Jump to content

Recommended Posts

Posted

Дакле као у наслову флеш меморија!

Наиме меморија је исправна 100% ал' постоји проблем при пребацивању материјала.

Слике било које величине као и МП3 музика могуће је пребацити ал' видео формати било да је филм или пак епизоде серија никако. 

Увек пријављује да нема довољно места а нпр. филм је 6GB.

Дакле шта чинити и дал' је уопште могуће?

fles.png

fles3.png

Posted
16 minuta ranije, sweeT_Tooth said:

ал' видео формати било да је филм или пак епизоде серија никако. 

Samo ga formatiraj kao FAT32 ili NTFS i moćiće da snima veće fajlove. FAT je ograničen.

Posted
Just now, Delija said:

exFAT, NTFS - ako se koristi na win-u.

Чек да пробам, мада користим као меморија па у ТВ у једној од соба!

Posted

Probaj ovo da pronađeš pa tu da probaš da ne pristupaš nekoj particiji na tom flashu, ako je to uopšte moguće na flashu da se napravi

image.png.dfb73a3c6e9c38205327ac3e2d058a30.png

Posted
30 minuta ranije, brijac said:

To je fledka koju si koristio do sad? Ili si kupio skoro?

Добијена од особе од поверења, фамилијарно! 😄

Posted
19 minuta ranije, Father said:

Probaj ovo da pronađeš pa tu da probaš da ne pristupaš nekoj particiji na tom flashu, ako je to uopšte moguće na flashu da se napravi

Изгледа да сам ипак Ја нешто заср'о 😇, на флешу су биле две партиције а онда Ја овако глуп/тупав на неки начин свео на једну целу и од тада почиње проблем!

Особа од поверења која ми је задужена за све ПЦ софтвер проблеме није тренутно у држави тако да могу само да 😪

Posted
7 minuta ranije, sweeT_Tooth said:

Изгледа да сам ипак Ја нешто заср'о 😇, на флешу су биле две партиције а онда Ја овако глуп/тупав на неки начин сведем на једну целу и од тада почиње проблем!

Особа од поверења која ми је задужена за све ПЦ софвер проблеме није тренутно у држави тако да могу само да 😪

Ako ti nisam preko brda, navrati da probam da ti to sredim!?

Posted

Ja koliko vidim flesh je formatiran na 32MB a ne 32GB. Treba preko nekog disk menadzmenta, srediti prvo particije. Uvek koristiti NTFS ili exFAT jer FAT32 podrzava maksimalno fajlove do 4GB. exFAT je sad opste prihvacen medju hardverom.