Jump to content

Recommended Posts

Posted

То је апсолутно тачна дефиниција онога шта сам претходно написао - поправља рупе ?

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
13 sati ranije, SUROKVL said:

Jel' neko od vas stručnjaka probao to, ili onako, po sistemu kako mali Perica to  zamišlja.....B)

Нисам стручњак, али мог'о би' да завирим.

Чак ми и не треба више убеђивања након велелепних коментара са FB-а (*).

(*) Ау, стани, па и они са FB-а нису ни видели ни чули већ се ослањају на изјаве излагача.

Posted
2 sati ranije, ab said:

То је апсолутно тачна дефиниција онога шта сам претходно написао - поправља рупе ?

Ne, definicija je možda tačna, možda i nije, a poenta priče je da niko to nije ni video ni čuo da bi išta definisao. Možda radi, a možda i ne radi, ko bi ga znao dok nije probao. Koliko sam ja shvatio samog konstruktora, to nije namenjeno da deluje na sistem već na akustiku prostorije :ph34r:

Posted
2 sati ranije, InSides said:

Нисам стручњак, али мог'о би' да завирим.

Чак ми и не треба више убеђивања након велелепних коментара са FB-а (*).

(*) Ау, стани, па и они са FB-а нису ни видели ни чули већ се ослањају на изјаве излагача.

'Ajde zaviri, pa nam javi informaciju iz prve ruke, a ne ovo rekla kazala^_^

Posted
13 sati ranije, zflazar said:

meni akustički tretmanajzer interferira sa čipom iz fajzerove vakcine pa mi bembaraju jaja već na samom ulazu u slušaonicu... 

Доцо, а шта је са онима који су примили друге понуђене вакцине, мислим питам за друга ???

Posted

Naglasi samo geografsku širinu, dužinu i nadmorsku visinu lokacije hajfaj sistema da se tačno podese krakovi uređaja zbog ruže vetrova. I petodnevna vremenska prognoza zbog vlažnosti vazduha.

I okvirni plan obaveza supruge. I obavezno promeni kombinaciju na sefu u kom se drži oklagija.

Posted

ако не попуни звучну слуку попуни мождане рупе на фрекфенцији која проради само онима са тим рупама ?