Ljuba Posted August 12, 2025 Author Report Posted August 12, 2025 Baciti pogled na Hyundai Inster, izgleda smešno, ali je tehnički daleko napredniji i ima veću autonomiju.
zflazar Posted August 12, 2025 Report Posted August 12, 2025 U Novom Sadu možeš zaglaviti u policiji ako tražiš električno auto sa što većom autonomijom. A za napredniji auto ne bi komentarisao.
perodeformero Posted August 13, 2025 Report Posted August 13, 2025 11 sati ranije, zflazar said: U Novom Sadu možeš zaglaviti u policiji ako tražiš električno auto sa što većom autonomijom. A za napredniji auto ne bi komentarisao. U Novom Sadu možeš zaglaviti u policiji i da ne tražiš ništa. Nešto slično kao i u Beogradu, Pazaru, Nišu, a zamisli, čak i u Vrbasu. Možda, ako tražiš normalnu državu.🤔
sondek Posted August 13, 2025 Report Posted August 13, 2025 Ćacilend vam u srcu grada, a vas 2 miliona ga gledate i mirišete ga, krug dvojke vam ukinuše, most rasklopiše... Nesto ste zakilavili beograđani... Nešto vas uhvatio letnji dremež.
sondek Posted August 13, 2025 Report Posted August 13, 2025 Probao sam da budem maksimalno uzdržan, al ne mogu. Ovde po Vojvodini je poluratno stanje na ulicama... A mi o svilenkastim visokim i čvrstom bass-u, AV sistemima i uštedi na gorivu. Meni je AV Sistema pun q-rac. Danas se čuo sa ženom iz Vrbasa. Ljudi su jednostavno van sebe šta im se noćas desilo. Da neko spremi unapred kamion hladnjaču sa zamrznutim flašama vode, motke, hladno oruzje, pirotehniku kojom je gađan narod, sve preko leđa policije koja ih čuva... U jednom mirnom Vojvođanskom gradiću.. A u Bgd Ćacilend ispred skupštine, muzika svira, Rts opet izvće realnost... Čekam reakciju Beograda kakav je nekad bio, minimum ponosa. Jbg Ljubo, ako sam ti s.ebo temu ili zaslužio ban sa zadovoljstvom ga primam, uzivajte u muzici lepo izgleda mora da tako i svira.
bratsaja Posted August 13, 2025 Report Posted August 13, 2025 1 hour ago, sondek said: Probao sam da budem maksimalno uzdržan, al ne mogu. Ovde po Vojvodini je poluratno stanje na ulicama... A mi o svilenkastim visokim i čvrstom bass-u, AV sistemima i uštedi na gorivu. Meni je AV Sistema pun q-rac. Danas se čuo sa ženom iz Vrbasa. Ljudi su jednostavno van sebe šta im se noćas desilo. Da neko spremi unapred kamion hladnjaču sa zamrznutim flašama vode, motke, hladno oruzje, pirotehniku kojom je gađan narod, sve preko leđa policije koja ih čuva... U jednom mirnom Vojvođanskom gradiću.. A u Bgd Ćacilend ispred skupštine, muzika svira, Rts opet izvće realnost... Čekam reakciju Beograda kakav je nekad bio, minimum ponosa. Jbg Ljubo, ako sam ti s.ebo temu ili zaslužio ban sa zadovoljstvom ga primam, uzivajte u muzici lepo izgleda mora da tako i svira. Potpisujem. I dodajem da jesmo mi Beogradjani postali zenski polni organi.
Willi Studer Posted August 13, 2025 Report Posted August 13, 2025 2 sati ranije, sondek said: Probao sam da budem maksimalno uzdržan, al ne mogu. Ovde po Vojvodini je poluratno stanje na ulicama... A mi o svilenkastim visokim i čvrstom bass-u, AV sistemima i uštedi na gorivu. Meni je AV Sistema pun q-rac. Danas se čuo sa ženom iz Vrbasa. Ljudi su jednostavno van sebe šta im se noćas desilo. Da neko spremi unapred kamion hladnjaču sa zamrznutim flašama vode, motke, hladno oruzje, pirotehniku kojom je gađan narod, sve preko leđa policije koja ih čuva... U jednom mirnom Vojvođanskom gradiću.. A u Bgd Ćacilend ispred skupštine, muzika svira, Rts opet izvće realnost... Čekam reakciju Beograda kakav je nekad bio, minimum ponosa. Jbg Ljubo, ako sam ti s.ebo temu ili zaslužio ban sa zadovoljstvom ga primam, uzivajte u muzici lepo izgleda mora da tako i svira. To nema veze jedno s drugim. Život uvek mora da ide dalje i mora se živeti. ovaj forum je samo jedan segment našeg života, nije ceo život. Prema tome, ne vidim potrebu za bilo kakvim osećajem krivice.
srdjan_cvetkovic Posted August 13, 2025 Report Posted August 13, 2025 6 sati ranije, sondek said: Probao sam da budem maksimalno uzdržan, al ne mogu. Ovde po Vojvodini je poluratno stanje na ulicama... A mi o svilenkastim visokim i čvrstom bass-u, AV sistemima i uštedi na gorivu. Meni je AV Sistema pun q-rac. Danas se čuo sa ženom iz Vrbasa. Ljudi su jednostavno van sebe šta im se noćas desilo. Da neko spremi unapred kamion hladnjaču sa zamrznutim flašama vode, motke, hladno oruzje, pirotehniku kojom je gađan narod, sve preko leđa policije koja ih čuva... U jednom mirnom Vojvođanskom gradiću.. A u Bgd Ćacilend ispred skupštine, muzika svira, Rts opet izvće realnost... Čekam reakciju Beograda kakav je nekad bio, minimum ponosa. Jbg Ljubo, ako sam ti s.ebo temu ili zaslužio ban sa zadovoljstvom ga primam, uzivajte u muzici lepo izgleda mora da tako i svira. Mislim da su večeras Novobeograđani bar malo uspeli da nas operu.
