Froggy Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 (...) Deda-SrÄ‘ane, pomozi Äoveku k'o proÅ¡log puta...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Hvala ali sam odustao od ploce mislim da nije vredna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
violent femmes Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Hvala ali sam odustao od ploce mislim da nije vredna. Kako mislis nije vredna.Muzicki jos jedan u nizu odlicnih albuma od Coltrane.Nema mozda velicinu jednog "A Love Supreme" i slicnih remek dela,ali itekako zavredjuje da se nadje u svakoj kolekciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Nisam mislio na Coltrana ovo je odgovor na album Van Gog izasao je kao crveni vinil mislim da je cena 1700 a mislim da nije vredan.Froggy je hteo da pomogne.... kolega sa foruma kupio mi je nekoliko ploca u prodavnici Jugoton I doneo mi ploce/u Nis/.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 mint ploca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Филип Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Upravo stiglo sa Amazona, Å¡to nemaÄkog Å¡to ameriÄkog… Prvi je moj omiljeni bluz album iz serije High-Endition Vol. 5 - Blues, odliÄna produkcija, sjajna muzika (prvobitno otkriven zahvaljujući kolegi sa foruma ŠćepanBG). SluÅ¡ajući prvi put ovaj cd, otkrio sam i moćnog Mighty Sam McClaina i shvatio da mi ova vrsta bluza najviÅ¡e leži. Drugi je izdanje DG moje omiljene pijanistkinje Maria Joao Pires koju sam imao prilike da Äujem proÅ¡le godine na Kolarcu u sklopu koncertnog serijala "Velika muziÄke scene", velika portugalska umetnica koja je praktiÄno time zavrÅ¡ila koncertnu karijeru. Treći je box-set do koga sam doÅ¡ao relativno povoljno ovde u Bg (neotpakovan) i u kome sam naiÅ¡ao na izvoÄ‘enja koja su na prvo sluÅ¡anje ostavila odliÄan utisak, neka Äak i viÅ¡e od toga poput izvoÄ‘enja Å openovih balada Andreja Gavrilova… trebaće vremena da se se presluÅ¡a natenane Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan_cvetkovic Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Upravo sam ćapio ovaj lep vinil... http://www.limundo.com/kupovina/Muzika-i-filmovi/Muzika/Gramofonske-ploce/Big-Band-RTB-Clark-Terry-LP/21011169 Malo je cifra blesava, šta ću Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 To su Djavolja posla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwweljko Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Par novih diskova : http://www.hi-files.com/forum/index.php?/gallery/image/2085-novi-diskovi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio(DDMF)! Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Stigla literatura sa Amazona.com Odlican "ulov"! RCA kutija je stvarno povoljna kupovina (za ono sto pruza), a pored odlicnog kvaliteta zvuka sadrzi i veliki broj odlicnih izvodjenja (napamet-licni favoriti: Rajner - Malerova IV, Musorski - Slike sa izlozbe, Rubinstajn - Sopen, Dvorzakov koncert za celo i orkestar, Rimski-Korsakov - Seherezada itd.). Zao mi je sto neka izdanja u box-u nisu presovana kao SACD (za ona koja su izdana zasebno u tom formatu), posto "SACD sloj" na nekima od njih zvuci neverovatno - sto je tezak zadatak, posto je i zvuk "CD sloja" odlicnog kvaliteta... Kako se Archiv box pokazao po pitanju kvaliteta zvuka (izvodjenja su, verujem odlicnog kvaliteta)? Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkavian Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Ko voli dobru elektroniku preporucujem,link je na slici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Magician Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Treba da dovršim kolekciju. Ja ne znam ni šta oni to sviraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 FLAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
dude Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Treba da dovršim kolekciju. Ja ne znam ni šta oni to sviraju.20140621_150816.jpg Psychedelic rock, made in Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Magician Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Psychedelic rock, made in Serbia 1334.gif Elektro-liza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mostly Harmless Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Psychedelic rock, made in Serbia 1334.gif Gradski rock sa heavy elementima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koko Bil Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Stiglo je novih vinila u Mungos, odabrah dva. Jedan su novi Black Keys: Lepo je opremljen - osim vinila dobije se i cd, i poster, milina Drugi je nova Lily Isto se dobije i cd i poster, i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio(DDMF)! Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Odlican Coltrane-ov album, sveze reizdan od Atlantic-a: John Coltrane - Giant Steps (1959) [Atlantic 8122787061] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Odlicno,nova na akciji ili nesto drugo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio(DDMF)! Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 U pitanju je nova ploca, Alantic-ovo (pre Rhino-ve kampanje?) izdanje iz 2005. Cena je 2150 din u Pinball-u... Link to comment Share on other sites More sharing options...
somborjazz Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Gregory Porter-Water i Woven Hand-Refractory Obdurate, obe LP i CD u paketu, 180g, odlicno zvuce. Kupljene u Becu pri odlasku na Pearl Jam ( koncert svojski otprasen!) 20 i 21 euro, Becki Saturn i Substance su sasvim lepo opremljeni...Ostale prodavnice, bar one koje sam stigao videti, kilavo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
somborjazz Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 E, da i Darkwood Dub - U nedogled Ne iz Bec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infidel Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Ko se seća ovog formata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos A Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Ko se seća ovog formata Da li ovo pitaÅ¡ kao moderator ili kao Älan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Alan Parsons,Nemacko izdanje I Moody Blues izdanje Decca/gb/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now