Nixie Posted November 13 Report Posted November 13 Uhvatih se ovog posla, videćemo kako će se završiti. Pojačalo je prošlo prve testove, prosviralo na bench PS, sad sledi mučan deo posla, pakovanje u kutiju. 😁 Quote
sweeT_Tooth Posted November 13 Report Posted November 13 ПЦБ-ови 2+1 са деловима 120€ без поштарине + кутија са 'ладњацима приде €. Quote
Nixie Posted November 13 Author Report Posted November 13 Još trafo i svašta nešto okolo, ko zna koliko će na kraju izići. Neće manje od 400. Nisam sabirao troškove, to ću na kraju. 😂 Quote
Nixie Posted November 13 Author Report Posted November 13 Sabraćemo sve na kraju, sad me mrzi. Sad razmišljam samo o nedostatku vremena da to spakujem. Nemam ni trafo, Trafomatic je u gužvi već poslovično. Quote
sweeT_Tooth Posted November 13 Report Posted November 13 Донеси Ја ћу, бар времена имам на претек! Quote
Nixie Posted November 13 Author Report Posted November 13 Biće nekad, kao i sve ostalo. Samo treba imati strpljenja. Kradem vreme od drugih aktivnosti i obaveza. Quote
brijac Posted November 13 Report Posted November 13 Ne pomaze to ni sto mu punim glavu idejama 🤣 Quote
sweeT_Tooth Posted November 13 Report Posted November 13 26 minuta ranije, Nixie said: Biće nekad Биће 🍺 Quote
shinbojan Posted November 13 Report Posted November 13 Koliko to zvuci drugacije od originala? Odavno sam hteo da nabavim jedan i da ga probam sa he6sev2 (navodno je kombinacija odlicna), jedino me plasi da ce biti zujanja kao na Alephu. Quote
sweeT_Tooth Posted November 13 Report Posted November 13 Не очекуј оно чувено вау, звучи ал' мене нешто није претерано одушевио! Говорим о клону! Quote
Nixie Posted November 13 Author Report Posted November 13 Još ne znam kako svira, probao sam samo na brzinu sa SMPS napajanjem na neke male zučnike. Tek da se uverim da radi pre pakovanja u kutiju, i da je stabilno termički. Ne bi smelo biti čujnog bruma ili zujanja. Ima i trimer za usrećivanje korisnika, sa njim se menja THD. Ovo pravim da sinu sklopim mali sistem. Napravio sam DAC i preamp, kad ovo sklopim, fale mi još zvučnici. Quote
Formerly known as Woland Posted November 13 Report Posted November 13 imam F7 klon od 2017. mogao si da ga dobiješ na slušanje.. možeš to još uvek Quote
Krca44 Posted November 13 Report Posted November 13 24 minutes ago, Nixie said: fale mi još zvučnici Kakve zvucnike ces mu praviti ? Quote
sweeT_Tooth Posted November 13 Report Posted November 13 37 minuta ranije, Krca44 said: Kakve zvucnike ces mu praviti ? Исто питање... Quote
Nixie Posted November 13 Author Report Posted November 13 Pa za pravljenje nisam baš siguran. Verovatno ću kupiti nešto očuvano i srediti kako bog zapoveda. Prvo da čujem pojačalce, pa ćemo videti. Quote
Nixie Posted November 13 Author Report Posted November 13 1 sat ranije, Formerly known as Woland said: imam F7 klon od 2017. mogao si da ga dobiješ na slušanje.. možeš to još uvek Hvala ti. 👍 Znam da si imao, ali nisam znao da ga još poseduješ. Moglo bi se uporedti sa mojim kad završim, nekom zgodnom prilikom. Quote
Nixie Posted November 13 Author Report Posted November 13 Tu gde to sve ide nema previše slobodnog prostora. Tako da se mora uzeti ili napraviti nešto kompaktno. Eventualno dodati aktivni SUB. Takav sistem sam sestri i zetu skockao, ispalo je odlično. Quote
Formerly known as Woland Posted November 13 Report Posted November 13 22 minuta ranije, Nixie said: Hvala ti. 👍 Znam da si imao, ali nisam znao da ga još poseduješ. Moglo bi se uporedti sa mojim kad završim, nekom zgodnom prilikom. Grozni povremeno dođe, može da ti ga donese. Quote
Krca44 Posted November 13 Report Posted November 13 1 hour ago, Nixie said: Tu gde to sve ide nema previše slobodnog prostora. Tako da se mora uzeti ili napraviti nešto kompaktno. Kompresija bi ti pomogla - meni jeste, bez obzira da li je pojacalo cevno ili leti Lux L2 - da je kutija BR nikad ne bi mogao 12" mid-bas svirati u mojoj sobi. Quote
Recommended Posts