Стеван Posted November 18, 2025 Report Posted November 18, 2025 Поздрав,иде црни петак па треба савет искусних, да не направим заје....б по ко зна који пут. Дајте неке препоруке за појачало или Рисивер. Потребно да може да гура линтоне, и да је ново због куповине картицом. Quote
zek Posted November 18, 2025 Report Posted November 18, 2025 7 sati ranije, Стеван said: Дајте неке препоруке за појачало или Рисивер. A da ti prvo kažeš kolika je prostorija gde će muzika (ili šta već) da budu, da li se misli na čisto stereo zvuk ili će da bude i video, TV... itd. 7 sati ranije, Стеван said: да не направим заје....б по ко зна који пут Quote
pollux Posted November 18, 2025 Report Posted November 18, 2025 Idi u Player U Svetogorskoj, tamo su Lintoni vezani u glavnoj sobi sa nekim Arcamom i zvuce odlicno, ali nek ti izmenjaju sa nekoliko pojacala, pa vidi. Quote
Стеван Posted November 18, 2025 Author Report Posted November 18, 2025 Стерео. Соба мртва коцка 4х4,мала за линтоне. Имам и проблем што је размак између свучника 2м а мислим да би требало више. У Нишу пре пар месеци кад сам био у плејеру мали избор. Пре годину дана кад сам био по звучнике, линтони су били једини које сам могао да послушам(у мом ценовном рангу) и зато сам их узео. Друге које сам хтео да купим,нисам могао да послушам,мора да се наруче,а и линтони ме одушевили.Мали избор овде у Нишу. Не мора стриктно појачало, може и Рисивер, битни да има снаге да гура линтоне. Quote
ivanp Posted November 18, 2025 Report Posted November 18, 2025 Lintoni su toliko lepi da im oprostim ako bas zabrunda u nekim numerama. Jeres, eto jeres sa moje strane. Quote
sondek Posted November 18, 2025 Report Posted November 18, 2025 Proveri lepo koja je ćaci firma pa im poruči online, isprobaj na par dana pa vrati... Tako par komada za probu i znaćeš šta je najbolje. Ako poručiš online imaš pravo 2 nedelje da vratiš. Posle kupi na drugom mestu naravno. Ako neko zna koja je firma nek' preporuči da znamo svi. Quote
Стеван Posted November 18, 2025 Author Report Posted November 18, 2025 1 sat ranije, sondek said: Proveri lepo koja je ćaci firma pa im poruči online, isprobaj na par dana pa vrati... Tako par komada za probu i znaćeš šta je najbolje. Ako poručiš online imaš pravo 2 nedelje da vratiš. Posle kupi na drugom mestu naravno. Ako neko zna koja je firma nek' preporuči da znamo svi. Може, и ја сам за. Дајте ћаци фирме да их........ Мало Quote
Тодор НС Posted November 18, 2025 Report Posted November 18, 2025 Ako je soba mala i ovo bi moglo biti ok. https://www.theabsolutesound.com/articles/wharfedale-linton-loudspeaker-and-quad-vena-ii-integrated-amplifier/ Quote
Стеван Posted November 18, 2025 Author Report Posted November 18, 2025 45 minuta ranije, Тодор НС said: Ako je soba mala i ovo bi moglo biti ok. https://www.theabsolutesound.com/articles/wharfedale-linton-loudspeaker-and-quad-vena-ii-integrated-amplifier/ Занимљиво, хвала Quote
Стеван Posted November 18, 2025 Author Report Posted November 18, 2025 Marantz Stereo 70S Silver-Gold - Stereo risiver Има ли снаге да гура линтоне? Некако ме све вуче на marantz Quote
Стеван Posted November 18, 2025 Author Report Posted November 18, 2025 Quad Vena II Delux Sapele Mahagony И ово занимљиво, само снага упитна за линтоне Quote
