Jump to content

Recommended Posts

Posted

Potrebna pomoc,

Dnevna soba 25m^2. Potrebna preporuka za all-in-one sistem, sa što manje kablova i komponenti. Idealno samo bežični zvučnici. Slušao bih striming i internet radio, i konekcija sa TV.

Budzet- recimo 1k€.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hvala Srđane. Vidim da ova Lite verzija ima jedno pojačalo i moraju se zvučnici povezati kablom, dok regularna skuplja verzija ima 2 nezavisna pojačala.
Nisam siguran za izvor, imaju li svoj strimer, ili im ipak treba dodatni izvor zvuka?

Posted

Da, jedan zvučnik je primar, u njemu je komplet elektronika i on je aktivan, drugi je pasivan, mora da bude povezan sa primarom da bi radio. Naravno da je non-lite verzija bolja, ali je i značajno skuplja i prevazilazi tvoj budžet.

Što se tiče izvora, ako misliš da slušaš striming servise, to je to, imaš aplikaciju za iOS/Android, skineš, povežeš i slušaš. Radi Spotify, Tidal, Qobuz, Deezer. A imaš i internet radio stanice koji možeš da slušaš.

Posted
9 sati ranije, Engine said:

Potrebna pomoc,

Dnevna soba 25m^2. Potrebna preporuka za all-in-one sistem, sa što manje kablova i komponenti. Idealno samo bežični zvučnici. Slušao bih striming i internet radio, i konekcija sa TV.

Budzet- recimo 1k€.

Ovako nesto? Nije bas 1000€ ali nije ni mnogo preko. Ne otskace previse od vec nekih znetih predloga.

https://www.kupujemprodajem.com/tv-i-video/kucni-bioskopi-i-saundbarovi/cambridge-audio-evo-one-snizeno/oglas/173858385?filterId=8392553416

https://www.cambridgeaudio.com/usa/en/products/evo/evo-one

EE3978B1-7644-4D0E-8A38-7B918BFA46D1.webp

Posted

Ponosan sam vlasnik Cambridge Evo One i izuzetno sam zadovoljan. Sa mogućnošću korekcije sobe, za par minuta dobija se neverovatan zvuk. U početku sam imao blagu sumnju, ali sam ubrzo shvatio poentu i rasprodao ostatak hife. Ne drndam se sa kablovima, ne tražim gde ću da postavim zvučnike i što je najvažnije prostora u sobi onoliko. Završna obrada kućišta je taman polu retro i sasvim OK. Čak ga moja žena često licka presrećna što je gomila komponenti, podnostojećih i regalskih zvučnika, kao i kablova nestalo iz sobe. Kolor displej je posebna priča, a mobilna aplikacija sasvim zadovoljavajuća. Topla preporuka!

P.S. Kupljen pre "poniženja", ali vredi svaku paru. Štaviše vredeo bi i da je duplo skuplji.

Posted
Ponosan sam vlasnik Cambridge Evo One i izuzetno sam zadovoljan. Sa mogućnošću korekcije sobe, za par minuta dobija se neverovatan zvuk. U početku sam imao blagu sumnju, ali sam ubrzo shvatio poentu i rasprodao ostatak hife. Ne drndam se sa kablovima, ne tražim gde ću da postavim zvučnike i što je najvažnije prostora u sobi onoliko. Završna obrada kućišta je taman polu retro i sasvim OK. Čak ga moja žena često licka presrećna što je gomila komponenti, podnostojećih i regalskih zvučnika, kao i kablova nestalo iz sobe. Kolor displej je posebna priča, a mobilna aplikacija sasvim zadovoljavajuća. Topla preporuka!
P.S. Kupljen pre "poniženja", ali vredi svaku paru. Štaviše vredeo bi i da je duplo skuplji.

Osjeća li se da nije pravi stereo (s obzirom da si ranije bio pravi hifista)? Kolika ti je soba?

Posted

Iskreno, mislim da nikad ne bih mogao živeti bez pravog sterea posle ovoliko godina u hifi. Uz neki allinone streamer plus par monitorskih zvučnika nakačenih na zid već bih. Kupio sam sinu koji je nešto antiprotivan da ima svoj sistem one aple loptice i odmah dve, da su stereo. On jednu odmah poklonio, a drugu odneo sa sobom u studentsku sobu... Što bi rekli dalmatinci "popizdia san". 

Posted

Posle višegodišnje borbe sa neukrotivim Nac A5 kablovima po kući, došlo vrijeme da se za B sistem proba i wireless :)))

Posted

U paru naravno. To zvuči kaobodličan sistem i mnoge audiofilske bi posramio. Meni bilo sta iz jednog zvučnika zvuči loše. Koliko puta sam probao kod sebe kad sam baš zadovoljan zvukom staviti balans na jedan zvučnik.. Uh kakav krš. Tek oba zvučnika zajedno u stereu mi daju sliku muzike u prostoru i  zadovoljstvo slušanja. 

Posted

Пре поскупљења, Phantom Reactor 600 је био по мени идеалан all-in-one систем. Пар Reactor 600, пар "дрво" сталака, њихов даљинац и бежични грамофонски претпојачивач.

Комплетан систем за испод €3,000.

Posted

Ako dolaze u obzir stariji uredjaji all in one compact ali sa odvojenim zvucnicima ja sam drugaru upakovao Linn Classic Music , Chromecast audio i Usher s520 za 800eur i u 22kvm sobi to svira odlicno (a imas u paketu i odlican cd player i tuner).