Jump to content

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
On 27. 11. 2024. at 20:23, VU metar said:

Ovi čilimčiči su mu suvenir iz Pirota ili je to neki magjarski dezen?

Nisu ovo pirotske šare. Nepoznato mi je.

Meni vuče na bosanske, ali ovde ima više detalja.

Posted

Pa ne bih bas rekao da je bilo nezapazeno, oba dana je bila guzva u toj sobici gde je bio Revox B77 MkIII i kompletan Revox sistem. Ono sto smo mogli da cujemo je bilo bas dobro s obzirom na uslove reprodukcije ( soba od 10-ak kvadrata, jedan kompletan zid u staklu i nemogucnost da se sedne)

Posted

Ах видео сам ово.

Промовирао легендарни дизајнер ручица из Трстеника. Нисам могао да чујем, али верујем му на реч:

"u sobi u kojoj je ceo bocni zid bio staklo, Kvisko i stikeri su obavili neverovatan posao"

"ostali kad su culi mogucnosti nisu mogli da veruju u rezultat, kao naucna fantastika"

Цена је исто повољна, €500 за дистрибутере, значи бар дупло у слободној продаји што је пуно јефтиније од старомодних третмана.

Posted
17 sati ranije, InSides said:

Цена је исто повољна, €500 за дистрибутере, значи бар дупло у слободној продаји што је пуно јефтиније од старомодних третмана.

Cena je stvarno povoljna, ako psihoterapija košta 50-60€ mesečno (popust za stare mušterije) po ceni godišnje pretplate u četiri zida spoznaš dosta o sebi...

Posted
1 sat ranije, zflazar said:

Cena je stvarno povoljna, ako psihoterapija košta 50-60€ mesečno (popust za stare mušterije) po ceni godišnje pretplate u četiri zida spoznaš dosta o sebi...

Како беше оно - "кад загледаш у понор, бездан ти узврати поглед".

1 sat ranije, srdjan_cvetkovic said:

Meni je ovo ružno.

Јесте, али замисли да то ради као научна фантастика. Онда се и пролепша.

Posted

каблове намотали у круг за ефекат антене и уложили у квиска, рецепт за пропаС

Posted

као и у сваком случају иако нисам пробао и не морам да бих знао, јасно је да се рупе у не уклопљеном систему крпе уз помоћ вуду артефаката - увек било и вазда се понавља 

Posted
1 sat ranije, SUROKVL said:

Jel' neko od vas stručnjaka probao to, ili onako, po sistemu kako mali Perica to  zamišlja.....B)

Ja bi rado ali ne smem...

meni akustički tretmanajzer interferira sa čipom iz fajzerove vakcine pa mi bembaraju jaja već na samom ulazu u slušaonicu... 

Posted
5 sati ranije, zflazar said:

Ja bi rado ali ne smem...

meni akustički tretmanajzer interferira sa čipom iz fajzerove vakcine pa mi bembaraju jaja već na samom ulazu u slušaonicu... 

Što bi rekli, jedan prob'o pa se usr'o :D

Posted
6 sati ranije, ab said:

као и у сваком случају иако нисам пробао и не морам да бих знао, јасно је да се рупе у не уклопљеном систему крпе уз помоћ вуду артефаката - увек било и вазда се понавља 

Tačno sam znao da se priča napamet. Što misliš da to služi za krpljenje loših sistema? Možda je baš namenjeno za poboljšanje već dobrih sistema :rolleyes: