Jump to content

Recommended Posts

Posted

Već neko vreme razmišljam o ovome jer ima nekih komponenti koje mi se sviđaju što se tehničkih specifikacija ali pošto mi je u hi fi sistemu sve crno, zvučnici, pojačalo, CD plejer ne znam kako bi se uklopila u sve to neka komponenta koja je sive boje jer mi nekako 'bode' oči ta razlika u boji, npr. sve komponente crne a jedna siva.

Šta mislite o ovome, npr. da li bi vas siva boja sprečila da ubacite komponentu koja vam se sviđa po tehničkim karakteristikama u vaš crni hi fi sistem?

Posted
22 minuta ranije, HMrules said:

Šta mislite o ovome, npr. da li bi vas siva boja sprečila da ubacite komponentu koja vam se sviđa po tehničkim karakteristikama u vaš crni hi fi sistem?

Не, никако а полако би и црне излазиле из система!

Posted

Ја имам сиву компоненту у црном систему, искрено не кажем да боја није битна али мени је свакако битнији квалитет компоненте него боја. Другим речима ако нађем компоненту која ми одговара по свим параметрима осим боје и не могу да нађем у одговарајућој боји, купио бих је свакако.

Posted

Bode oči dva dana dok se ne naviknem i onda nikom ništa. 

Ja sam skoro ubacio sive zvučnike u sistem koji je crni i polica je crno-drvo i sve okolo je drvkasto. Kao ružno pače mi bilo prvih par dana. Ali malo navike plus zvuk odličan i prestalo da mi smeta brže nego što sam očekivao.

To je kao kad idejno preferiraš rasne crnke ali naiđe prava plavuša i promeni ti ukus. ? 

Posted

Ja sam jako poremecem sto se toga tice, meni je bitno kako i iznutra izgleda iako se ne vidi ? 

Svakako, ziv se covek na sve navikne. A uvek mozes i foliju neku da stavis ?