Jump to content

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 sati ranije, anubisgrau said:

pola forumaša ovde kada bi napravilo lični sajt sa namerom da prodaje viškove bi imalo bogatiju ponudu

Шта сајт, прво полице и регале за вишкове!  :banana

Posted
21 minuta ranije, anubisgrau said:

zašto ne od punog drveta? jel ne svira dobro?

@Aibo i @Naum su pravili police od punog drveta. Ja sam video Aibovu i odlično izgleda, a nisam zabeležio loš uticaj na zvuk, dapače. :D

54027110953_5223defe34_b.jpg

Posted
32 minuta ranije, anubisgrau said:

Treba puno znanja da se izabere ono pravo koje dobro svira (kao za violinu,, gitaru i sl.).

Ostalo drveće je nekonsistentno po celoj dužini i neće na svakom mestu isto da svira...?

Posted
21 minuta ranije, zek said:

Treba puno znanja da se izabere ono pravo koje dobro svira (kao za violinu,, gitaru i sl.).

Ostalo drveće je nekonsistentno po celoj dužini i neće na svakom mestu isto da svira...?

Osnovna razlika je sto kod instrumenta drvo "svira", a kod police ne treba da svira. Tako da su ti zahtevi ustvari nisu za poređenje. 

Posted
55 minuta ranije, anubisgrau said:

Зато што тражи пуно више рада да би ваљало. МДФ је конзистентнији.

Увек можеш видети и послушати моју кад пролазиш. Моја јесте од пуног дрвета али саджржи дампирани метални скелет. 

Posted

Da dodam da su naše police dizajnom po ugledu na britanske Podium XL. Taj model postoji u verziji od pune hrastovine za 1000 funti ili pune orahovine za 2000 funti i stranci ih hvale (što ne mora puno da znači). Mi smo koristili orah zbog lepote a ne zato što smo mislili da zvuči bolje.

Zvučno je nisam poredio ni sa čim sem sa policom iz Jyska. Mislim da je sama činjenica da je otvorena tj. bez stranica sa bilo koje strane već blagotvorna u odnosu na obične AV police. Za ostalo, vibracije, kapling, dekapling... O tome može bolje ko zna.

Posted
5 sati ranije, Aibo said:

Da dodam da su naše police dizajnom po ugledu na britanske Podium XL. Taj model postoji u verziji od pune hrastovine za 1000 funti ili pune orahovine za 2000 funti i stranci ih hvale (što ne mora puno da znači). Mi smo koristili orah zbog lepote a ne zato što smo mislili da zvuči bolje.

šta znači naše police, naše kao naše firme? može neki link na proizvode i cene, hvala.

5 sati ranije, microfarad said:

Kolega sa foruma Aleksandar iz Kraljeva pravi vrhunske police. Između ostalog i od punog drveta, ima na KP.

znamo li kako da ga nađemo na KP? hvala još jedared.

Posted

šta znači naše police, naše kao naše firme? može neki link na proizvode i cene, hvala.

Napravili smo dve iste kolega Naum i ja za naše lične potrebe. Nije bilo nikad za prodaju i sl.