Стеван Posted November 18, 2025 Author Report Posted November 18, 2025 Е да, цене исте као и пре месец, два, три. Као да нема додатни попуст за блек фрајдеј. Пратим цене задњих неколико месеци. Ма да и ову акцију у плејеру не разумем, изгледам са глуп ко ћаци. Quote
Sonichammer Posted November 18, 2025 Report Posted November 18, 2025 Nije bas 100.000 ali je blizu a popust rekao bih galantan. 🙂 Quote
MekiT_A Posted November 19, 2025 Report Posted November 19, 2025 Roksan Attessa je u 4Audio takođe na lepom popustu. https://4audio.rs/shop/roksan-attessa-integrated-amplifier/ Imaš ovde i test. https://www.hi-files.com/roksan-attessa-streaming-amplifier/ Quote
yaki Posted November 19, 2025 Report Posted November 19, 2025 Duplo više od tvog budžeta. Pozajmi pare, prodaj bubreg ali veruj mi noću ćeš ustajati iz kreveta da ga upališ da bi u mraku gledao VU metre. 😁 Quote
Стеван Posted November 19, 2025 Author Report Posted November 19, 2025 2 sati ranije, yaki said: Duplo više od tvog budžeta. Pozajmi pare, prodaj bubreg ali veruj mi noću ćeš ustajati iz kreveta da ga upališ da bi u mraku gledao VU metre. 😁 Не пали ме, мало ми фали Quote
Стеван Posted November 19, 2025 Author Report Posted November 19, 2025 Препоручи те онда и неког хирурга, ма може и ауто механичар, у вези бубрега Quote
yaki Posted November 19, 2025 Report Posted November 19, 2025 Mogu da ti preporučim mog automehaničara. 😁 Quote
Vladimir Posted November 19, 2025 Report Posted November 19, 2025 12 sati ranije, Sonichammer said: Nije bas 100.000 ali je blizu a popust rekao bih galantan. 🙂 +1 Nekada su se Englezi uparivali sa Englezima. Quote
sondek Posted November 19, 2025 Report Posted November 19, 2025 12 sati ranije, Стеван said: Quad Vena II Delux Sapele Mahagony И ово занимљиво, само снага упитна за линтоне Ti zvučnici uopšte nisu zahtevni po pitanju snage. 90db efikasnost. Po specifikacijama to fercera bez problema sa 25w. Quote
Filipescu Posted November 19, 2025 Report Posted November 19, 2025 12 sati ranije, Sonichammer said: Nije bas 100.000 ali je blizu a popust rekao bih galantan. 🙂 У Суботици у Б систему ми стоје Линтони са Кембриџ 550А и то свира сјајно, што је више људи који су их чули потврдили. Звучи далеко боље него што би се очекивало од цене система. Quote
gnu Posted November 19, 2025 Report Posted November 19, 2025 https://www.player.rs/hi-fi/pojacala/integrisana-pojacala/arcam-sa10-integrisano-pojacaloArcam sa10, kupio u martu, dali su mi poput 15%, tako da sam ga platio 81500. Odlično pojačalo, lepo radi u paru sa Monitor Audio Silver 100 7G.Послато са 23073RPBFG помоћу Тапатока Quote
pollux Posted November 19, 2025 Report Posted November 19, 2025 Upravo sam se vratio iz Playera I slučajno sam seo sa poslusam Linltone na Wim Amp Pro koji su zakacili za nekog potencijalnog kupca, I to zvuci odlicno a kosta manje od 80k, a pri tom dobijas i solidan streamer. Quote
Стеван Posted November 19, 2025 Author Report Posted November 19, 2025 6 sati ranije, yaki said: Mogu da ti preporučim mog automehaničara. 😁 Лепотан Quote
Стеван Posted November 19, 2025 Author Report Posted November 19, 2025 2 sati ranije, pollux said: Upravo sam se vratio iz Playera I slučajno sam seo sa poslusam Linltone na Wim Amp Pro koji su zakacili za nekog potencijalnog kupca, I to zvuci odlicno a kosta manje od 80k, a pri tom dobijas i solidan streamer. 50к.Позваћу плејер да закажем слушање, мада мали избор на стању у Ниш-у. Wim имају на стању, остало слабије Quote
Recommended Posts