Ljuba Posted August 13, 2025 Author Report Posted August 13, 2025 I ona Super Baka (80) što je legla na zemlju ❤️
TurboMaximus Posted August 14, 2025 Report Posted August 14, 2025 Imamo posla s ljudima primitivne i nasilne mentalne građe. To ne ostavlja pregršt mugućnosti ni njima ni nama. Uostalom, radikalski inkubator zla treba razoriti.
MekiT_A Posted August 14, 2025 Report Posted August 14, 2025 53 minutes ago, TurboMaximus said: Imamo posla s ljudima primitivne i nasilne mentalne građe. To ne ostavlja pregršt mugućnosti ni njima ni nama. Uostalom, radikalski inkubator zla treba razoriti. Imamo posla sa (ne)ljudima koji će učiniti sve da sačuvaju sebe na vlasti a čiji opstanak na vlasti, na žalost, podržavaju svi "strani" faktori, od EU i SAD-a do Rusije i Kine, svako iz svojih sebičnih razloga. Naviknuti smo na "stranu" podršku u promeni vlasti, koja btw. nikako da stigne, pa nemo, i uz neprimereno mali otpor, gledamo svakodnevno orgijanje vlasti svesne da joj se kraj bliži... I da ne zaboravimo ove "nove" radikale je, ili bar većinu, ipak ispilio inkubator DS-a svojim "istorijskim pomirenjem" sa SPS-om, ustanovljenjem institucije "fikus premijera", prekoračenjem ustavnih ovlašćenja predsednika i ne malim brojem "preletača" iz sopstvenih redova. Sad samo živimo metastazu državnog uređenja koju smo svojim nečinjenjima dopustili. Ako ništa imamo bar za pun "Bukvar" šta se, nekoj novoj, ne sme dopuštati... Fun fact: Tema je "skrenula" u isto vreme kada je objavljena vesti da je predviđeni iznos za subvencije jelektričnih automobila za ovu godinu dostignut i da se iste zaustavljaju... Slučajno🤭
Ljuba Posted August 14, 2025 Author Report Posted August 14, 2025 Hajde da se zaustavimo sa politikom. Hvala.
sondek Posted August 14, 2025 Report Posted August 14, 2025 Naravno, danas je svako već malo bolje raspoloženje
ab Posted August 15, 2025 Report Posted August 15, 2025 супер сте 👍 како звучите сигурно и још боље изгледате све честитке Вашем систему, види се велико искуство јер једино тако уклопљено може бити Вама све савршено за потпуно уживање гледаћу и ја нешто од тога да ископирам ако се не љутите успем овако неискусан понешто да схватим и научим захваљујући Вама и Вашем искуству које несебично овде делите, заиста сам захвалан 😍 мало шале, сада back on topic 👋
Nixie Posted August 15, 2025 Report Posted August 15, 2025 Ovo i nije politika, više borba za opstanak protiv organizovanog kriminala. Zna se i krivac. Narod koji na fer izborima svesno glasa za Tomu lažnog diplomca, ratnog huškača, lopova i prevaranta, mora da nestane.
pollux Posted August 15, 2025 Report Posted August 15, 2025 Jeste da je malo filmski romansirano ali bottom line je tu: https://www.instagram.com/reel/DKl9o_zMuVJ/?igsh=MW43b3g1bjE2ZTgxeQ==
srdjan_cvetkovic Posted August 15, 2025 Report Posted August 15, 2025 2 sati ranije, Nixie said: Ovo i nije politika, više borba za opstanak protiv organizovanog kriminala. Zna se i krivac. Narod koji na fer izborima svesno glasa za Tomu lažnog diplomca, ratnog huškača, lopova i prevaranta, mora da nestane. Da budemo malo precizniji...kriminalci u zatvor, klimači glava da se edukuju.
srdjan_cvetkovic Posted August 15, 2025 Report Posted August 15, 2025 1 sat ranije, pollux said: Jeste da je malo filmski romansirano ali bottom line je tu: https://www.instagram.com/reel/DKl9o_zMuVJ/?igsh=MW43b3g1bjE2ZTgxeQ== Realno jeste tako. Sutra da kojim slučajem nestane nafta, nastao bi haos u svetu.
ab Posted August 15, 2025 Report Posted August 15, 2025 1 sat ranije, srdjan_cvetkovic said: Da budemo malo precizniji...kriminalci u zatvor, klimači glava da se edukuju. сви остали поново у школске клупе на часове из историје
srdjan_cvetkovic Posted August 15, 2025 Report Posted August 15, 2025 Ne znam samo na koju istoriju misliš Peđa...onu zvaničnu koju su skrojili pobednici ili onu nezvaničnu o kojoj trube gubitnici? A i jedni i drugi samo vuku vodu na svoju vodenicu...
TurboMaximus Posted August 15, 2025 Report Posted August 15, 2025 Očito. I zato i uostalom, radikalski inkubator zla treba razoriti. Nakon toga učenje će ići lakše, kome uopšte može da ide.
Recommended Posts