Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kupio iz zezanja preko Temu neki interkonekt “YYaudio”, cena bila 2.300 dinara. Stigao danas, zamenio moj FTA audio od sto i kusur evra i ... šok. Ovo svira bolje i transparentnije ???. Na samom kablu je utisnuto Made in USA, a kinezi nalepili trake Made in China? Slušam već par sati, odlično!

460917654_10161810313482048_7592290171790465164_n.jpg

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Уклопио се у систем боље или ти прија промена. Слушај неко време па врати стари кабл те упореди.

Posted
25 minuta ranije, gvlada said:

Уклопио се у систем боље или ти прија промена. Слушај неко време па врати стари кабл те упореди.

8 minuta ranije, ivanp said:

Dobro je. Nije odmah krenula pljuvačina. Pridružujem se Nixiju.

Možda se uklopio u sistem, ali na jednoj FB grupi o HiFi-ju čovek takođe kupio i oduševljen. Tako da meni ne smeta i pljuvačina, važno je da lepo zvuči. A neko reče da su to kablovi koje kinezi rade za Ortofon koji baš koštaju, ali da su rešili da se i oni malo omaste :)

460922881_3650690101910287_7448930281665627740_n.jpg

Posted
21 minuta ranije, popajp said:

p.s. Već trećeg dana nakon moje narudžbine, pisalo je da artikal više nije dostupan. 

Вероватно су имали само један комад у понуди!

Posted

Узмеш више па тестираш како боље звучи, обе жице на сигнал а ширм као маса или жица на сигнал, друга на масу а ширм са једне стране.

Posted

Na Temu ne mogu da ih nađem. Na Aliju ima i go i sa konektorima. Popaje, da li im je tesno da se priključe na pojačalo? Imao sam slične konektore od kojih sam morao da odustanem. Jednostavno su debeli i smetaju jedan drugom.

Ne verujem da ovo ima ikakve veze sa Ortofonom. Pišu Kinezi svašta po kablovima. Ima i Mekintoš, a čuven je i Van Den Hul. Kod poslednjeg nisu slagali jer su napisali Van Den HUI. Pa ko voli. Ne sumnjam da su kablovi dobri. Verovatno ću probati.

Posted
1 sat ranije, popajp said:

Meni je ovo bila samo zanimljiva igrarija i prežalio sam unapred 2.300 dinara, kad ono ... međutim. Meridian M20 + Denon DCD2560, idealno! I to za turu pića.

Шта пише на твојим? Јесу ортофон или неки други? Кад одшрафиш поклопац конектора, колико жица има, 2 или 4?

Posted
15 minuta ranije, ivanp said:

Kod poslednjeg nisu slagali jer su napisali Van Den HUI.

Baš neobično ime za Kineza. ? 

Obično su Alex, David, John, Louis i slično. Kratko da bude i zapadnjački da zvuči.