Jump to content

Recommended Posts

Posted

Juče se pokvario moj omiljeni Rotel RA-985BX, kada sam ga uključio primetio sam da desni kanal ne radi, tačnije na desnom kanalu se čuje samo pucketanje u ritmu muzike, levi kanal radi normalno, da li znate otprilike šta bi to moglo biti?

Posted
1 sat ranije, Willi Studer said:

To ti neki kontakt: prekidač, preklopnik ili relee.

Između ostalog primetio sam da pri uključenju/isključenju treba više vremena da relej cakne i da počne uređaj da radi.

Posted
4 minuta ranije, HMrules said:

Između ostalog primetio sam da pri uključenju/isključenju treba više vremena da relej cakne i da počne uređaj da radi.

А како знаш колико треба времена да се релеј укључи?

Posted
55 minuta ranije, giZ_Mo said:

А како знаш колико треба времена да се релеј укључи?

Slušam uređaj svaki dan, znam koliko obično treba vremena da relej cakne pri uključenju/isključenju, sada to duže traje.

Posted

Нешто са тим уређајем није у реду, моја размишљања иду у правцу да је повећан једносмерни напон (на српском офсет) или излазног степена или преампа, или док се не стабилише повећано је време укључења, то је бар просто утврдити!

Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока

Posted

Od kada je prestao da radi desni kanal releju treba više vremena da cakne nego što je uobičajeno, zašto je to tako ne znam.
Nosim kod majstora iduću nedelje na servis pa ću videti šta će mi on reći.