paja959 Posted November 28, 2024 Report Posted November 28, 2024 17 sati ranije, VU metar said: Ovi čilimčiči su mu suvenir iz Pirota ili je to neki magjarski dezen? pojma nemam odakle su mu,ima ih poodavno...nisu bas hungaricum Quote
InSides Posted November 28, 2024 Report Posted November 28, 2024 Је ли се нешто дешавало на том сајму осим презентације ручице дизајнера из Трстеника? Quote
InSides Posted November 29, 2024 Report Posted November 29, 2024 Логично када је Беч ближи Трстенику од Београда. Quote
zflazar Posted November 29, 2024 Report Posted November 29, 2024 Bolje prvi u Beču nego drugi u Beogradu. ? Quote
zormanic Posted December 2, 2024 Report Posted December 2, 2024 On 27. 11. 2024. at 20:23, VU metar said: Ovi čilimčiči su mu suvenir iz Pirota ili je to neki magjarski dezen? Nisu ovo pirotske šare. Nepoznato mi je. Meni vuče na bosanske, ali ovde ima više detalja. Quote
DejanM Posted December 7, 2024 Report Posted December 7, 2024 Dosta nezapazeno je prosla pojava novog trakasa firme Revox za 15.000 eura. Izgleda sjajno, kosta puno ... verovatno i svira dobro. Quote
vladovid Posted December 7, 2024 Report Posted December 7, 2024 Pa ne bih bas rekao da je bilo nezapazeno, oba dana je bila guzva u toj sobici gde je bio Revox B77 MkIII i kompletan Revox sistem. Ono sto smo mogli da cujemo je bilo bas dobro s obzirom na uslove reprodukcije ( soba od 10-ak kvadrata, jedan kompletan zid u staklu i nemogucnost da se sedne) Quote
Mingus,Mingus Posted December 11, 2024 Report Posted December 11, 2024 Akusticni tretman prostora. Quote
InSides Posted December 11, 2024 Report Posted December 11, 2024 Ах видео сам ово. Промовирао легендарни дизајнер ручица из Трстеника. Нисам могао да чујем, али верујем му на реч: "u sobi u kojoj je ceo bocni zid bio staklo, Kvisko i stikeri su obavili neverovatan posao" "ostali kad su culi mogucnosti nisu mogli da veruju u rezultat, kao naucna fantastika" Цена је исто повољна, €500 за дистрибутере, значи бар дупло у слободној продаји што је пуно јефтиније од старомодних третмана. Quote
zflazar Posted December 12, 2024 Report Posted December 12, 2024 17 sati ranije, InSides said: Цена је исто повољна, €500 за дистрибутере, значи бар дупло у слободној продаји што је пуно јефтиније од старомодних третмана. Cena je stvarno povoljna, ako psihoterapija košta 50-60€ mesečno (popust za stare mušterije) po ceni godišnje pretplate u četiri zida spoznaš dosta o sebi... Quote
InSides Posted December 12, 2024 Report Posted December 12, 2024 1 sat ranije, zflazar said: Cena je stvarno povoljna, ako psihoterapija košta 50-60€ mesečno (popust za stare mušterije) po ceni godišnje pretplate u četiri zida spoznaš dosta o sebi... Како беше оно - "кад загледаш у понор, бездан ти узврати поглед". 1 sat ranije, srdjan_cvetkovic said: Meni je ovo ružno. Јесте, али замисли да то ради као научна фантастика. Онда се и пролепша. Quote
Susurin Posted December 15, 2024 Report Posted December 15, 2024 On 12. 12. 2024. at 2:35, srdjan_cvetkovic said: Meni je ovo ružno. Ajde što je ružno nego što ničemu i ne služi ali zato dosta košta. Quote
ab Posted December 15, 2024 Report Posted December 15, 2024 каблове намотали у круг за ефекат антене и уложили у квиска, рецепт за пропаС Quote
Iron man Posted December 15, 2024 Report Posted December 15, 2024 U narodu gde su prodavane slike onog Alana Čumaka, pa radiostezijski visak, cd demagnetizator, imaće prođu i kvisko Quote
sweeT_Tooth Posted December 15, 2024 Report Posted December 15, 2024 On 12. 12. 2024. at 9:35, srdjan_cvetkovic said: Meni je ovo ružno. Шта ружно, кичерај......... Quote
SUROKVL Posted December 15, 2024 Report Posted December 15, 2024 Jel' neko od vas stručnjaka probao to, ili onako, po sistemu kako mali Perica to zamišlja..... Quote
ab Posted December 15, 2024 Report Posted December 15, 2024 као и у сваком случају иако нисам пробао и не морам да бих знао, јасно је да се рупе у не уклопљеном систему крпе уз помоћ вуду артефаката - увек било и вазда се понавља Quote
zflazar Posted December 15, 2024 Report Posted December 15, 2024 1 sat ranije, SUROKVL said: Jel' neko od vas stručnjaka probao to, ili onako, po sistemu kako mali Perica to zamišlja..... Ja bi rado ali ne smem... meni akustički tretmanajzer interferira sa čipom iz fajzerove vakcine pa mi bembaraju jaja već na samom ulazu u slušaonicu... Quote
SUROKVL Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 5 sati ranije, zflazar said: Ja bi rado ali ne smem... meni akustički tretmanajzer interferira sa čipom iz fajzerove vakcine pa mi bembaraju jaja već na samom ulazu u slušaonicu... Što bi rekli, jedan prob'o pa se usr'o Quote
SUROKVL Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 6 sati ranije, ab said: као и у сваком случају иако нисам пробао и не морам да бих знао, јасно је да се рупе у не уклопљеном систему крпе уз помоћ вуду артефаката - увек било и вазда се понавља Tačno sam znao da se priča napamet. Što misliš da to služi za krpljenje loših sistema? Možda je baš namenjeno za poboljšanje već dobrih sistema Quote
Recommended Posts