Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav audiofili. Dvoumim se izmedju sva tri koji je najbolji što se tiče snimanja i plejbeka i kvaliteta prenosa zvuka. Jako teška odluka ali po meni mislim da bih glasao za cr7. Koja su vaša mišljenja ili saveti

Posted
25 minuta ranije, srdjan_cvetkovic said:
zx9, pa dragon, pa cr7e....ovim redom, ako se gleda kvalitet uređaja.

Слажем се с' редоследом

Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока

Posted
Jeste to je cena. Ali pitanje je šta je sve zamenjeno od delova i dali vrede te pare. 
По мени не, прецењено је ал'.........

Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока

Posted
8 sati ranije, Parton said:

...a onda tema da se malo poguraju oglasi...

Сигуран сам да је пука случајност што су све поруке ОПа само на овој теми. 

Posted

Ne diraj mi “Dragonče”, ‘88. sam celo leto radio preko omladinske, da bih zaradio pare i kupio ga preko ćaleta od drugara koji ga je kupio i doneo iz Singapura JAT-om.

Koštao je nešto više od 1500 DM, korišćen do pred početak inflacije i otišao da bi se preživele smutne godine. Nikad neću prežaliti što sam morao da ga prodam.

Posted

Inflacija :D

Nak-ovi uvek drze cenu, bez obizra na model, nebitno da li je Dragon ili neki plastikaner, na konto Dragona i ovih drugih uspesnijih modela, cene su jace i kod nas i svuda u svetu.  Ali opet preterivanje je tu

Posted
26 minuta ranije, srdjan_cvetkovic said:

Ne diraj mi “Dragonče”, ‘88. sam celo leto radio preko omladinske, da bih zaradio pare i kupio ga preko ćaleta od drugara koji ga je kupio i doneo iz Singapura JAT-om.

Ја сам лично иш'о у Сингапур, ДЦ10 Никола Тесла, а коштао је 2000 сингапурских Долара што је у оно време било 2000 швапских марака.......

Кад сам га само решио....?