Jump to content

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Koristim ga ja već godinu dana. Jeste malo na topliju (ne tamniju) stranu ali sam to rešio sa srebrnim bananicama.

Odličan kabl za te pare.

Posted

Taj isti kabl će biti negde taman, a negde potaman. Od slučaja do slučaja.. I sama akustika sobe već nameće potrebu za različitim tonskim balansom sistema. Odatle i takav odgovor od Vlade, ne moze ti on reći kakav je kabl. Kablovi se probaju pa onda vide da li ostaju ili idu dalje, srećom pa nisu neki skupoceni. 

Posted

Hvala momci!?

Distributer koji ga prodaje kod nas, na zalost, nema i ne zeli da ima test primerak, tako da rezultat kupovine istog zalazi u domen kockanja.

Ako mi treba duzina od 2 x 5m onda cena kabla osetno podize ulog.?

Posted
1 sat ranije, mladenvr said:

A često i gubi.

Izem ti distributera gde nema probe...

To je kabl za profesionalnu namenu koji se prodaje na metar, kakav test primerak?!

Posted
1 sat ranije, sondek said:

Poruči online. Probaj, pa ga vrati ako ti ne odgovara.

Kako misliš da je to izvodljivo, kad mora da zalemi krajeve na konektore, a posle bi morao da skraćuje kabl sa obe strane ...

Posted

Mogu da idem sa dve narudzbine po 5m duzine ako je zaista realno da moraju da prihvate povrat robe.

Sondek hvala na predlogu, samo cu morati da proverim da li to u praksi zaistai tako i funkcionise.

Posted

Stvari ovako stoje:

• Ako kupujem kabl koji seku na tačno određenu dužinu po mojoj narudžbini, to se smatra proizvodom po meri, i tu zakon ne garantuje pravo na odustanak (zavisi od dobre volje prodavca).

• Ako kupujem gotov, fabrički spakovan kabl, pravo na povrat važi.