Nixie Posted February 11, 2025 Report Posted February 11, 2025 Dimensions about (W)115mm x (H)45mm x (D)200mm. Predloẓ̌io sam suviše malu kutiju. Kratka je. ? Quote
Gorfili Posted February 11, 2025 Author Report Posted February 11, 2025 Hvala Pero! mala nažalost.. Dimenzije: š105/v40/d160mm (+2,5mm zadnji panel) Debljina dodatog prednjeg panela do 8mm Sjećam se da sam negdje gledao ove ugaone profile na slici (Alu) i onda se samo skroje i dodaju limene ploče... Quote
Gorfili Posted February 11, 2025 Author Report Posted February 11, 2025 4 minutes ago, Nixie said: Dimensions about (W)115mm x (H)45mm x (D)200mm. Predloẓ̌io sam suviše malu kutiju. Kratka je. ? Nije, morala bi da se krati čak.. Quote
Iron man Posted February 11, 2025 Report Posted February 11, 2025 15 minuta ranije, Gorfili said: Hvala Pero! mala nažalost.. Dimenzije: š105/v40/d160mm (+2,5mm zadnji panel) Debljina dodatog prednjeg panela do 8mm Sjećam se da sam negdje gledao ove ugaone profile na slici (Alu) i onda se samo skroje i dodaju limene ploče... Pa Mehatronika nudi oba ova modela ivica. Jesi uošte pogledao njihovu ponudu? Quote
Gorfili Posted February 11, 2025 Author Report Posted February 11, 2025 jesam, odlični su, ali ne vjerujem da je to jeftino. slika profila je sa njihovog sajta, to mi je dalo ideju. Mislim da sam ih već negdje gledao na metar, baš takve, ali ne mogu da se sjetim gdje... Hvala Iron, kontaktiraću ih svakako.. Quote
sweeT_Tooth Posted February 11, 2025 Report Posted February 11, 2025 6 minuta ranije, Gorfili said: Mislim da sam ih već negdje gledao na metar, baš takve, ali ne mogu da se sjetim gdje... Шта видео, држ'о у руци! http://shop.vremeplov.co.rs/Shop/Product?name=Alu-profil-Ivica-za-kutije-L-1met&accountingCode=10497 Quote
Gorfili Posted February 11, 2025 Author Report Posted February 11, 2025 To je to! Hvala Gizmo! Znači, ako je mehanotronika skupa, poručim metar i kutija riješena... Quote
sweeT_Tooth Posted February 11, 2025 Report Posted February 11, 2025 4 minuta ranije, Gorfili said: To je to! Hvala Gizmo! Znači, ako je mehanotronik skup, poručim metar i kutija riješena... До сад' сам пазарио бар девет или десет шипки, на жалост биле су око 1200.'' Динара. Напомена: прорез за Ал. плочу је 2,2мм, ту пасује алуминијум од саобраћајног знака јер је дебљина 2мм + налепница самог знака! Quote
Gorfili Posted February 11, 2025 Author Report Posted February 11, 2025 A ja se pitam što nedostaju saobraćajni znaci u Beogradu ?? Najbolje tačno, ali moglo bi i tanje, recimo 1mm, pa se ivica savije i presuje ka unutra.. Možda i bilo kul da se stavi i bakarni lim, pa se brendira IS - interference shield Quote
Nixie Posted February 11, 2025 Report Posted February 11, 2025 Jel mora baš saobraćajni znak? Malo mi neprijatno, a i kamere su svuda. ? Quote
sweeT_Tooth Posted February 11, 2025 Report Posted February 11, 2025 Just now, Nixie said: Jel mora baš saobraćajni znak? Malo mi neprijatno, a i kamere su svuda. ? Мора због дебљине а има их и на отпадима! Quote
Nixie Posted February 11, 2025 Report Posted February 11, 2025 Plastificiran lim, gde je tu GND? Quote
Nixie Posted February 11, 2025 Report Posted February 11, 2025 Ima jeftinih ali ružnjikavih kod MK5 Brasina Quote
sweeT_Tooth Posted February 11, 2025 Report Posted February 11, 2025 1 minut ranije, Nixie said: Plastificiran lim, gde je tu GND? На чинчевима а где би била! Quote
Krca44 Posted February 11, 2025 Report Posted February 11, 2025 Ta plastifikacija kod Brxxxxa se meni uopste ne svidja - za sta god kupovao kutije to vise ne radim. Farbe : samo bela ili crna - ne izgleda lepo. Sad da pitam i ja nesto - ako zastitni sloj nije anodizacija ili plastifikacija .... da li je dovoljno da se uradi nekoliko slojeva farbanja tipa primer koliko treba + boja koliko treba ? Da li neko kod nas radi procese tipa pocinkovanje pa preko emajliranje, kao sto su bili radjena stara Leak pojacala ? .....ili je to previse skupo i retko ? pitam jer cu uskoro nabavljati dve osrednje / manje metalne kutije. Quote
Nixie Posted February 11, 2025 Report Posted February 11, 2025 Ako farbaš aluminijum, ide prvo prajmer pa lak. Bolja je plastifikacija barem mehanički. Elektrolitičko pocinkovanje čelika se radi, a emajliranje ne znam. rade kazane za bojlere, ali bez pocinkovanja. Quote
sweeT_Tooth Posted February 11, 2025 Report Posted February 11, 2025 Наравно, прво основна, на српском прајмер.Овај се до сада најбоље показ'о, на њега се фарба лепи к'о мува на....(допуни низ )Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока Quote
Gorfili Posted February 11, 2025 Author Report Posted February 11, 2025 Nađoh ovaj pot, upada bez problema kao original, ali je linearni ? Kelco - Detalji proizvoda - Potenciometar, LIN 50KΩ, stereo, RK97 serija, zaliveni, 15mm dužina ručice, 6mm prečnik ručice Za početak da se ovo vrati u funkciju i proba, pa kasnije može i nešto kvalitetnije? Quote
Gorfili Posted February 11, 2025 Author Report Posted February 11, 2025 to još nijesam tražio.. Quote
Krca44 Posted February 11, 2025 Report Posted February 11, 2025 54 minutes ago, Nixie said: Ako farbaš aluminijum, ide prvo prajmer pa lak. Bolja je plastifikacija barem mehanički. Elektrolitičko pocinkovanje čelika se radi, a emajliranje ne znam. rade kazane za bojlere, ali bez pocinkovanja. Hvala, slede alje konsultacije sa tobom 28 minutes ago, giZ_Mo said: Овај се до сада најбоље показ'о, Hvala Quote
VU metar Posted February 12, 2025 Report Posted February 12, 2025 Šper ploča, drvofiks, bakarna folija... Quote
Nixie Posted February 12, 2025 Report Posted February 12, 2025 Možda negde na oglasima postoji neispravan D2, samo da prepakuješ? ? Quote
Gorfili Posted February 12, 2025 Author Report Posted February 12, 2025 Nema! Ni ispravnih, ni neispravnih. Zadnji primjerci su prodavani u Japanu prije nekoliko godina. Pročitah negdje da je kvalitet izrade i komponenti bio vrhunski (Nichicon WG, Elna F, Takman, Salecom...) i da su kasnije downgrade-ovali kad je u pitanju kvalitet komponenti. Kao najslabiju tačku pominju OPA2134 koja se upgrade-uje sa nekom direktnom LM zamjenom.. Ne znam koliko je sve ovo relevantno i tačno, ali zvuk je baš dobar. Puniji, definisaniji, detaljan, ima više basa, separacija je odlična... Topping D2 and D20 Review Quote
Recommended Posts