zogra Posted April 21, 2025 Report Posted April 21, 2025 101. Audioberza u Beogradu održaće se 04. Maja 2025. od 10 do 15h u ДОРЋОЛ PLATZ -u - Dobračina 59b - Beograd DOBRODOŠLI ! ! ! Quote
Gile Posted May 4, 2025 Report Posted May 4, 2025 Poskupele ulaznice na 200 kinti, tj za 33,3.%. Verovatno se i upad na berzu pravi u Ukrajini. Quote
Ljuba Posted May 5, 2025 Report Posted May 5, 2025 Ne, nego se novčanice od 50 dinara povlače iz upotrebe. Quote
Ljuba Posted May 5, 2025 Report Posted May 5, 2025 Uopšte ne razumem žalbu. Sve vam je toliko poskupelo da je ulaznica za audio berzu na nivou simboličnog "učepljivanja". Quote
Ljuba Posted May 5, 2025 Report Posted May 5, 2025 Pa vama, u Srbiji. Skuplji sladoled i kapućino u Beogradu. Quote
ZoranR Posted May 5, 2025 Report Posted May 5, 2025 Iznenadila me ova simbolična cena ulaza. Mislio sam da je 500 ako ne i 1.000. E sad, mene zanima sa koliko para u dzepu dolazite u šoping? Quote
sondek Posted May 5, 2025 Report Posted May 5, 2025 Iznos ulaznice je smešan, neće sprečiti nikoga da dođe na berzu, ali je u Novom Sadu ulaz besplatan. Taj mali iznos se lako nadoknadi od izlagača kojih je puno, a i prodaja je daleko veća nego u manjim mestima. Lepo je videti opustene ljude koji su došli da se promuvaju, poveli su devojku ili dete bez opterećenja kartom više po džepu. Lepo je videti da neki klinac sa 500kinti u džepu svrati i kupi neku jeftinu ploču ili kod nas neki strip, obzirom da je berza zajednička. Quote
Gile Posted May 5, 2025 Report Posted May 5, 2025 Jel i na berzi u NS svi motaju seno u cigaret papir pa unutra smrdi kao u zverinjoj nastambi? Quote
Parton Posted May 5, 2025 Report Posted May 5, 2025 više od cene ulaznice me fasciniraju cene ovih vinil krševa koje vidimo na snimcima...ako ništa drugo zbog stanja omota ne bih ni gledao ploču, cena obaška... ali eto saznali smo i da b&o završavaju pored kontejnera na trulom zapadu...nema sentimentalnosti ? izvinjavam se ako su ipak kupovani od prvih vlasnika u nepušačkom okruženju... Quote
Gile Posted May 5, 2025 Report Posted May 5, 2025 1 minute ago, Parton said: više od cene ulaznice me fasciniraju cene ovih vinil krševa koje vidimo na snimcima... Upravo to je i sušina. Ljudi najopuštenije prodaju ploče koje su u stanju za reciklažu, i svima kul sve super. Gleda me čovek u oči i kaže originalni CD, iz aviona se vidi da je bugarin. Na Bg berzi više stvarno nemam šta da tražim, videću kako je u NS. Quote
Recommended Posts