Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 sati ranije, Solajaaudio said:

Naravno, cilj je bio druzenje a tu zvuk nikada nije bio u prvom planu po svaku cenu, bar kod mene. 

Ја не видех ту неко дружење, само уређаји и атмосфера к'о на парастосу!

Posted
9 sati ranije, Solajaaudio said:

Dugo sam u ovom poslu, od 13. Jula 2007. zvanicno u APR kao Solaja Audio doo. Kao I svaki posao, tako je I moj bio od sjaja do ocaja, ali nisam se predavao. Naslusao sam se saveta od "dobronamernih" kolega ihahaj. Kako treba da radim I kako da vodim posao. Moj odgovor je uvek bio isti, ako znate, otvorite firmu, svet je velika kugla, rado ce vas prihvatiti. Naravno, niko nije. Odemo mi I na svetske sajmove, idemo I na Hifiles show, to svi znaju. Jednostavno to je deo posla, tu smo, radimo I borimo se. Micun, vlasnik Ulice je nas drugar, radili smo "promocije" u raznim prostor ima I pred brojnom I manje brojnom publikom I u ovakvom I onakvom prostoru. Ne moze sve da bude glamurozno I sljastece a isli smo I na takve sajmove (Las Vegas, Januar 2009 CES). Jeste objava bila danas za sutra ali nisam do poslednjeg trenutak znao da li ce biti zbog preklapanja nekih termina I zbog mog zdravstvenog stanja. Nesto se razmisljam da zakupim Hilton sledecu put. 

Srdacan pozdrav. 

Izvinjavam se zbog mog gundjanja za najavu...

Posted

10 hours ago, giZ_Mo said:

Ја не видех ту неко дружење, само уређаји и атмосфера к'о на парастосу!

super što nisi bio, ne treba nam baš tolika energija...

Posted

meni je super što na svu ovu muku koja nas je sve zajedno zadesila, pojedini obraćaju pažnju na tepih, prozor, cevi, prašinu, a ne na suštinu. kao da su domaći proizvođači multimilioneri koji su jahtama došli u dunavsku. a to što se očekuje prestiž i glamur, to je ono što je uračunato u cenu tih velikih kutija što kupujete. u dunavskoj je tog dana bila čista ljubav prema ovom hobiju i entuzijazam pojedinaca. na malom prostoru se moglo direktno sa konstruktorima da se popriča o najsitnijim detaljima. za stolom - otud intima. žene su možda i bile, izgleda sam ja gej pa sam gledao samo u kutije i opremu.