Nixie Posted December 23, 2025 Report Posted December 23, 2025 Pa to deluje dobro. Teško će se rastati od njih. 😄 Quote
Nixie Posted December 23, 2025 Report Posted December 23, 2025 Malo su preterali od 4-8k, ostalo je dobro. Quote
slavke1976 Posted December 23, 2025 Report Posted December 23, 2025 Ali meni nikako to nije jasno da , eeee zeni se ne svidja. Da li zelite da imate hi-fi zvucnike u sobi? ako da, sta ima da bira, zna se kako to ide, i kako se postavlja. Ili izbaci taj hifi sistem iz dnevnog boravka, i namesti hi fi u nekoj svojoj hi-fi sobi. Pa neka onda uredjuje dnevni boravak kako zeli. Sorry na ovolikoj negativnosti, ali jbg, tako ti je to Quote
brijac Posted December 23, 2025 Report Posted December 23, 2025 Neki od nas zele i mir u kuci 😁 Quote
sondek Posted December 23, 2025 Report Posted December 23, 2025 Ako nekom mogu da pomognem slikom elektrostatika na sred dnevne tu sam... Posle toga sve će biti lakše Quote
yaki Posted December 24, 2025 Report Posted December 24, 2025 Rotiraj celu postavku tako što zvučnike postaviš ispred prozora, a kraći deo te garniture za sedenje pomeriš ka ulazu u prostoriju i okreneš prema prozoru i obavezno spusti taj TV da ne kriviš vrat. 🙂 Quote
borisav Posted December 30, 2025 Report Posted December 30, 2025 Ono sto mogu da primetim da se drvi na forumu o svemu i svacemu....kutijama,driverima...DAC-ovima....kablovima...pojacalima....a realno sirotinja....zasto to kazem... Zato sto odgovorno tvrdim...99% nas na forumu NE MOZE da priusti adekvatnu sobu SAMO za slusanje muzike....i dzabe onda sve ono pobrojano.... Quote
perodeformero Posted December 30, 2025 Report Posted December 30, 2025 6 minuta ranije, borisav said: Zato sto odgovorno tvrdim...99% nas na forumu NE MOZE da priusti adekvatnu sobu SAMO za slusanje muzike.... To nije stvar sirotiLJe, nego prioriteta. Ali i kompromisa (ko je oženjen+sitna deca).😔 Quote
borisav Posted December 30, 2025 Report Posted December 30, 2025 Ne...bas ovo sto sam napisao...sirotinja...jer za takvu sobu ti treba da je dogradis na vec postojeci objekat...opremis i uklopis bar 30.000 eura...i to je minimum....znaci soba za slusanje i uzivanje i nista drugo ...namena samo ta Ozenjena je vecina...ali nazalost to ne mozemo da priustimo ....da jednom poslusate sistem od cirka 12.000 eura ne treba skuplji ....koji smo prebacili iz malene multifunkcionalne sobice 4mx3m ali visine samo 2.5m u sobu 8.5m x 4m visine 3m....sve bi bilo jasno... Da ne bude zabune ja sam juju daleko i od tog sistema za 12k Drugar ima sistem od tipa 4k ...ali sobu snova.....svaki put svi koji se skupimo uzivamo vise nego u sistemima od 100k koje smo takodje slusali...ali koji su nagurani....da muva ne moze da proleti - uz obavezne fotelje naspram zvucnika ili komode...na 2m...strahota... Quote
borisav Posted December 30, 2025 Report Posted December 30, 2025 Inace ako si u prilici...poslusaj Dali Oberon 3 ....to bi bilo ne skupo a sasvim korektno resenje za ovu situaciju .... Quote
zflazar Posted December 30, 2025 Report Posted December 30, 2025 ...imbecilno ali eto moram pitati: da li je ta komoda ispod tevea must have furniture? Ako bi se ona mogla zameniti za neku užu (možda custom made) možda bi sa njene leve i desne strane stali sadašnji zvučnici ili evtl bi bilo mesta za neke stalke ako se insistira na manjima a na stalcima? Quote
sondek Posted December 30, 2025 Report Posted December 30, 2025 Većina soba su nam odlične za hifu... Preko slušalica 😁😁😁 Quote
