Jump to content

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Zexx said:

"Ima ljudi koji sve smeju, ne zato što se ničeg ne boje, nego zato sto se ničeg ne stide."

Čega da se stide, vidiš da se prodaju za 4.000din? E da, još da mi čovek postavi novu glavu, znaci samo da “gurne” džek traži(čitaj ovo) dva piva(Birra Moretti)!!! ? Ljudi su u dubokom kanalu, otišlo je sve dodjavola, definitivno. 

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@Ljuba @Infidel @Willi Studer @nkrgovic

Zamolio bih moderaciju da reaguje.

Ne poznajem nikoga iz ove teme i ne zauzimam ničiju stranu, ali prozivanja ovdje i lične uvrede, meni barem izazivaju osjećaj neprijatnosti. Ovaj forum posjećujem i učestvujem isključivo radi zabave, dobrog raspoloženja i da bih podijelio mišljenja i stavove sa ljudima koje zanimaju slične aktivnosti u hifi oblasti. Mislim da za rješavanje ličnih nesuglasica i problema postoje druga mjesta. Molim vas da ne kvarite dobru atmosferu ovdje..

Posted
1 sat ranije, Gorfili said:

Ne poznajem nikoga iz ove teme i ne zauzimam ničiju stranu, ali prozivanja ovdje i lične uvrede, meni barem izazivaju osjećaj neprijatnosti. Ovaj forum posjećujem i učestvujem isključivo radi zabave, dobrog raspoloženja i da bih podijelio mišljenja i stavove sa ljudima koje zanimaju slične aktivnosti u hifi oblasti. Mislim da za rješavanje ličnih nesuglasica i problema postoje druga mjesta. Molim vas da ne kvarite dobru atmosferu ovdje..

U pravu si, ima posebna tema o pomenutom majstoru i iskustva sa njim. Neki forumi imaju i teme tipa sellers feedback gde se mogu razmenuti i dobra i loša iskustva koja dobro dođu za ubuduće. Ja bih recimo rado podelio nekoliko dobrih iskustava sa forumašima. 

Posted
4 sati ranije, Gorfili said:

Pročitao sam celu temu, nije baš Španska serija, ali razumeo sam... Ali @gorfili, moram da pitam... Ko ste sad vi u celoj priči? Šta vam konkretno smeta i šta treba da uradimo kao moderacija? 

Posted

Pa upravo tako, španska serija ili  elita ili farma itd. 

U cijeloj priči ja sam član foruma koji danima čita da je neko prevarant, da se prodao i slično i to me uznemirava i pravi osjećaj nelagodnosti.  Mislim da to ne bi trebalo da postoji na ovom forumu, da se na tom nivou obraćamo jedni drugima. U tom smislu, smatram da bi moderacija trebalo da obriše sve postove sa direktnim prozivanjima i ličnim uvredama i da upozori da se slične razmirice riješavaju negdje drugo. U redu je komentarisati i pisati o nezadovoljstvu uslugom, ali postovi u ovoj temi u zadnjih nekoliko dana su nešto sasvim drugo.

Iako shvatam da ste vi formalno i pravno vlasnik ove mreže, ja je kao član doživljavam svojim mjestom za ćaskanje, informisanje i razmijenu iskustva u oblasti audio hifi-ja. Nadam se da većina ovdje učestvuje sa istim motivima i da se trudimo da forum učinimo boljim...

Posted

Pozdrav svima. Želim da se javim i da zatvorimo ovu temu. Ja kao novajlija na ovom forumu, ujedno kao debitan u svetu hi fi, nažalost naleteo sam na ovog clana. Iz priča drugih ljudi nisam jedini prevaren, to admin može da proveri putem PM preko kojih su mi se ljudi obratili u vezi broja telefona majstora kod koga sam bio. Prosto ja sam kriv sto sam dozvolio da mi takav lik servira nekakve gluposti, iako kada sam ušao u nazovi njegov “radni prostor” video sam o čemu se radi, ali rekoh možda je dobar majstor. Desilo se to sto se deslio.
Ujedno, ako se to već, da kažem, učestalo dešava treba da se to javno kaže i da ljudi znaju. Sigurno da je bilo i pozitivnih utisaka kod Gizma, nažalost ja ih nemam i to cu javno reci. Moje kućno vaspitanje mi ne dozvoljava da ispisem mnogo gore reci u vezi njega pa cu se zaustaviti na ovome, a ujedno bi bilo dobro da se otvori tema bas o ovakvim stvarima(ukoliko već ne postoji). 
Izvinjavam se svim forumasima na neprijatnostima koje su eventualno imali. 
Srdačan pozdrav 

Posted
8 sati ranije, Gorfili said:

Pa upravo tako, španska serija ili  elita ili farma itd. 

U cijeloj priči ja sam član foruma koji danima čita da je neko prevarant, da se prodao i slično i to me uznemirava i pravi osjećaj nelagodnosti.  Mislim da to ne bi trebalo da postoji na ovom forumu, da se na tom nivou obraćamo jedni drugima. U tom smislu, smatram da bi moderacija trebalo da obriše sve postove sa direktnim prozivanjima i ličnim uvredama i da upozori da se slične razmirice riješavaju negdje drugo. U redu je komentarisati i pisati o nezadovoljstvu uslugom, ali postovi u ovoj temi u zadnjih nekoliko dana su nešto sasvim drugo.

Iako shvatam da ste vi formalno i pravno vlasnik ove mreže, ja je kao član doživljavam svojim mjestom za ćaskanje, informisanje i razmijenu iskustva u oblasti audio hifi-ja. Nadam se da većina ovdje učestvuje sa istim motivima i da se trudimo da forum učinimo boljim...

Aha, sad razumem. Vi nemate nikakve veze sa ovom pričom, ali vam je nelagodno da o tome čitate. Jesam dobro shvatio? 

Posted

Tako je gvozdeni :) 

@Ljuba Pa ne baš.. Dovoljno je pročitati parvila foruma i shvatiti zašto mislim da moderacija nije odradila svoj posao. Nadam se da će završiti, inače ostade loš primjer.

U svakom slučaju, nijesam imao negativnu namjeru i drago mi je da je na kraju i pokretač teme shvatio, mada ne znam zašto je morao još jedan put da se ponovi. Nesporazumi između ljudi se dešavaju i mogu se riješiti bez uvreda i javnog linča. Kulturna debata je po mom mišljenju mnogo produktivnija.. :cheers