anubisgrau Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 20 minuta ranije, paja959 said: off:mante se sirenja pogresnih informacija...nije K.Gergely sutao svoju trudnu suprugu,vec Magyar Péter,je sutao svoju bivsu suprugu dok je bila trudna,koja je tada bila ministarka pravosudja,Varga Judit ....Karacsonyi samo mrzi automobile i njihove korisnike,posto nikad nije dosad uspeo da polozi vozacki... lepo pametni ljudi kazu,politika je qrva,ne mesaj se u to... nemoguće da je srbislav filipescu slagao, ne rade to ćaciji možda se samo prejeo sendviča ili mu zapao salmonela parizer Quote
InSides Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 46 minuta ranije, paja959 said: i da pitam,vezano za originalnu temu,posto u SRB recimo obican novi ECM,Blue Note Tone Poet,Bowie novi remasteri ? Колико сам ја успео да схватим, ECM претежно у Маском-у, али цене зависе од расположења - некада су прилично јефтиније од европских (Luminessence албум из Luminessence серије), некада сличне (Freigeweht), некада ван памети (An Acrobat's Heart). Tone Poet-е сам својевремено куповао у Метрополису (2019/2020) када су цене биле прилично једнаке европским, сада их ретко налазим, а чак и тада су бар 20% скупље од европских цена (The Right Touch). Quote
sondek Posted April 8, 2025 Author Report Posted April 8, 2025 1 sat ranije, anubisgrau said: nemoguće da je srbislav filipescu slagao, ne rade to ćaciji možda se samo prejeo sendviča ili mu zapao salmonela parizer Kad smo već kod parizera, tu priču sa parizerom za narod smo uvezli od Orbana, ni to im čak nije originalno. Nadam se da će i on dobiti jaja odavde barem koliko i ove naše džukele... Drže ceo dan boju kad ih o glavu dobiju. Da bude međunarodna saradnja na nivou. Quote
Filipescu Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 2 sati ranije, anubisgrau said: nemoguće da je srbislav filipescu slagao, ne rade to ćaciji možda se samo prejeo sendviča ili mu zapao salmonela parizer Немаш неког ближег да му се попнеш на копулациони орган? Јел те закида Сорош са финансирањем па си мало нервозан? Quote
paja959 Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 1 sat ranije, Filipescu said: Извињавам се, помешах их... okej,idemo dalje,(nazalost) za iste pare,barem sto se tice cena LPova,novih 1 sat ranije, InSides said: Колико сам ја успео да схватим, ECM претежно у Маском-у, али цене зависе од расположења - некада су прилично јефтиније од европских (Luminessence албум из Luminessence серије), некада сличне (Freigeweht), некада ван памети (An Acrobat's Heart). Tone Poet-е сам својевремено куповао у Метрополису (2019/2020) када су цене биле прилично једнаке европским, сада их ретко налазим, а чак и тада су бар 20% скупље од европских цена (The Right Touch). dodaj da placaju carinu i porez na robu,posto nije EU...zapamti maj 16-ti,Bennie Maupin "Jewel in the lotus" na LP izlazi ...zacepat ce tome maltene svugde novu cenu,polovnjaci su sa boli glava cenom..kod mene nikako ne radi bojkot,nazalost.. Quote
sondek Posted April 8, 2025 Author Report Posted April 8, 2025 @Filipescu Jbg sam si započeo opljuvavši lažno gradonačelnika Budimpešte za nešto sto nema veze sa njim. Mnogima od nas znači sto je gradonačelnik jedne metropole lično sačekao naše studente. Bolje ne nastavljaj sa tim NVO, Soroš sranjima... Zaista zvuči tabloidno. Moram te razočarati da čuješ da je soroš umro. Tim pre mi je žao jer znam da si jedan sjajan lik i da politika izvlači najgore iz svih nas. Molio bih moderaciju da obriše sve postove vezane za politiku sa teme. Quote
InSides Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 3 minuta ranije, paja959 said: zapamti maj 16-ti,Bennie Maupin "Jewel in the lotus" na LP izlazi Изашао. https://lotus.gr/record_info.php?ID=83780 И мени било чудно али сам се онда сетио да је Маском имао Luminessense албум скоро шест недеља пре официјелниг изласка. Quote
Filipescu Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 2 minuta ranije, sondek said: Jbg sam si započeo opljuvavši lažno gradonačelnika Budimpešte za nešto sto nema veze sa njim. Mnogima od nas znači sto je gradonačelnik jedne metropole lično sačekao naše studente. Bolje ne nastavljaj sa tim NVO, Soroš sranjima... Zaista zvuči tabloidno. Moram te razočarati da čuješ da je soroš umro. Tim pre mi je žao jer znam da si jedan sjajan lik i da politika izvlači najgore iz svih nas. Molio bih moderaciju da obriše sve postove vezane za politiku sa teme. Ја се лепо извинух. Помешао сам тамошњег главног опозицоног кандидата са градоначелником. Мени је жена маџарица, па тако чујем понешто, ето помешах после пар година о коме се ради. Како год, Паја је лепо објаснио и зашто је градоначелник дошао бициклом. Никако из неких идеала, дакле чист популизам. И да је Анубис наступио културније, и ја би исто тако. А не знам што ми учитавате политичко опредељење, скроз промашен фудбал. Одјављујем се... Quote
