bodibond2 Posted June 26, 2025 Author Report Posted June 26, 2025 1 hour ago, Zexx said: Posle 4 strane pisanja uskurativno i bačenih para na nešto što ti nije trebalo jer si sve to već imao, šta ti teško da kupiš i jednu Android aplikaciju... mislim da nisu bacene pare uzalud,slusalice su ekstra i fiio je dobar, u pocetku pucketa a kasnije bude ok, kupit cu sada usb audio player pro iako mozda nije u tome problem,javim se kada probam preko usb audio playera na telefonu, u svakom slucaju hvala svima na savetima Quote
bodibond2 Posted June 26, 2025 Author Report Posted June 26, 2025 evo kupio usb audio player pro preko google playa i odma isprobao muziku, ok je sada sve, nema vise nikakvog pucketanja,svidja mi se sto su pesme poredane ko na orginalnom albumu, jedino sto u pocetku kada se ekran zakljuca muzika prestane ali to sam resio u postavkama,sto se tice playera samo sam bitperfect stavio na on,ostalo nisam dirao, dal treba sta drugo jos podesit?Ostalo je ok, jedino nakon slusanja imam zujanje u usima malo hahaha, javim ako bude problema kakvih jedno pitanje ,dal kod internal audio driver trebam odabrat original android driver ili hires direct driver? trebam li jos sta podesit ? chatgpt-Ako koristiš USB DAC (KA15): ta postavka u “Internal Audio Driver” nije relevantna za USB izlaz – ona se odnosi samo na reprodukciju preko internog DAC-a telefona (slusalice, zvučnik). Quote
Recommended Posts