sky-nm Posted November 22, 2024 Report Posted November 22, 2024 FINEST AUDIO SHOW Vienna 2024 FAS Vienna - HIGH END Society At the Austrian hi-fi trade fair FINEST AUDIO SHOW Vienna, the Austria Center Vienna Quote
DejanM Posted November 23, 2024 Report Posted November 23, 2024 Par slicica sa HiFi sajma u Becu ... Quote
DejanM Posted November 23, 2024 Report Posted November 23, 2024 Novi mali Technics aktivni zvucnici SC-CX700E. Imaju u sebi pored pojacala ugradjen i DAC i Streamer, koji podrzava gotovo sve sto postoji od servisa. Pri tom svira jako solidno za svojih 2500 eura koliko kosta. Quote
DejanM Posted November 23, 2024 Report Posted November 23, 2024 Boerresen zvucnike kao da je Giger dizajnirao ... Jako skupi a sviraju ... ok. Quote
Arn Posted November 24, 2024 Report Posted November 24, 2024 @DejanM Hvala na slikama i komentarima. Imam pitanje, mada to svakako ne pripada Hi-End podforumu. Živo me zanima kako je zvučao Monitor Audio, pošto je u Beogradu na Hi-Files Show-u pre tri nedelje, pogonjen sa Roksan Caspian pojačalom bio po meni vrlo pristojan. Upadljivo bolji od nekih daleko skupljih kombinacija. Quote
DejanM Posted November 24, 2024 Report Posted November 24, 2024 1 sat ranije, Arn said: @DejanM Hvala na slikama i komentarima. Imam pitanje, mada to svakako ne pripada Hi-End podforumu. Živo me zanima kako je zvučao Monitor Audio, pošto je u Beogradu na Hi-Files Show-u pre tri nedelje, pogonjen sa Roksan Caspian pojačalom bio po meni vrlo pristojan. Upadljivo bolji od nekih daleko skupljih kombinacija. Meni se dopalo kako je svirao. Ovo je drugi put da ga slusam i oba puta je to dobro sviralo. Naravno uz ogranicenje da se radi o sajmu gde se uglavnom dobije samo prvi utisak i gde nije moguce ozbiljnije slusati i analizirati ono sto se cuje. Quote
Relco Mantis Posted November 24, 2024 Report Posted November 24, 2024 Kao i u Štutgartu, brutalno dobar zvuk, što se i očekuje od gospodina Jana odličnog poznavaoca muzike i najvećeg zastupnika LP u Nemačkoj. Quote
NL. Posted November 25, 2024 Report Posted November 25, 2024 Meni Marten nije dobro zvučao... dosta svetao zvuk, bez bassa, sa dijamantima koji su bili dosta ošti za uvo. Inače taj Marten Mingus septet sam slušao par puta i zvučao mi je bolje... mada mu je uvek falilo bassa. Ali su mi visoki ranije zvučali dosta bollje, pa sumnjam da je ovog puta uparivanje elektonike možda bilo razlog. Quote
NL. Posted November 25, 2024 Report Posted November 25, 2024 On 23. 11. 2024. at 6:55, Mingus,Mingus said: Ali su zato Odeon horne sa NAT elektonikom Dejana Nikića zaista blistale! Jedan od tri najbolja zvuka sa sajma Quote
Level3 Posted November 25, 2024 Report Posted November 25, 2024 Kako se zovu difuzori sa slike? Nisam ih vidjao do sada u ovom obliku. Quote
Relco Mantis Posted November 25, 2024 Report Posted November 25, 2024 1 sat ranije, NL. said: Meni Marten nije dobro zvučao... dosta svetao zvuk, bez bassa, sa dijamantima koji su bili dosta ošti za uvo. Inače taj Marten Mingus septet sam slušao par puta i zvučao mi je bolje... mada mu je uvek falilo bassa. Ali su mi visoki ranije zvučali dosta bollje, pa sumnjam da je ovog puta uparivanje elektonike možda bilo razlog. Sve je moguće, zastupnik je mnogih brendova, možda im Riviera nije sela. U Štutgartu s Audia Flight je bilo fantazija, nije mi se izlazilo iz te sobe? Quote
DejanM Posted November 26, 2024 Report Posted November 26, 2024 10 sati ranije, petarjovic said: Sve je moguće, zastupnik je mnogih brendova, možda im Riviera nije sela. U Štutgartu s Audia Flight je bilo fantazija, nije mi se izlazilo iz te sobe? Mislim da je Riviera razlog takvog rezultata. U par navrata u raznim kombinacijama uvek su te Riviere kilavo svirale. Cak je i njihovo pojacalo za sluske znalo da da prosecan rezultat sa vrhunskim sluskama. Quote
DejanM Posted November 26, 2024 Report Posted November 26, 2024 Kad smo vec kod slusalica - ovaj put sam imao priliku da malo duze poslusam Mezze Empyrean II sluske. Hmmm, .... vrhunske sluske. S njima bih mogao jako dugo da zivim ? Quote
ScepanBG Posted November 26, 2024 Report Posted November 26, 2024 https://www.hifipig.com/finest-audio-show-vienna-2024-report/ Quote
paja959 Posted November 27, 2024 Report Posted November 27, 2024 21 sati ranije, ScepanBG said: https://www.hifipig.com/finest-audio-show-vienna-2024-report/ fala ...nadjoh sliku,ajd da kazem uslikan moj komsija,dobro nije mi prvi,al smo na istu stranu velegrada,kako stoji tamo ispred jednog crnog Technics 1210 ko DJ..najveci teka manijak koga sam dosad upoznao ,ima SP10,u spajzu 1200G,2 komada 1210Mk5,Soulnote amplifikaciju,sa Odeon Helix-ima...hifipig mu je duzan jedan factory technics tour Quote
VU metar Posted November 27, 2024 Report Posted November 27, 2024 Ovi čilimčiči su mu suvenir iz Pirota ili je to neki magjarski dezen? Quote
Recommended Posts