ab Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 То је апсолутно тачна дефиниција онога шта сам претходно написао - поправља рупе ? Quote
InSides Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 13 sati ranije, SUROKVL said: Jel' neko od vas stručnjaka probao to, ili onako, po sistemu kako mali Perica to zamišlja..... Нисам стручњак, али мог'о би' да завирим. Чак ми и не треба више убеђивања након велелепних коментара са FB-а (*). (*) Ау, стани, па и они са FB-а нису ни видели ни чули већ се ослањају на изјаве излагача. Quote
SUROKVL Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 2 sati ranije, ab said: То је апсолутно тачна дефиниција онога шта сам претходно написао - поправља рупе ? Ne, definicija je možda tačna, možda i nije, a poenta priče je da niko to nije ni video ni čuo da bi išta definisao. Možda radi, a možda i ne radi, ko bi ga znao dok nije probao. Koliko sam ja shvatio samog konstruktora, to nije namenjeno da deluje na sistem već na akustiku prostorije Quote
SUROKVL Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 2 sati ranije, InSides said: Нисам стручњак, али мог'о би' да завирим. Чак ми и не треба више убеђивања након велелепних коментара са FB-а (*). (*) Ау, стани, па и они са FB-а нису ни видели ни чули већ се ослањају на изјаве излагача. 'Ajde zaviri, pa nam javi informaciju iz prve ruke, a ne ovo rekla kazala Quote
sweeT_Tooth Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 13 sati ranije, zflazar said: meni akustički tretmanajzer interferira sa čipom iz fajzerove vakcine pa mi bembaraju jaja već na samom ulazu u slušaonicu... Доцо, а шта је са онима који су примили друге понуђене вакцине, мислим питам за друга ??? Quote
InSides Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 Ево послао упит - па да видимио дал понуда за пробу важи ван границе. Quote
zflazar Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 Naglasi samo geografsku širinu, dužinu i nadmorsku visinu lokacije hajfaj sistema da se tačno podese krakovi uređaja zbog ruže vetrova. I petodnevna vremenska prognoza zbog vlažnosti vazduha. I okvirni plan obaveza supruge. I obavezno promeni kombinaciju na sefu u kom se drži oklagija. Quote
sweeT_Tooth Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 Значи почело вештичарење, ово к'о да су неке вуду лутке или нешто слично!? Quote
Susurin Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 Ako kvisko ne pomogne oko akustike nalepnice pomažu sigurno, a u kombinaciji čuda čine. Quote
ab Posted December 17, 2024 Report Posted December 17, 2024 ако не попуни звучну слуку попуни мождане рупе на фрекфенцији која проради само онима са тим рупама ? Quote
sondek Posted December 17, 2024 Report Posted December 17, 2024 Mislim ipak da su za te moždane rupe nalepnice zakon. Quote
Zexx Posted December 17, 2024 Report Posted December 17, 2024 Tu su negde po važnosti i kartonske rolne od potrošenog toalet papira... Quote
Iron man Posted December 17, 2024 Report Posted December 17, 2024 Beše i neki maz za čipove. ( Da se mažu čipovi) Quote
Recommended Posts