Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Iznos ulaznice je smešan, neće sprečiti nikoga da dođe na berzu, ali je u Novom Sadu ulaz besplatan. Taj mali iznos se lako nadoknadi od izlagača kojih je puno, a i prodaja je daleko veća nego u manjim mestima. Lepo je videti opustene ljude koji su došli da se promuvaju, poveli su devojku ili dete bez opterećenja kartom više po džepu. Lepo je videti da neki klinac sa 500kinti u džepu svrati i kupi neku jeftinu ploču ili kod nas neki strip, obzirom da je berza zajednička. 

Posted

više od cene ulaznice me fasciniraju cene ovih vinil krševa koje vidimo na snimcima...ako ništa drugo zbog stanja omota ne bih ni gledao ploču, cena obaška...

ali eto saznali smo i da b&o završavaju pored kontejnera na trulom zapadu...nema sentimentalnosti ?

izvinjavam se ako su ipak kupovani od prvih vlasnika u nepušačkom okruženju...

Posted
1 minute ago, Parton said:

više od cene ulaznice me fasciniraju cene ovih vinil krševa koje vidimo na snimcima...

Upravo to je i sušina. Ljudi najopuštenije prodaju ploče koje su u stanju za reciklažu, i svima kul sve super. Gleda me čovek u oči i kaže originalni CD, iz aviona se vidi da je bugarin. Na Bg berzi više stvarno nemam šta da tražim, videću kako je u NS.

• 3 weeks later...