Jump to content

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hvala Pero! mala nažalost.. 

Dimenzije: š105/v40/d160mm (+2,5mm zadnji panel) Debljina dodatog prednjeg panela do 8mm

Sjećam se da sam negdje gledao ove ugaone profile na slici (Alu) i onda se samo skroje i dodaju limene ploče... 

image.png.1d9c6689357341c00d50df5171c01108.png

Posted
15 minuta ranije, Gorfili said:

Hvala Pero! mala nažalost.. 

Dimenzije: š105/v40/d160mm (+2,5mm zadnji panel) Debljina dodatog prednjeg panela do 8mm

Sjećam se da sam negdje gledao ove ugaone profile na slici (Alu) i onda se samo skroje i dodaju limene ploče... 

image.png.1d9c6689357341c00d50df5171c01108.png

Pa Mehatronika nudi oba ova modela ivica. Jesi uošte pogledao njihovu ponudu?

Posted

jesam, odlični su, ali ne vjerujem da je to jeftino. slika profila je sa njihovog sajta, to mi je dalo ideju. Mislim da sam ih već negdje gledao na metar, baš takve, ali ne mogu da se sjetim gdje...

image.png.143a20dcbae6d38dcaa03d30cd299678.png

Hvala Iron, kontaktiraću ih svakako..

Posted
4 minuta ranije, Gorfili said:

To je to! Hvala Gizmo!

Znači, ako je mehanotronik skup, poručim metar i kutija riješena...

До сад' сам пазарио бар девет или десет шипки, на жалост биле су око 1200.'' Динара.

Напомена: прорез за Ал. плочу је 2,2мм, ту пасује алуминијум од саобраћајног знака јер је дебљина 2мм + налепница самог знака!

image.png

Posted

A ja se pitam što nedostaju saobraćajni znaci u Beogradu ??

Najbolje tačno, ali moglo bi i tanje, recimo 1mm, pa se ivica savije i presuje ka unutra.. Možda i bilo kul da se stavi i bakarni lim, pa se brendira IS - interference shield :D 

Posted

Ta plastifikacija kod Brxxxxa se meni uopste ne svidja - za sta god kupovao kutije to vise ne radim.

Farbe : samo bela ili crna - ne izgleda lepo.

Sad da pitam i ja nesto - ako zastitni sloj nije anodizacija ili plastifikacija .... da li je dovoljno da se uradi nekoliko slojeva farbanja tipa primer koliko treba + boja koliko treba ?

Da li neko kod nas radi procese tipa pocinkovanje pa preko emajliranje, kao sto su bili radjena stara Leak pojacala ?   

.....ili je to previse skupo i retko ?

pitam jer cu uskoro nabavljati dve osrednje / manje metalne kutije.

Posted

Ako farbaš aluminijum, ide prvo prajmer pa lak. Bolja je plastifikacija barem mehanički. Elektrolitičko pocinkovanje čelika se radi, a emajliranje ne znam. rade kazane za bojlere, ali bez pocinkovanja.

Posted

Наравно, прво основна, на српском прајмер.

Овај се до сада најбоље показ'о, на њега се фарба лепи к'о мува на....(допуни низ )

1492b3998f7614d204631d42c9355a60.jpgb97ec6e42076c9ff6ebcf97e7a0b8f51.jpg

Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока

Posted
54 minutes ago, Nixie said:

Ako farbaš aluminijum, ide prvo prajmer pa lak. Bolja je plastifikacija barem mehanički. Elektrolitičko pocinkovanje čelika se radi, a emajliranje ne znam. rade kazane za bojlere, ali bez pocinkovanja.

Hvala, slede alje konsultacije sa tobom   :D

28 minutes ago, giZ_Mo said:

Овај се до сада најбоље показ'о,

Hvala

Posted

Nema! Ni ispravnih, ni neispravnih. Zadnji primjerci su prodavani u Japanu prije nekoliko godina. 

Pročitah negdje da je kvalitet izrade i komponenti bio vrhunski (Nichicon WG, Elna F, Takman, Salecom...) i da su kasnije downgrade-ovali kad je u pitanju kvalitet komponenti. Kao najslabiju tačku pominju OPA2134 koja se upgrade-uje sa nekom direktnom LM zamjenom..

Ne znam koliko je sve ovo relevantno i tačno, ali zvuk je baš dobar. Puniji, definisaniji, detaljan, ima više basa, separacija je odlična...

Topping D2 and D20 Review