borisav Posted December 30, 2025 Report Posted December 30, 2025 24 minutes ago, sondek said: Većina soba su nam odlične za hifu... Preko slušalica 😁😁😁 Pravo zboris...zato sam i otisao u tom pravcu...dobar DAC za sluske i korektne slusalice....volem FiiO i cujes zvuk i zvuke za.... realno sicu....koja svira kao sistem od ....juj para... Quote
sondek Posted December 30, 2025 Report Posted December 30, 2025 Realno, i slušalica ima raznih. Ali da možeš za 10-20% od cene sistema imati top sistem za slušalice imati bolji zvuk bez problema sobe možeš. Ja bih odabrao verovatno Stax Esl/Tube sistem i ne bih se mlatio sa prostorijom da mogu da ih na duži period podnesem. I protiv SH Hd800 ne bih ništa imao. Ali navikao sam na muziku preko celog dana pa to sa slušalicama ne može. Uz malo truda se ipak od 90% soba može napraviti dobar zvuk. Od ove na slici svakako može. Ključan je izbor zvučnika, ali još više od toga izbor žene 😉 Quote
gvlada Posted December 30, 2025 Report Posted December 30, 2025 Систем се бира према просторији, на кориснику је колико уме или жели да плати и има прави хифи звук. Quote
Nixie Posted December 30, 2025 Report Posted December 30, 2025 Nisam ja baš toliki audiofil da doziđujem sobu. Kad može Japanac da stavi JBL od 300 litara kutije u kujnu 2x3 i bude srećan, onde ne fali ništa ni našim sobama. 😂 Quote
sweeT_Tooth Posted December 30, 2025 Report Posted December 30, 2025 On 23. 12. 2025. at 22:58, slavke1976 said: Ali meni nikako to nije jasno da , eeee zeni se ne svidja. Вала баш, то се решава швалерком, не питај откуд знам! Quote
ZoranR Posted December 30, 2025 Report Posted December 30, 2025 1 hour ago, sweeT_Tooth said: Вала баш, то се решава швалерком, не питај откуд знам! Svako rešenje stvara nove probleme. Quote
sweeT_Tooth Posted December 30, 2025 Report Posted December 30, 2025 Just now, ZoranR said: Svako rešenje stvara nove probleme. Искрено мени не, организација је битна и увек бити бар два корака испред и наравно искуство 👍 Quote
Wizard Of Gore Posted December 30, 2025 Report Posted December 30, 2025 Iskustvo je ono što stekneš tek onda kada ti više ne treba. Quote
Delija Posted December 30, 2025 Report Posted December 30, 2025 27 minutes ago, Wizard Of Gore said: Iskustvo je ono što stekneš tek onda kada ti više ne treba. Sad but true Quote
sweeT_Tooth Posted December 30, 2025 Report Posted December 30, 2025 1 sat ranije, Wizard Of Gore said: Iskustvo je ono što stekneš tek onda kada ti više ne treba. Ма немаш појма, то је метафизички речено! Quote
slavke1976 Posted December 31, 2025 Report Posted December 31, 2025 Moj brat je postavio svoj Hi-Fi sistem u dnevnom boravku, pa je to predstavljalo problem za suprugu jer ona nije ljubitelj Jazz muzike, pa je stalno nesto komentarisala... Onda je on prebacio sistem u drugu sobu koja je bila prazna, uredio je za sebe i prijatelje kad dodju na vino, ili tako neku proslavu. Quote
sweeT_Tooth Posted December 31, 2025 Report Posted December 31, 2025 13 minuta ranije, slavke1976 said: Onda je on prebacio sistem u drugu sobu koja je bila prazna, uredio je za sebe i prijatelje kad dodju na vino, ili tako neku proslavu. Што би рекли Man Cave 👍 Quote
snatch Posted December 31, 2025 Report Posted December 31, 2025 18 minuta ranije, slavke1976 said: Moj brat je postavio svoj Hi-Fi sistem u dnevnom boravku, pa je to predstavljalo problem za suprugu jer ona nije ljubitelj Jazz muzike, pa je stalno nesto komentarisala... Onda je on prebacio sistem u drugu sobu koja je bila prazna, uredio je za sebe i prijatelje kad dodju na vino, ili tako neku proslavu. A sad joj verovatno smeta kad zaredjaju drugari da bleje i piju... 😁 Quote
Recommended Posts