Jump to content

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pitanje kakav škart od Shibata dajamanta je tu natakaren i verovatno bonded (zalepljen na al podnožje) za tu cenu nema ni nude elipsa. Ako je uopšte i škart od Shibate. 🤔

Posted
2 minutes ago, yaki said:

Eto ih uskoro na KP, pa je ti razlikuj od orginala.😐

ima puno neobaveštenih, ali ne verujem da takve zanima 2m black 😀

koliko se vidi, na ovoj nigde ne piše ortofon, a slova su crvena, na originalu su čini mi se zlatna...ima i blue i red na aliju, ali i one se razlikuju...doduše, na nekim i piše ortofon 💬

Posted

Vidi, za te pare ne može da se kupi verovatno ništa slično. Tako da, probaj. Tako sam kupovao DAC čipove od Kineza za slične pare, i potrefio. Dva od 10 su bila fake, al sam iščupao pare nazad. Ne vredi dok sam ne probaš. Iskustva drugih kupaca su korisna, ali nisu skroz merodavna. Nekome će da zvuči super, a neko će da plače od muke. Tako to biva često.

Posted
5 minutes ago, Nixie said:

Nekome će da zvuči super, a neko će da plače od muke.

Da se organizujemo onda, pa da kupimo dvije, napravimo ozbiljni review i objavimo.. :) 

Posted

Na YouTube sam pogledao nekoliko klipova o super klonovima Rolex satova napravljenih u Kini. Visoko obučeni specijalisti tek pod mikroskopom su utvrdili razliku u nano brazdama prilikom izrade jednog mikro zupčanika i jedva zaključili da se radi o kopiji. 

Posted
Just now, Gorfili said:

Zamisli da tako bude i za ovo.. napr. da na frekvenciji 12.853Hz dolazi do pada signala za 0,01db

Meni to ne bi smetalo... ;) 

pitanje je ovde samo da li je neka smena odradila neku količinu "za svoju dušu", i to se onda prodaje ovako, ili je na sve ovo ipak natakarena neka jeftina/jeftinija igla...

...ali mislim da im je ova druga varijanta čak komplikovanija od prve...to bi čak zahtevalo više zezanja, no možda i grešim...