Jump to content

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma pogledao sam dosta materijala, to je u potpunosti digitalno pojačalo, svašta nešto i onda ti prelepi VU metri koji me hipnotišu ko farovi zeca noću na putu.

Posted

Jel to D klasa sa SMPS stabilisanim napanjem? Može da zvuči dobro, ali i ne mora. Mnogo mi nešto skupo za tu snagu. Rekao bih NEXT. Od tih D klasa nekako se ističe TPA3255. Ali samo po neki primerak, ne svi.

Posted

Преамп се напаја из ампа а излазни степен је са СВИ колима, свира ал' није то то...

Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока

Posted

Sećam se nekadašnjih Tehnicsovih kataloga kada su za svaku komponentu imali po 5-6 modela, a onda je Technics preminuo pa posle nekoliko godina vaskrsao ali sad to više nije zabava za siromašne.

Posted

Technics nikad nije bio poznat i priznat kao firma koja pravi prestižna pojačala. Gramofone da, čak i dekove, ali su od pojačala imali par reprezentativnih komada (to je svaka firma imala), ali u globalu su im pojačala bila čist prosek.

Kakav je ovaj novi digitalac nemam pojma, nisam ga slušao, ali nemam razloga da preterano verujem da vredi 2.000+€. A kupovati samo zbog VU lampiona je za mene na granici zdravog razuma.

Posted

Technics nikad nije bio poznat i priznat kao firma koja pravi prestižna pojačala. Gramofone da, čak i dekove, ali su od pojačala imali par reprezentativnih komada

Да, и дан данас је тешко пронаћи Technics SE-A3..

Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока

Posted
14 sati ranije, srdjan_cvetkovic said:

Technics nikad nije bio poznat i priznat kao firma koja pravi prestižna pojačala. Gramofone da, čak i dekove.....

A ovo ? Da li je i to "čist prosek" ?

468180406_990668773105623_6356241958114163071_n.jpg