Jump to content

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ima čepova za uši u apotekama, ili za građevince po radnjama tipa woby house ili uradi sam za 100dindži... Ali verovatno postoji neka stratocastermegablaster od unobtanijuma za 20x vise para. 

Posted
Just now, sondek said:

Ima čepova za uši u apotekama, ili za građevince po radnjama tipa woby house ili uradi sam za 100dindži... Ali verovatno postoji neka stratocastermegablaster od unobtanijuma za 20x vise para. 

Mogao si da vidiš na snimcima da ljudi padaju, da se drveće pomera i tresu prozori. Dakle, teško da će da ti čepići pomognu. 

Posted
7 minuta ranije, Ljuba said:

Mogao si da vidiš na snimcima da ljudi padaju, da se drveće pomera i tresu prozori. Dakle, teško da će da ti čepići pomognu. 

Ma nema moj odgovor sa ovim uopste, već sa predhodnim postom koji je u vezi muzike i koncerata upao u temu.

Već sam ranije napisao da mi je drugarica bila u Bgd  i da je završila u žardinjeri, a ćerka joj od letela dva metra i doživela šok tako da mi nikakav snimak ne treba . Pukom srećom nisam bio sa njom, a trebali smo. Baš kao sto sam i putovanje sokolom pomerio za sledeći dan, kad je pala nadstrešnica. Toliko o opasnosti života u ovoj zemlji. 

Posted
5 minuta ranije, Nixie said:

U našim godinama, ti topovi slabo imaju vajde. To je više namenjeno omladini. ?

Naprotiv. Stariji su padali kao kruške, plus su im se poremetili pejsmejkeri... 

Posted
20 minuta ranije, Ljuba said:

Neki ljudi su se žalili i na zujanje u ušima nakon udara ovog oružja.

Ja inače na protestima naguram iscepkane papirne maramice u uši jer mi smetaju i pištaljke, pa sam i zbog toga pitala za čepove kao elegantnije rešenje.

Posted
46 minuta ranije, Ljuba said:

Naprotiv. Stariji su padali kao kruške, plus su im se poremetili pejsmejkeri... 

Sva sreća, još nemam pejsmejker. ?

Oni rade svoj poso, mi radimo svoj, pa ćemo videti kako će se sve završiti. ?

Posted

Kod mene u firmi (Kralja Milana, baš u epicentru) od jutros raspad servera i mreže. Možda je slučajnost.

Posted

A to što teroristički akt izveden od strane kriminalca u vrhu države okrećemo na humor, to je tek posebna dijagnoza. 

Posted

Stize ih karma. Iscistice se sve to, ne moze to da se ne razboli da ih ne pojede zlo. 

Samo pravosudje da radi svoj posao, nista vise, i livestream iz zatvora da se pretplatim odma. 

Posted
1 sat ranije, Nixie said:

Zli duh iz onih vremena, nije jedini na žalost.

Kojih "onih" vremena, proživesmo čitave živote u tim vremenima, sa vrlo kratkom pauzom. Kompletna sadašnja vlast je iz "onih vremena", sa samo još gorim šljamom priključenim, mnogo većim stepenom kriminala i mafije u vlasti i daleko većim stepenom korupcije na svakom koraku...a da ostanemo u temi i mnogo bolesnijim oblicima represije. 

Posted
20 minuta ranije, sondek said:

Kojih "onih" vremena, proživesmo čitave živote u tim vremenima, sa vrlo kratkom pauzom. Kompletna sadašnja vlast je iz "onih vremena", sa samo još gorim šljamom priključenim, mnogo većim stepenom kriminala i mafije u vlasti i daleko većim stepenom korupcije na svakom koraku...a da ostanemo u temi i mnogo bolesnijim oblicima represije. 

Pa da ne ponavljam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...