HMrules Posted November 1, 2025 Report Posted November 1, 2025 Da li je neko imao iskustva sa navedenim pojačalom i ako jeste kakvi su utisci? Quote
yaki Posted November 2, 2025 Report Posted November 2, 2025 Imao sam 501 što je vizuelno indentično tom 701, e sad što se tiče izgleda, na "dodir" vrlo kvalitetno izrađeno, a što se tiče kvaliteta zvuka o tome moraju da daju sud neki od članova foruma koji primete razliku u zvuku zavisno od tipa utičnice za struju ili kako je nakačena žica na banderi ispred zgrade. 😁 Po meni razlika 701 u "kvalitetu" ne opravdava toliku toliku razliku od inače na našem tržištu već napumpane cene 501. Quote
milan-hk Posted November 7, 2025 Report Posted November 7, 2025 ja imam 801. pojacalo radi top. ima snage ne manjka nista. koristio sam ga sa jbl e80. sad ga slusam na svs prime tower i radi odlicno. slusao sam i 301 i ono jako lepo radi tako da ne sumnjam u kvalitet 701 Quote
HMrules Posted November 9, 2025 Author Report Posted November 9, 2025 Zaista bih voleo da uporedim Yamahu A-S701 sa trenutnim Rotelom RA-985BX, sviđa mi se što Yamaha ima integrisani optički i koaksijalni ulaz, koliko sam primetio S801 je isto pojačalo ali ima i USB DAC. Quote
Recommended Posts