 7 zvučnicima. Quote
sondek Posted April 10 Report Posted April 10 Imaš temu novi članovi, mislim da ti kolege diskretno ukazuju na nju. Quote
Denny Posted April 10 Report Posted April 10 I kakvi su zvučnici? Jel zvuk lepršav ili je više mekan i svilenkast? Quote
Perikle Posted April 11 Author Report Posted April 11 Danas sam svratio na slušanje. Scena mirno stoji iza zvučnika, precizna i stabilna. Truba diše i nosi emociju (Masekela, Mangione), bez forsiranja detalja. Vokal (Beth Hart) ostaje pod kontrolom i kada ode daleko — bez oštrine i zamora. Sistem koji ne pokušava da impresionira, već pušta muziku da teče — i to mu polazi za rukom. Hvala domaćinu na gostoprimstvu. Par fotografija u nastavku. Quote
SuperFi Posted April 11 Report Posted April 11 Huh, trebao sam malo da spremim sobu 😆 Kako je vreme relativan pojam u zavisnosti od toga sa kim ga delis...Proletelo ovo danas... Polako se sve slaze, gramofon ipak izdominirao...ukratko... Quote
Perikle Posted April 11 Author Report Posted April 11 Nema šta da se sprema — sve je već bilo na mestu. A gramofon… teško je ostati ravnodušan 🙂 Hvala još jednom na vremenu i druženju. Quote
SuperFi Posted April 11 Report Posted April 11 Kako mi je drago kada cujem da neko deli moje odusevljenje sa Nakamichi dekom...prosto neverovatno kako ta sprava reprodukuje muziku...a ima godina, ihaj...45 punih... Quote
SuperFi Posted April 11 Report Posted April 11 2 minuta ranije, Delija said: Dobra je izgleda bila i rakija 😂 Apstiniralo se danas ali smo spomenuli Yello 😄 Quote
Filipescu Posted April 11 Report Posted April 11 У контексту, нисам луд да на оваквом систему слушам yello Quote
Vladimir Posted April 11 Report Posted April 11 1 sat ranije, sweeT_Tooth said: И где су ти звучници из наслова? U Novom Sadu Quote
Recommended Posts