Markovic1987 Posted January 27, 2025 Author Report Posted January 27, 2025 18 minutes ago, Zexx said: "Ima ljudi koji sve smeju, ne zato što se ničeg ne boje, nego zato sto se ničeg ne stide." Čega da se stide, vidiš da se prodaju za 4.000din? E da, još da mi čovek postavi novu glavu, znaci samo da “gurne” džek traži(čitaj ovo) dva piva(Birra Moretti)!!! ? Ljudi su u dubokom kanalu, otišlo je sve dodjavola, definitivno. Quote
Susurin Posted January 29, 2025 Report Posted January 29, 2025 Bilo bi zanimljivo čuti šta giZ_Mo ima da kaže u svoju odbranu. Quote
Markovic1987 Posted January 29, 2025 Author Report Posted January 29, 2025 To je to! ? Prevarant sam, šta mi mozete!? Malo li je 4.000 i dva piva? ? Quote
Gorfili Posted January 29, 2025 Report Posted January 29, 2025 @Ljuba @Infidel @Willi Studer @nkrgovic Zamolio bih moderaciju da reaguje. Ne poznajem nikoga iz ove teme i ne zauzimam ničiju stranu, ali prozivanja ovdje i lične uvrede, meni barem izazivaju osjećaj neprijatnosti. Ovaj forum posjećujem i učestvujem isključivo radi zabave, dobrog raspoloženja i da bih podijelio mišljenja i stavove sa ljudima koje zanimaju slične aktivnosti u hifi oblasti. Mislim da za rješavanje ličnih nesuglasica i problema postoje druga mjesta. Molim vas da ne kvarite dobru atmosferu ovdje.. Quote
Zexx Posted January 29, 2025 Report Posted January 29, 2025 Krindž je po pravilu neprijatan osećaj... Quote
nkrgovic Posted January 29, 2025 Report Posted January 29, 2025 @Gorfili : Admin je admin i vlasnik. Kad si cimnuo Ljubu mi se, po pravilu ne mesamo. Pozvao si gazdu, dalje cekaj njega. Quote
Gorfili Posted January 29, 2025 Report Posted January 29, 2025 Cimnuo sam sve vas za koje se sjećam da ste u staff-u i moderaciji da bih skrenu pažnju Računam da je admin prvi među jednakima.. Quote
sondek Posted January 29, 2025 Report Posted January 29, 2025 1 sat ranije, Gorfili said: @Ljuba @Infidel @Willi Studer @nkrgovic Zamolio bih moderaciju da reaguje. Ne poznajem nikoga iz ove teme i ne zauzimam ničiju stranu, ali prozivanja ovdje i lične uvrede, meni barem izazivaju osjećaj neprijatnosti. Ovaj forum posjećujem i učestvujem isključivo radi zabave, dobrog raspoloženja i da bih podijelio mišljenja i stavove sa ljudima koje zanimaju slične aktivnosti u hifi oblasti. Mislim da za rješavanje ličnih nesuglasica i problema postoje druga mjesta. Molim vas da ne kvarite dobru atmosferu ovdje.. U pravu si, ima posebna tema o pomenutom majstoru i iskustva sa njim. Neki forumi imaju i teme tipa sellers feedback gde se mogu razmenuti i dobra i loša iskustva koja dobro dođu za ubuduće. Ja bih recimo rado podelio nekoliko dobrih iskustava sa forumašima. Quote
Ljuba Posted January 29, 2025 Report Posted January 29, 2025 4 sati ranije, Gorfili said: @Ljuba @Infidel @Willi Studer @nkrgovic Zamolio bih moderaciju da reaguje. Ne poznajem nikoga iz ove teme i ne zauzimam ničiju stranu, ali prozivanja ovdje i lične uvrede, meni barem izazivaju osjećaj neprijatnosti. Ovaj forum posjećujem i učestvujem isključivo radi zabave, dobrog raspoloženja i da bih podijelio mišljenja i stavove sa ljudima koje zanimaju slične aktivnosti u hifi oblasti. Mislim da za rješavanje ličnih nesuglasica i problema postoje druga mjesta. Molim vas da ne kvarite dobru atmosferu ovdje.. Pročitao sam celu temu, nije baš Španska serija, ali razumeo sam... Ali @gorfili, moram da pitam... Ko ste sad vi u celoj priči? Šta vam konkretno smeta i šta treba da uradimo kao moderacija? Quote
