Jump to content

Recommended Posts

Posted

hi ,ne znam dal sam na pravom topicu,nisam bolji nasao za ovo

kupio sam neki dan cayin ru7 dongle dac, telefon mi je honor 90 lite,dogodi mi se kada spojim cayin ru7 dac sa telefonom i slusam muziku preko uapp da kada stisnem bilo koji gumb na mobitelu muzika stane na sekundu pa nastavi, to mi se nije dogadjalo sa fiio ka15 dongle dacom, molim pomoc oko toga

Posted

Verovatno imaš uključen zvuk za svaki "klik" na telefonu i onda taj zvuk prekine repeodukciju. 

- možeš da prebaciš telefon u silent ili vibration da proveriš da li je to to.

- ako jeste, onda možeš da isključiš zvuk na pritisak tastera (keypress)

- u novijim androidima imaš opciju i da izabereš nešto tipa "ova aplikacija može da miksuje zvuk sa drugim aplikacijama, nemoj da pauziraš njen zvuk kad neka druga aplikacija hoće nešto da pusti"

E sad, kako ti se zovu tačno te opcije, nemam pojma kako je na tvom Honor Lite 90, moraćeš sam to da nađeš.

Posted

isprobam pa javim, zvuk mi je na vibration, inace na vise tekstova procitao da to moze biti i do os, os mi je android 15,

kada pocnem muziku slusat u pocetku bude ok, to se uvek pojavi nakon dve minute,kod postavki zvuka imam zadana kontrola za glasnocu - medijski sadrzaj (imam jos melodiju zvona za odabrat),dal to ima veze?

kod postavke baterije-uapp-

postavke pokretanja- automatsko upravljanje mi je na off,rucno upravljanje- automatsko pokretanje,sekundarno pokretanje i rad u pozadini mi je na on,

jos da nadodam da taj dongle dac izvrsno radi sa pcom, dakle nije u njemu problem 

Posted

na chatgpt pise da moze bit do napajanja,sa fiio ka15 nisam imao taj problem na istom telefonu i uappu, za cayin ru7 mozda treba jace napajanje u odnosu na fiio ka15,

zvukovi tipkovnice - bez

Posted

evo stavio sam na uapp force 16 bit i odabrao sam na dongle dacu dsd 64 i prestalo mi se dogadjat da mi muzika stane ako pritisnem bilo sta na telefonu, moram da napomenem da je zvuk sada slabije kvalitete.

Sta sada konkretno to znaci , u cemu je problem bio?telefon mi je honor lite 90 i ima 8 gb ram, dal je do napajanja ili?