srdjan_cvetkovic Posted March 23 Author Report Posted March 23 25 minuta ranije, ivanp said: Očigledno mislimo različito pa se ovdi isključujem. Ne znam šta treba da se desi da se ponovo uključim na ovoj temi? Takođe. Očigledno Peđa i ja imamo dijametralno suprotne poglede na ovu situaciju i ne želim dalje da polemišemo, jer nema svrhe. Za njega su nepomenik i cela ova SNS bagra braća, za mene su neprijatelji. Kraj.
ab Posted March 23 Report Posted March 23 26 minuta ranije, ivanp said: Ne znam šta treba da se desi da se ponovo uključim na ovoj temi? Следећи инцидент или несрећа не дај Боже никоме ?
ab Posted March 23 Report Posted March 23 41 minuta ranije, srdjan_cvetkovic said: Takođe. Očigledno Peđa i ja imamo dijametralno suprotne poglede na ovu situaciju i ne želim dalje da polemišemo, jer nema svrhe. Za njega su nepomenik i cela ova SNS bagra braća, za mene su neprijatelji. Kraj. Поштујем твој став али желео бих да се ослободиш тога јер не треба да ме стављаш насупрот себи због тога шта осећаш, а не знаш ни да ли је то истина. То је ипак само твоје убеђење које те ставља у такав положај и одређује понашање. Свакако ништа добро.
Recommended Posts