Filipescu Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 Људи, кол'ко ви имате година? Докле сеже ваша мисао? Ђилас-Вучић, Паорство-Граџанерство, добро-лоше, црно-бело? Јесте читали некад нешто од Кисинџера, Фукујаме? О социјалном инжењерингу, мекој моћи, утицају мрежа нво итд? И пошто морам изгледа да се аутујем, не подносим владајући режим ништа мање од вас. Баш плићак... Quote
Relco Mantis Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 Svojevremeno je u One HiFi bilo diskova od kuca ACT i Enya. Cene su bile pristojne i očekivane. Kako su oni zatvorili nigde više nisam našao. Da li ima negde kod nas, posebno ACT? P. S. Ako su cene paprika, i na njih BOJKOT! Quote
paja959 Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 2 sati ranije, InSides said: Изашао. https://lotus.gr/record_info.php?ID=83780 И мени било чудно али сам се онда сетио да је Маском имао Luminessense албум скоро шест недеља пре официјелниг изласка. fizicki ne verujem da je opipljiv jos...sad sam se cuo sa uvoznikom,ne vide jos opciju da mogu naruciti...tako bilo sa onim Song for my father/Horace Silverom kod JPC...vizuleno su pokazivali da se moze naruciti,kad si platio,onda si se suocio da ce da bidne za jedno mesec-dva... ali na hrabrima ostaje svet...ja cekam strpljivo,sto je cigurno,to je cigurno,kad uhvatim u ruke,e to je to.. PS:mante se politike,i hifa je pametnija stvar od toga...? Quote
InSides Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 35 minuta ranije, paja959 said: fizicki ne verujem da je opipljiv jos Не могу да ти потврдим 100%, али грчки увозник за ECM је у Солуну, и генерално оно што стоји да је на стању у Лотус-у је увек било тако. Можда скокнем за пар недеља па јавим овде. Quote
Parton Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 prateći cene sa nekih od inostranih linkova ovaj moby tamo košta 4.700 dinara... kod nas je 6.900 din https://www.mascom.rs/sr/electronica/lp/moby-resound-nyc-vinyl--pid-46679.1.135.html ecm je inače jedna od retkih etiketa koja se recimo isplatila kod mascoma, naročito sa 20 ili 30 posto popusta ( mada je 30 posto trenutko praktično ukinuto)...sa cenom za 1LP od 3.600- 20% to je već negde i prihvatljivo... Quote
paja959 Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 1 sat ranije, InSides said: Не могу да ти потврдим 100%, али грчки увозник за ECM је у Солуну, и генерално оно што стоји да је на стању у Лотус-у је увек било тако. Можда скокнем за пар недеља па јавим овде. okej i ovde stoji 16.maj: https://imusic.de/music/0602458923667/bennie-maupin-2025-jewel-in-the-lotus-ecm-luminessence-series-lp Erscheinungsdatum 16. Mai 2025 Quote
InSides Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 2 sati ranije, paja959 said: i ovde stoji 16.maj: Јасно - али више се то десило са Luminessence албумом у Маском-у, бар шест недеља раније. Quote
anubisgrau Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 što kupujete mascom uvoz i izdanja? pomažete uzurpatora i kradljivca tuđih autorskih prava koji je zbog toga više puta dobijao preko pičke a i dalje će. ovaj filipescu neki lažni munru, očekivao sam najmanje da će mariniku tepić da pohvali kad je već protivu vlasti a znamo da i od njih ima gore. Quote
Parton Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 33 minutes ago, anubisgrau said: što kupujete mascom uvoz i izdanja? pomažete uzurpatora i kradljivca tuđih autorskih prava koji je zbog toga više puta dobijao preko pičke a i dalje će. sad si ko moj drugar koji ne kupuje pizzu kod tog i tog jer je vlasnik mafijaš...rekoh, ako krenem tako kafu ću da pijem samo kod kuće... Quote
ivanp Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 Dakle neko je 5. oktobra lepo rekao "ovde je pola ljudi došlo što je s.m. (Šlobo e ybg) počeo ratove a pola što ih je izgubio". Filipeski, ljudi su i protiv nepomenika iz sasvim različitih razloga. I nisi ti ništa pomešao. Namerno pišeš to što pišeš. Žao mi je, pogrešno sam te procenio. Ovdi se zaustavljam sa politikom. Ovog puta. Quote
Filipescu Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 Ал' сте острашћени... Искулирајте мало јбт Quote
srdjan_cvetkovic Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 Filipe, živiš u iole sređenoj državi i tvoja percepcija ovdašnjeg ludila ni izbliza nije kao nama koji svakodnevno to proživljavamo, tako da ne, nismo ostrašćeni, već sa debelim razlogom besni, pa bi malo da hebemo milu mamu glavnom ćaciju i svim njegovim ćacijima. Quote
zflazar Posted April 8, 2025 Report Posted April 8, 2025 Da li je istina da City records priprema limitirano LP-izdanje nastupa Jelene Karleuše pod nazivom Live in Pazova 2024? Quote
ab Posted April 9, 2025 Report Posted April 9, 2025 @Filipescu "Остави мртвима да сахрањују своје мртве" Quote
Mingus,Mingus Posted April 9, 2025 Report Posted April 9, 2025 Moby Resound NYC (Vinyl) Puna cena: 6.899,00 dinCena sa popustom: 5.529,00 din https://www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/-/art/moby-resound-nyc/hnum/11166238 Zwischensumme EUR 35,29 Versandkosten (Serbien) EUR 8,25 GesamtsummeDie angezeigten Preise gelten nur bei Versand außerhalb der EU. EUR 43,54 Quote
Recommended Posts