Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav drugari,
vreme je da najavimo novi Hi-Files Show. Novi - jer se po prvi put održava na novoj lokaciji, u hotelu Radisson Collection Old Mill. Moram napomenuti da je Collection najviši rang Radisson brenda i da hotel zaista izgleda fantastično i neuporedivo bolje u odnosu na prethodni hotel.

Drugo, sajam će se održati u zgradi "Starog mlina" koji je zamišljen kao konferencijski centar. Hotelske sobe su daleko veće u odnosu na standardne sobe na koje smo navikli. Samim time, audiofilski uslovi su na veoma visokom nivou.

Dok čekamo da nam svi učesnici pošalju njihove detaljne najave sa kojom opremom će nastupiti na sajmu, ja ću ovde napraviti samo osnovnu objavu.

Prizemlje
Sala M1 - 4Audio
Sala M2 - Auris Audio

Drugi sprat
Sala M3 - Sretenović 
Sala M4 - Vox Trade
Sala M5 - Way Cables i BM
Sala M6 - Impulse HiFi Audio

Drugi sprat sobe
232 - Kii Audio Srbija
238 - Solaja Audio, Tight Sound Factory i Ecoform Audio
239 - Audio plus
240 - Audio Pro
242 - Relco Audio i Velikinac Audio Lab
244 - Senna Sound
246 - Erzetich Audio (Slovenija)
247 - Dayens Audio
248 - M Kabl
250 - NV Audio, GT Audio, DN Audio, HiFi station

Ova lista će verovatno biti menjanja vremenom, ali to su osnovne informacije, dovoljne za početak.

Sajam je 22. i 23. novembra 2025. a vrata se otvaraju od 12 do 19 časova.

U hotelu postoji garaža koja se naplaćuje 300 dinara po satu, a oko hotela je plava zona neograničenog trajanja. Kako se parkiranje u zoni naplaćuje samo samo subotom do 14h preporučujemo parkiranje na ulici. 

Vidimo se! I ja dolazim!

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jedva cekam da opet cujem RAAL i solaja komboe. Immanis sluske su jedan od  jacih utisaka proslog sajma.

Ako se ne varam i Erzetich proizvode slusalice i ampove, pa ce i to biti zanimljivo cuti. 

A za pojacala ce sigurno biti aurisovih modela, a nadam se i dobrih popusta, kao za Euterpe koji mi je mozda i najbolja kupovina od hife za sluske.

Posted
7 sati ranije, vbraca said:

Gde bezbedno moze da se ostavi bicikl, bez placanja?

Koliko znam hotel ima za bicikle rack na samom ulazu u garazu

Posted
On 5. 11. 2025. at 16:04, shinbojan said:

Da li ce ove godine biti ista vezano za slusalice?

Da mogu da se probaju neki napucaniji modeli ili pojacala sa slusalicama koje posedujem.

Naravno, biće u sobi 4Audio, a dolazi nam i Blaž Erzetič iz Slovenije sa svojim slušalicama.

Posted
21 sati ranije, pollux said:

Koliko znam hotel ima za bicikle rack na samom ulazu u garazu

Cijena sitnica ili koliko i ulaznica? A koliko je ulaznica? Povoljnije za oba dana?

Posted
Uhh... Na 8:15... Ježim se od ovakvih likova.
Samo sam premotao na 8:15, nisam gledao ceo video, pa ne znam ni kontekst. Ali na sajmu znam i ja nekad da pogledam "iza scene" jer često ne znaš šta od opreme svira u tom trenutku. Nekad i stave natpis ali obično nema ničega.
Posted
10 minuta ranije, sondek said:

A i muzika dobro dođe u pozadini razgovora 😁 al za utehu barem da vidimo da ima toga i kod drugih. 

Meni ovo dodje najgore. Ima prostora  ispred, za komentarisanje. Ili jos bolje uz kafu/rakiju :)