yaki Posted May 7, 2025 Report Posted May 7, 2025 Treba mi savet oko tržišne vrednosti ovih ploča. Prodao bi ih sve u kompletu. Moja kolekcija, slušana u raznim epohama a onda decenijama stajala u ormaru, stanje je ok, nisu mint ali nisu ni izakane. Ukupno 70 ploča. Quote
Iron man Posted May 7, 2025 Report Posted May 7, 2025 Mene naučili na vorumu Instaliraj https://play.google.com/store/apps/details?id=com.discogs.app&hl=en Skeniraš BAR KODove svojih ploča ( ili ako nema bar kod uneseš izdavačku oznaku ploče.) Aplikacija ti oceni ploče . Daje 3 vrednosti , minimalnu, srednju i maksimalnu. Tako da imaš neki reper gde si ca cenom Quote
yaki Posted May 7, 2025 Author Report Posted May 7, 2025 Ma dao bih to đuture, sve komplet. Mrzi me sad da se petljam sa svakom pločom posebno. Quote
yaki Posted May 11, 2025 Author Report Posted May 11, 2025 Hvala svima koji su me kontaktirali sa svojim ponudama. Ploče se ne prodaju pojedinačno već idu kao dodatna mogućnost po posebnoj ceni kupcu gramofona. Ako ste zainteresovani pogledajte u sekciji Oglasi. Quote
Recommended Posts