HMrules Posted October 4, 2024 Report Posted October 4, 2024 Već neko vreme razmišljam o ovome jer ima nekih komponenti koje mi se sviđaju što se tehničkih specifikacija ali pošto mi je u hi fi sistemu sve crno, zvučnici, pojačalo, CD plejer ne znam kako bi se uklopila u sve to neka komponenta koja je sive boje jer mi nekako 'bode' oči ta razlika u boji, npr. sve komponente crne a jedna siva. Šta mislite o ovome, npr. da li bi vas siva boja sprečila da ubacite komponentu koja vam se sviđa po tehničkim karakteristikama u vaš crni hi fi sistem? Quote
sweeT_Tooth Posted October 4, 2024 Report Posted October 4, 2024 22 minuta ranije, HMrules said: Šta mislite o ovome, npr. da li bi vas siva boja sprečila da ubacite komponentu koja vam se sviđa po tehničkim karakteristikama u vaš crni hi fi sistem? Не, никако а полако би и црне излазиле из система! Quote
HMrules Posted October 4, 2024 Author Report Posted October 4, 2024 Znači jedna boja postepeno izbacuje drugu boju? ? Quote
boki78 Posted October 4, 2024 Report Posted October 4, 2024 Ја имам сиву компоненту у црном систему, искрено не кажем да боја није битна али мени је свакако битнији квалитет компоненте него боја. Другим речима ако нађем компоненту која ми одговара по свим параметрима осим боје и не могу да нађем у одговарајућој боји, купио бих је свакако. Quote
Aibo Posted October 4, 2024 Report Posted October 4, 2024 Bode oči dva dana dok se ne naviknem i onda nikom ništa. Ja sam skoro ubacio sive zvučnike u sistem koji je crni i polica je crno-drvo i sve okolo je drvkasto. Kao ružno pače mi bilo prvih par dana. Ali malo navike plus zvuk odličan i prestalo da mi smeta brže nego što sam očekivao. To je kao kad idejno preferiraš rasne crnke ali naiđe prava plavuša i promeni ti ukus. ? Quote
Nixie Posted October 4, 2024 Report Posted October 4, 2024 Ja pazario sestri bele zvučnike. Doduše maska je crna. Ne buni se niko, jeftino, ko novo, plus twikovano da svira kako treba. Quote
brijac Posted October 4, 2024 Report Posted October 4, 2024 Ja sam jako poremecem sto se toga tice, meni je bitno kako i iznutra izgleda iako se ne vidi ? Svakako, ziv se covek na sve navikne. A uvek mozes i foliju neku da stavis ? Quote
sweeT_Tooth Posted October 4, 2024 Report Posted October 4, 2024 Znači jedna boja postepeno izbacuje drugu boju? Наравно, црна аут сива ин Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока Quote
sondek Posted October 5, 2024 Report Posted October 5, 2024 Ja imam dve police, jednu belu sa crnim i drugu crnu policu sa silver komponentana. Tako da nabacaj toga sto više pa zamešaj ? Quote
Popara Posted October 5, 2024 Report Posted October 5, 2024 Meni smeta. Treba i da svira i da izgleda. Quote
sweeT_Tooth Posted October 5, 2024 Report Posted October 5, 2024 Треба да изгледа и то добро у сивој или шампањ боји! Quote
Recommended Posts