Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uhvatih se ovog posla, videćemo kako će se završiti. Pojačalo je prošlo prve testove, prosviralo na bench PS, sad sledi mučan deo posla, pakovanje u kutiju.  😁

DC protection.jpg

F7 PSU full.jpg

F7A.jpg

F7B.jpg

F7C.jpg

Posted

Još trafo i svašta nešto okolo, ko zna koliko će na kraju izići. Neće manje od 400. Nisam sabirao troškove, to ću na kraju. 😂

Posted

Sabraćemo sve na kraju, sad me mrzi. Sad razmišljam samo o nedostatku vremena da to spakujem. Nemam ni trafo, Trafomatic je u gužvi već poslovično.

Posted

Još ne znam kako svira, probao sam samo na brzinu sa SMPS napajanjem na neke male zučnike. Tek da se uverim da radi pre pakovanja u kutiju, i da je stabilno termički.

Ne bi smelo biti čujnog bruma ili zujanja. Ima i trimer za usrećivanje korisnika, sa njim se menja THD. 

Ovo pravim da sinu sklopim mali sistem. Napravio sam DAC i preamp, kad ovo sklopim, fale mi još zvučnici.

Posted

Pa za pravljenje nisam baš siguran. Verovatno ću kupiti nešto očuvano i srediti kako bog zapoveda. Prvo da čujem pojačalce, pa ćemo videti. 

Posted
1 sat ranije, Formerly known as Woland said:

imam F7 klon od 2017. mogao si da ga dobiješ na slušanje.. možeš to još uvek :)

Hvala ti. 👍

Znam da si imao, ali nisam znao da ga još poseduješ. Moglo bi se uporedti sa mojim kad završim, nekom zgodnom prilikom.

Posted

Tu gde to sve ide nema previše slobodnog prostora. Tako da se mora uzeti ili napraviti nešto kompaktno. Eventualno dodati aktivni SUB. Takav sistem sam sestri i zetu skockao, ispalo je odlično. 

Posted
1 hour ago, Nixie said:

Tu gde to sve ide nema previše slobodnog prostora. Tako da se mora uzeti ili napraviti nešto kompaktno.

Kompresija bi ti pomogla - meni jeste, bez obzira da li je pojacalo cevno ili leti Lux L2 - da je kutija BR nikad ne bi mogao 12" mid-bas svirati u mojoj sobi.