perodeformero Posted April 1 Report Posted April 1 https://polovnihifi.com/ Vidim, počelo je da se oglašava novo mesto za prodaju baš hi-And-a, pa se pitam znate li, pratite li, jeste li videli, šta, kako?? Quote
Father Posted April 1 Report Posted April 1 Video, čuo, odslušao par lampi iz ponude namenjenih za Lampija i bilo vrlo zanimljivo koliko ispravljačica može da utiče na zvuk izlaznih lampi. Probalo se nekoliko kombinacija. Ja sam samo bio dodatni par ušiju u tom druženju. Bilo je jako zanimljivo! Quote
microfarad Posted April 1 Report Posted April 1 Jer imaju neki izložbeni prostor? Ili klasična kućna varijanta, gde se neki od preprodavaca sa KP dosetio da napravi website? Quote
Father Posted April 1 Report Posted April 1 Znam ko zna, ali nemam nadležnosti. Kontaktirajte preko sajta i sve će biti jasnije. Quote
srdjan_cvetkovic Posted April 1 Report Posted April 1 2 sati ranije, microfarad said: Jer imaju neki izložbeni prostor? Ili klasična kućna varijanta, gde se neki od preprodavaca sa KP dosetio da napravi website? Rekao bih da je ovo drugo. Po meni dobar potez iz ugla prodavca, napraviš fin sajt, ušminkaš sve, nariktaš cene i u startu to deluje ozbiljnije za prosečnog konzumenta. Quote
Delija Posted April 1 Report Posted April 1 Ne pricajte napamet. Nije u pitanju nikakav preprodavac. Jel ista od ove egzotike postoji na KP ili je ikad postojalo tamo? Quote
Zexx Posted April 1 Report Posted April 1 Just sit back and relax, and make sure your popcorn is ready. Quote
srdjan_cvetkovic Posted April 1 Report Posted April 1 20 minuta ranije, Delija said: Ne pricajte napamet. Nije u pitanju nikakav preprodavac. Jel ista od ove egzotike postoji na KP ili je ikad postojalo tamo? Nije preprodavac? Aha, kupovalo se, pa se sad oslobađa viškova…? Quote
vladovid Posted April 1 Report Posted April 1 svaka im cast za cene, kod njih je polovno skuplje nego novo, evo primera > https://polovnihifi.com/products/furutech-zidna-uticnica-pozlaceni-bakar a kod naseg zastupnika je nova 85 Eura https://audioplus.rs/proizvod/1534/Furutech FP-SWS-G/ Quote
giZ_Mo Posted April 1 Report Posted April 1 1 sat ranije, srdjan_cvetkovic said: Nije preprodavac? Личи на оног кретеноида Др. Кабл, смарач парекселанс! Quote
microfarad Posted April 1 Report Posted April 1 Meni u startu se ne sviđa što nema adrese i telefona. Nego treba da se dopisujem, sa NN Licem. Hoću kako da ne. Daj ti brale Ime i Prezime i sve generalije kao svaki ozbiljan prodavac. Quote
Delija Posted April 2 Report Posted April 2 4 hours ago, Zexx said: Just sit back and relax, and make sure your popcorn is ready. Kokice i pojedene. Pravim novu turu... ? Quote
zflazar Posted April 2 Report Posted April 2 E čuj, ako je domet prezentacije bio da promena ispravljačice menja zvuk onda je to stvarno ozbiljna firma. Pitam se da li kupac može poneti svoju omiljenu ispravljačicu sa sobom ili možda svoju omiljenu šuko utičnicu za montažu u zid? Quote
shinbojan Posted April 2 Report Posted April 2 10 hours ago, giZ_Mo said: Личи на оног кретеноида Др. Кабл, смарач парекселанс! Lik mi je tražio 135e za bananice>xlr adapter. Pa je krenuo da pljuje Gladiator cables kada je cuo da oni prodaju za 45e. Quote
giZ_Mo Posted April 2 Report Posted April 2 5 minuta ranije, shinbojan said: Lik mi je tražio 135e za bananice>xlr adapter. Pa je krenuo da pljuje Gladiator cables kada je cuo da oni prodaju za 45e. Значи тај је! Quote
Iron man Posted April 2 Report Posted April 2 3 sati ranije, zflazar said: E čuj, ako je domet prezentacije bio da promena ispravljačice menja zvuk onda je to stvarno ozbiljna firma. Pitam se da li kupac može poneti svoju omiljenu ispravljačicu sa sobom ili možda svoju omiljenu šuko utičnicu za montažu u zid? Ja bih poneo rolne toalet papira da podmetnem pad kablove Quote
Willi Studer Posted April 2 Report Posted April 2 9 sati ranije, microfarad said: Meni u startu se ne sviđa što nema adrese i telefona. Nego treba da se dopisujem, sa NN Licem. Hoću kako da ne. Daj ti brale Ime i Prezime i sve generalije kao svaki ozbiljan prodavac. Na vebsajtu imate sve podatke o pravnom licu koje zakon propisuje. Quote
TechA Posted April 2 Report Posted April 2 Sa njihovog sajta: Adresa: ul. Tadije Sondermajera 1, Novi Beograd Telefon: +381606088974 Quote
Wizard Of Gore Posted April 2 Report Posted April 2 OK, PIB i matični broj imamo, a koliki je osnivački kapital? ? Quote
Zexx Posted April 2 Report Posted April 2 Za kompjuterski pismene, može i to da se nađe očas posla, ali ne vidim svrhu, to je DOO. Quote
Aleksandar75 Posted April 2 Report Posted April 2 3 sati ranije, Wizard Of Gore said: OK, PIB i matični broj imamo, a koliki je osnivački kapital? ? 1.000,00 RSD, piše na APR A zašto je to bitno? Quote
Recommended Posts