Jump to content

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
8 hours ago, surferlola said:

imam isti onakav anker soundcore, sto se vidi u pozadini, odlican je!!

Da, odlican je. Ne znam da li znas da ima ono podesavanje za ekvilajzere u aplikaciji. To je podesavanje od onog Oluv's sa Youtube, i sa tim podesavanjem, daje bas odlicne rezultate.

Posted

Posle desetak dana slusanja. Ja sam prezadovoljan kako sa malim fossi pojacalima, tako i sa zvucnicima. Zvucnici imaju jako dobar 3D efekat. Zvucnici su sa strane, razmak izmedju dva zvucnika je 3.1m i kad slusam neku muziku, kao da sviraju ispred mene. Bas sam zadovoljan. 

Umedjuvremenu izbacio sam topping dac, a ubacio yamaha network player ( prodao mi brat yamahy np-s303 na odlozeno placanje :D 

Posted
7 hours ago, Тодор НС said:

Gde si kupio Fosi i na osnovu čega si se odlučio za njih?

Fosi sam kupio preko kupujemprodajem. U vezi odluke , razgledao sam sajt player i video da postoji wiim amp pa me je zainteresovao i tako citajuci u vezi wiim naletim na fosi. Pa sam onda poceo da citam recenzije od fosi v3 stereo. Citajuci sam tako naisao na ovaj fosi v3 mono, tako sam se odlucio za fosi. ?

• 11 months later...
Posted

Da ne otvaram novu temu.

Prodao sam infinity zvučnike, prodao sam fosi audio v3 pojačalo. 

Pa gledam druge zvučnike.

Naleteo sam na acoustic research m4 holographic image. Ceni ih 400evra. Svakako bih otišao da pogledam, nisu daleko od mene.

Kaže da su u originalnom stanju. Na šta da obraćam pažnju? Ako je neko imao dodira ili priliku da čuje ove zvučnike.

Pronašao sam jos kef q550 460e

Dali zensor 7 430e

Jbl lx 155 450e sa stalcima.

Upario bi ih sa ovi kineskim klonom musical fidelity A1.

• 2 weeks later...
Posted

Пробај да нађеш неке мало новије звучнике. Лакше ћеш их после и продати ако пожелиш нешто да мењаш. Старе звучнике 20+ година, осим неких посебних модела бих свакако избегавао.

Posted
1 sat ranije, Filipescu said:

Пробај да нађеш неке мало новије звучнике. 

Вала баш, већ сам помислио да 'оће да прави  :ruganjeмузеј!