Jump to content

Recommended Posts

Posted

Skoro pa nekorišćeno, tek usvirano malo čudo od pojačala u D klasi i sa lampama u pretpojačalu sa brojnim ulazima - USB, coax, opt, Bluetooth, analogni RCA i daljinskom kontrolom svih funkcija. Ima čak i Aux izlaz koji je varijabilan (ide preko Volume control) za dodatno pojačalo.

Za razliku od originala, dobijate daleko kvalitetniji (i skuplji) takođe nov Meanwell ispravljač od 160W na 24V, a ugradio sam i kvalitetnije JAN 5654W lampe (standardne koje idu uz pojačalo nisu ni korišćene, pa možete da se igrate, šta vam više odgovara). Sa ovim ispravljačem verovatno izgura bar 2x50W na 4 oma, a možda i 50% više...

Kupio sam ga iz čiste znatiželje. Pojačalo me je izašlo pre dva meseca cca 200EUR. Legalno je uvezeno (carinski papiri), potpuno provereno u radu i samim tim nemate nikakva cimanja oko poručivanja i eventualne kupovine mačke u džaku preko Aliexpressa.

Cen za forumaše 15.000 dinara, bolje da svira negde, nego da kod mene skuplja prašinu, ali se ispod ove cifre neće prodavati. Za ovaj iznos dobijate neverovatan kvalitet zvuka koji izlazi iz ovog mališana, uz veoma dobar DAC (ES9018K2M) i bluetooth(QCC3031) čip. Meni je bez problema svirao na Sonus Faber Toy Tower zvučnicima.

Prvi kontakt preko poruka.

Aiyima original 2.jpg

Aiyima original.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...