Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uzeo sam ove JMLab focal chorus 715.

u odlicnom stanju, bez ogrebotine, kalote su iste :D

Posto su Infinity jos kod mene, kupac ce doci po njih tek za vikend. Uporedjivao sam infinity sa ovim focal.

Infinity su mnogo robusniji, vece kutije, ali focal je tu sa zvukom. Focal ima bolje visoke tonove, sto se tice basa, jako mala razlika, skoro ne primetna, iako Infinity ima dva basa. Brat ima focal, imao je dve verzije, i jako mi se svidja kako to zvuci, pa sam se zato opredelio za ove focal jmlab zvucnike.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajd da pitam ovde.

Posto sam saznao da se na Fosi Audi P3 predpojacalo moze prikljuciti aktivan subwoofer pa me zanima da li i kod njih vazi impedansa? Zvucnici su na 8oma. Gledao sam na internetu i vidim da kod nekih aktivnih pise 4 oma impedansa, ili 6 oma. Uglavnom me to zbunjuje jer po mom nekom logickom razmisljanju to ne bi trebalo da igra ulogu kod aktivnih woofera?

Posted
7 minuta ranije, slavke1976 said:

Posto sam saznao da se na Fosi Audi P3 predpojacalo moze prikljuciti aktivan subwoofer pa me zanima da li i kod njih vazi impedansa? 

Пише активан, значи не!

8 minuta ranije, slavke1976 said:

Uglavnom me to zbunjuje jer po mom nekom logickom razmisljanju to ne bi trebalo da igra ulogu kod aktivnih woofera?

У односу на извор звука не!