laky Posted September 2 Report Posted September 2 pozdrav da li je neko video ili nedaj boze slusao ovaj cd*dvd pripadao je sony lissa serii Quote
空也 Posted September 4 Report Posted September 4 Deluje mi da je neupotrebljiv van full Sony Lissa sistema, pošto se veza između komponenti ostvaruje isključivo putem firewire (I-Link) veze. Znači nema ni klasične analogne ni digitalne audio izlaze, samo firewire (i naravno video). Quote
laky Posted September 5 Author Report Posted September 5 hvala to znam sve komponente su takve cd i md. samo ovo nisam nasao jel imate i prednju stranu hteo bih da sastavim celu liniju taj dvd je jako redak Quote
空也 Posted September 5 Report Posted September 5 15 sati ranije, laky said: jel imate i prednju stranu Evo slike prednje strane: Preuzeta je sa ovog Ruskog linka posvećenog celoj seriji: https://dzen.ru/a/Yv4dbv2QzDPyyZL7 Quote
laky Posted September 6 Author Report Posted September 6 ko zna zna hvala mnogo pozdrav. ps mislim da se vredi pomuciti da se sastavi ova linija Quote
goran_p Posted September 6 Report Posted September 6 Na KP ima 3 komponente,još jedino taj dvd koji je teško pronaći. Quote
laky Posted September 6 Author Report Posted September 6 hvala video sam meni treba samo dvd ostatak sam rezervisao Quote
laky Posted November 11 Author Report Posted November 11 Samo da javim stigao receiver prvi utisci jako pozitivni. Quote
Recommended Posts