空也 Posted September 21 Report Posted September 21 Zdravo svima, Već neko duže vreme ne mogu da pristupim vinylengine.com sajtu. Stalno dobijam poruku "The connection has timed out" Prvo sam mislio da je neki problem sa njihovim serverom, ali sam onda pokušao preko Croxyproxy i video da je kod njih sve u redu. Pošto sam na MTS optici, probao sam preko telefona koji je na A1 mreži i opet dobijam isti rezultat, ne mogu da pristupim sajtu. Vlasnik Vinylengine-a je poznat po svojoj paranoji i čitao sam da je znao da blokira IP adrese čitavih država, pa sam pomislio da se i Srbija možda nije našla na njegovoj crnoj listi... Mislim, malo mi je čudno da ne mogu da pristupim sajtu ni preko MTS-a ni preko A1. Ako vam nije teško, pokušajte da pristupite sajtu i javite rezultat. A ako budete uspešni, interesuje me sa kojim provajderom ste uspeli! Quote
neskor Posted September 21 Report Posted September 21 ne radi ni kod mene preko SBB-a probao preko VPN-a i radi, verovatno je blokirao IP adrese iz Srbije Quote
HMrules Posted September 21 Report Posted September 21 Primetio sam da već neko vreme ne mogu da pristupim https://www.hifiengine.com/ Sada kada sam video ovu temu video sam da ni ja takođe ne mogu da pristupim na Vinylengine, na kraju sam uspeo sa VPN dodatkom da uđem na oba sajta. Koji je razlog svega toga zaista ne znam. Quote
Spachek Posted September 21 Report Posted September 21 Preko vpn radi, zakacen na BelgijuSent from my SM-G990B2 using Tapatalk Quote
Willi Studer Posted September 21 Report Posted September 21 Kod oba sajta već duže vreme nešto nije u redu, da ne kažem nenormalno je. Adresu pod kojom sam bio registrovan su prestali da prepoznaju (kao i mnogima drugima, ne samo iz Srbije), nije bilo moguće resetovati šifre jer je adrsa nepostojeća, a sajtovi su bili zatvoreni za nove registracije. Quote
Parton Posted September 21 Report Posted September 21 Vlasnik sajta je paranočni gospodin, i koliko znam nije Srbija nikakav izuzetak...to sa nemogućnošću novih registracija traje već dugo, a najsmešnije od svega je što pokušava da zaštiti kao nekakvu intelektualnu svojinu uputstva koja su članovi inače besplatno okačili tamo?! Quote
Recommended Posts