nnebojsa Posted April 4 Report Posted April 4 Pozdrav, Da li neko ima iskustva iz prve ruke sa ovim kablom? Hvala.? Quote
nnebojsa Posted April 4 Author Report Posted April 4 Jesi li ga ranije imao ili ga jos uvek imas? Quote
nnebojsa Posted April 4 Author Report Posted April 4 Hvala. Ako bi neutralan kabl oznacio s brojem 0, a kabl koji ima taman i zatvoren zvuk sa brojem 5, kojim brojem bi ocenio Mogami 3103? Quote
nnebojsa Posted April 4 Author Report Posted April 4 Samo me zanima koliko je to izrazeno, ali ok. Quote
beast Posted April 5 Report Posted April 5 Koristim ga ja već godinu dana. Jeste malo na topliju (ne tamniju) stranu ali sam to rešio sa srebrnim bananicama. Odličan kabl za te pare. Quote
sondek Posted April 5 Report Posted April 5 Taj isti kabl će biti negde taman, a negde potaman. Od slučaja do slučaja.. I sama akustika sobe već nameće potrebu za različitim tonskim balansom sistema. Odatle i takav odgovor od Vlade, ne moze ti on reći kakav je kabl. Kablovi se probaju pa onda vide da li ostaju ili idu dalje, srećom pa nisu neki skupoceni. Quote
nnebojsa Posted April 6 Author Report Posted April 6 Hvala momci!? Distributer koji ga prodaje kod nas, na zalost, nema i ne zeli da ima test primerak, tako da rezultat kupovine istog zalazi u domen kockanja. Ako mi treba duzina od 2 x 5m onda cena kabla osetno podize ulog.? Quote
mladenvr Posted April 6 Report Posted April 6 A često i gubi. Izem ti distributera gde nema probe... Quote
gvlada Posted April 6 Report Posted April 6 Зависи од почетног става.... ако желиш победити, немој изгубити.... Quote
Zexx Posted April 6 Report Posted April 6 1 sat ranije, mladenvr said: A često i gubi. Izem ti distributera gde nema probe... To je kabl za profesionalnu namenu koji se prodaje na metar, kakav test primerak?! Quote
sondek Posted April 6 Report Posted April 6 Poruči online. Probaj, pa ga vrati ako ti ne odgovara. Imas zakonsko pravo na to. Ne moraš da im objašnjavaš zašto ga vraćaš. https://www.paragraf.rs/dnevne-vesti/250324/250324-vest5.html Quote
zek Posted April 6 Report Posted April 6 1 sat ranije, sondek said: Poruči online. Probaj, pa ga vrati ako ti ne odgovara. Kako misliš da je to izvodljivo, kad mora da zalemi krajeve na konektore, a posle bi morao da skraćuje kabl sa obe strane ... Quote
nnebojsa Posted April 6 Author Report Posted April 6 Jako zanimljivi predlozi.? Ne verujem bas da bi se neko setio da proveri da li nedostaje par centimetra kabla, Quote
nnebojsa Posted April 6 Author Report Posted April 6 Radi se o dva kabla duzine 5m. Mogucnost greske merenja i secenja se povecava sa duzinom kabla. Quote
srdjan_cvetkovic Posted April 6 Report Posted April 6 Poslaće ti 10m kabla u komadu, bar su meni u Plejeru tako prodali Mogami kabl kada sam kupovao. Quote
nnebojsa Posted April 6 Author Report Posted April 6 Mogu da idem sa dve narudzbine po 5m duzine ako je zaista realno da moraju da prihvate povrat robe. Sondek hvala na predlogu, samo cu morati da proverim da li to u praksi zaistai tako i funkcionise. Quote
nnebojsa Posted April 6 Author Report Posted April 6 Stvari ovako stoje: • Ako kupujem kabl koji seku na tačno određenu dužinu po mojoj narudžbini, to se smatra proizvodom po meri, i tu zakon ne garantuje pravo na odustanak (zavisi od dobre volje prodavca).• Ako kupujem gotov, fabrički spakovan kabl, pravo na povrat važi. Quote
Recommended Posts