Gorfili Posted January 29, 2025 Report Posted January 29, 2025 Pa upravo tako, španska serija ili elita ili farma itd. U cijeloj priči ja sam član foruma koji danima čita da je neko prevarant, da se prodao i slično i to me uznemirava i pravi osjećaj nelagodnosti. Mislim da to ne bi trebalo da postoji na ovom forumu, da se na tom nivou obraćamo jedni drugima. U tom smislu, smatram da bi moderacija trebalo da obriše sve postove sa direktnim prozivanjima i ličnim uvredama i da upozori da se slične razmirice riješavaju negdje drugo. U redu je komentarisati i pisati o nezadovoljstvu uslugom, ali postovi u ovoj temi u zadnjih nekoliko dana su nešto sasvim drugo. Iako shvatam da ste vi formalno i pravno vlasnik ove mreže, ja je kao član doživljavam svojim mjestom za ćaskanje, informisanje i razmijenu iskustva u oblasti audio hifi-ja. Nadam se da većina ovdje učestvuje sa istim motivima i da se trudimo da forum učinimo boljim... Quote
Markovic1987 Posted January 29, 2025 Author Report Posted January 29, 2025 Pozdrav svima. Želim da se javim i da zatvorimo ovu temu. Ja kao novajlija na ovom forumu, ujedno kao debitan u svetu hi fi, nažalost naleteo sam na ovog clana. Iz priča drugih ljudi nisam jedini prevaren, to admin može da proveri putem PM preko kojih su mi se ljudi obratili u vezi broja telefona majstora kod koga sam bio. Prosto ja sam kriv sto sam dozvolio da mi takav lik servira nekakve gluposti, iako kada sam ušao u nazovi njegov “radni prostor” video sam o čemu se radi, ali rekoh možda je dobar majstor. Desilo se to sto se deslio. Ujedno, ako se to već, da kažem, učestalo dešava treba da se to javno kaže i da ljudi znaju. Sigurno da je bilo i pozitivnih utisaka kod Gizma, nažalost ja ih nemam i to cu javno reci. Moje kućno vaspitanje mi ne dozvoljava da ispisem mnogo gore reci u vezi njega pa cu se zaustaviti na ovome, a ujedno bi bilo dobro da se otvori tema bas o ovakvim stvarima(ukoliko već ne postoji). Izvinjavam se svim forumasima na neprijatnostima koje su eventualno imali. Srdačan pozdrav Quote
Ljuba Posted January 29, 2025 Report Posted January 29, 2025 8 sati ranije, Gorfili said: Pa upravo tako, španska serija ili elita ili farma itd. U cijeloj priči ja sam član foruma koji danima čita da je neko prevarant, da se prodao i slično i to me uznemirava i pravi osjećaj nelagodnosti. Mislim da to ne bi trebalo da postoji na ovom forumu, da se na tom nivou obraćamo jedni drugima. U tom smislu, smatram da bi moderacija trebalo da obriše sve postove sa direktnim prozivanjima i ličnim uvredama i da upozori da se slične razmirice riješavaju negdje drugo. U redu je komentarisati i pisati o nezadovoljstvu uslugom, ali postovi u ovoj temi u zadnjih nekoliko dana su nešto sasvim drugo. Iako shvatam da ste vi formalno i pravno vlasnik ove mreže, ja je kao član doživljavam svojim mjestom za ćaskanje, informisanje i razmijenu iskustva u oblasti audio hifi-ja. Nadam se da većina ovdje učestvuje sa istim motivima i da se trudimo da forum učinimo boljim... Aha, sad razumem. Vi nemate nikakve veze sa ovom pričom, ali vam je nelagodno da o tome čitate. Jesam dobro shvatio? Quote
Iron man Posted January 29, 2025 Report Posted January 29, 2025 Hoće Gorfili normalnu atmosferu na vorumu Quote
Gorfili Posted January 30, 2025 Report Posted January 30, 2025 Tako je gvozdeni @Ljuba Pa ne baš.. Dovoljno je pročitati parvila foruma i shvatiti zašto mislim da moderacija nije odradila svoj posao. Nadam se da će završiti, inače ostade loš primjer. U svakom slučaju, nijesam imao negativnu namjeru i drago mi je da je na kraju i pokretač teme shvatio, mada ne znam zašto je morao još jedan put da se ponovi. Nesporazumi između ljudi se dešavaju i mogu se riješiti bez uvreda i javnog linča. Kulturna debata je po mom mišljenju mnogo produktivnija.. Quote
Zexx Posted January 30, 2025 Report Posted January 30, 2025 Što bi rekli Ameri, ne sagledavaš veliku sliku, prekratko si ovde... Quote
Nixie Posted January 30, 2025 Report Posted January 30, 2025 Sva sreća te mene nikaki majstori nisu potrebni. ? Osim Majstora iz Kruševca, on ima dosta dobrih delova na prodaju. ? Quote
Nixie Posted January 30, 2025 Report Posted January 30, 2025 10 sati ranije, Iron man said: Hoće Gorfili normalnu atmosferu na vorumu Pa sve je normalno. ?? Quote
Iron man Posted January 30, 2025 Report Posted January 30, 2025 Sve je uobičajeno a dal je normalno...? Quote
Recommended Posts