sweeT_Tooth Posted March 24 Report Posted March 24 И тако, дође ред и на још једног маторца који је за чудо скоро исправан. Наиме другар ме удави да погледам о чему се ради и ако баш нешто и не волим овај интегралац. Каже кад год пребацим неки други улаз изгуби се један канал а онда он мало гурне и повуче дугме за избор улаза и као проради! Хмммм, ајд' да погледам и имам шта да видим након расклапања/отварања! Ово је тај преклопник А овако изгледа извађена плочица Е онда на сцену ступа млађи, лепши, културнији преклопник Quote
sweeT_Tooth Posted March 24 Author Report Posted March 24 Да, модернији ал' га треба некако прилагодити.... Ту на сцену ступа 10мм клирип који је богом дан за ову примену! Сечење на меру, бушење отвора, упуштање централног отвора као и урезивање М3 навоја за причвршчћивање за главну плочу! Наравно није ми помог'о нико од дотичних, Све сам мор'о сам! 😁 Quote
sweeT_Tooth Posted March 25 Author Report Posted March 25 И тако, уследило је оно најгоре а то је ожичење преклопника, пипаво сачувај боже! Прво је уследило бушење рупа за нови носач. Овако је то само ради пробе изгледало А овако са доње стране Quote
sweeT_Tooth Posted March 31 Author Report Posted March 31 И тако, следи наставак. Оно што досадно је ожичење или ожичавање! Quote
sweeT_Tooth Posted March 31 Author Report Posted March 31 Цео склоп са чинчевима је уклоњен јер је само сметао и након тога сами метални делови исполирани! А овако су изгледали Quote
sweeT_Tooth Posted March 31 Author Report Posted March 31 И на крају следило је сређивање самог напајања трансформатора, баш прелепо изгледа и наравно замена звучничких конектора јер су оригинални иструлили! Quote
sweeT_Tooth Posted March 31 Author Report Posted March 31 И за крај, све стане у једно дугме! 😃 Quote
surferlola Posted March 31 Report Posted March 31 imas ovde jos ideja https://www.markhennessy.co.uk/mf_a1/ kad je vec na kanalu Quote
sweeT_Tooth Posted March 31 Author Report Posted March 31 Хвала, видео сам све то пре него што је турен на канал ал' има ту и беспотребног уложеног и рада а и времена! Драго ми је да је бар нови преклопник са припадајућим прелепим носачем превазиш'о западњачке идеје! Quote
zflazar Posted March 31 Report Posted March 31 е зајебао си све западно од Гринича свакачас' Једино се плашим да са оваквим радикалним захватима не поквариш велико пријатељство енглеске и српске аристократије. Quote
Nixie Posted March 31 Report Posted March 31 Sreća te je Porše bio već registrovan pre sečenja. Quote
sweeT_Tooth Posted March 31 Author Report Posted March 31 17 minuta ranije, Nixie said: Sreća te je Porše bio već registrovan pre sečenja. Не, Мини је био регистрован! Quote
sweeT_Tooth Posted March 31 Author Report Posted March 31 3 sati ranije, Nixie said: Klasični faraonski poslovi.🤣 Кад' је другар у питању ништа није тешко. 👍 Quote
Recommended Posts