Jump to content

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Video, čuo, odslušao par lampi iz ponude namenjenih za Lampija i bilo vrlo zanimljivo koliko ispravljačica može da utiče na zvuk izlaznih lampi. Probalo se nekoliko kombinacija. Ja sam samo bio dodatni par ušiju u tom druženju.

Bilo je jako zanimljivo!

Posted
2 sati ranije, microfarad said:

Jer imaju neki izložbeni prostor? 

Ili klasična kućna varijanta, gde se neki od preprodavaca sa KP dosetio da napravi website? 

Rekao bih da je ovo drugo.

Po meni dobar potez iz ugla prodavca, napraviš fin sajt, ušminkaš sve, nariktaš cene i u startu to deluje ozbiljnije za prosečnog konzumenta.

Posted
1 sat ranije, srdjan_cvetkovic said:

Nije preprodavac?

Личи на оног кретеноида Др. Кабл, смарач парекселанс!

Posted

Meni u startu se ne sviđa što nema adrese i telefona. Nego treba da se dopisujem, sa NN Licem. Hoću kako da ne. Daj ti brale Ime i Prezime i sve generalije kao svaki ozbiljan prodavac. 

Posted

E čuj,

ako je domet prezentacije bio da promena ispravljačice menja zvuk onda je to stvarno ozbiljna firma. 

Pitam se da li kupac može poneti svoju omiljenu ispravljačicu sa sobom ili možda svoju omiljenu šuko utičnicu za montažu u zid?

Posted
10 hours ago, giZ_Mo said:

Личи на оног кретеноида Др. Кабл, смарач парекселанс!

Lik mi je tražio 135e za bananice>xlr adapter. Pa je krenuo da pljuje Gladiator cables kada je cuo da oni prodaju za 45e.

Posted
5 minuta ranije, shinbojan said:

Lik mi je tražio 135e za bananice>xlr adapter. Pa je krenuo da pljuje Gladiator cables kada je cuo da oni prodaju za 45e.

Значи тај је!

Posted
3 sati ranije, zflazar said:

E čuj,

ako je domet prezentacije bio da promena ispravljačice menja zvuk onda je to stvarno ozbiljna firma. 

Pitam se da li kupac može poneti svoju omiljenu ispravljačicu sa sobom ili možda svoju omiljenu šuko utičnicu za montažu u zid?

Ja bih poneo  rolne  toalet papira da podmetnem pad kablove

94B1B20F-D232-4B43-BE94-0F3F800F402B.jpe

Posted
9 sati ranije, microfarad said:

Meni u startu se ne sviđa što nema adrese i telefona. Nego treba da se dopisujem, sa NN Licem. Hoću kako da ne. Daj ti brale Ime i Prezime i sve generalije kao svaki ozbiljan prodavac. 

Na vebsajtu imate sve podatke o pravnom licu koje zakon propisuje.