Jump to content


Vicevi


ninja

Recommended Posts

Upozorenje svim forumasima koji se u inostranstvu nadju u blizini prodavnica LIDL - nova vrsta kriminaliteta je prisutna. O cemu se radi - dok pakujete stvari u gepek pridju vam 2 zgodne plavuse u kratkim suknjicama i na losem engleskom ( verovatno sa podrucja bivseg SSSR-a) vas upitaju da li bi ste im mogli pomoci jer im se auto pokvario i da li bi ste bili ljubazni da ih odvezete do njihovog poznanika koji bi im dalje pomogao. Nakon pristanka , sednu na zadnje sediste i ubrzo pocnu da se ljube sto vam naravno odvuce paznju. Dok tako zbunjeni gledate sta rade , devojke iskoriste priliku i drpe vam novcanik i uzmu pare iz njega.

Ovo je postala masovna pojava ovde - meni se ovo desilo u ponedeljak , utorak , u sredu dvaput , cetvrtak i subotu u petak nije jer sam morao raditi prekovremeno!

Link to comment
Share on other sites

Nakon pristanka , sednu na zadnje sediste i ubrzo pocnu da se ljube sto vam naravno odvuce paznju. Dok tako zbunjeni gledate sta rade , devojke iskoriste priliku i drpe vam novcanik i uzmu pare iz njega.

A kako dodju do novchanika, da li (obe) pomognu da se otkopchaju pantalone, pa ga tako izvade iz dzepa, ili (obe) zavuku po ruku u mushke dzepove, pa tako napipaju novchanik? :blush:

Link to comment
Share on other sites

Nije baš vic, ali ja se lepo ismejah. :heat

Dođite u Preko i ne doživite ništa!

"Dođite i ne doživite ništa!" stoji na kraju poziva na manifestaciju "Ništa 2012." koju u Preku organizira Jerko Gregov. On je sredinom mjeseca na Facebooku kreirao grupu s istim imenom i ona je dosad skupila preko 160 ljudi. Svojevrsni manifest manifestacije objavio je na svom blogu:

"Štovani čitatelji čast mi je predstaviti vam manifestaciju Ništa 2012. koja će se dogoditi u Preku (otok Ugljan) 23.08.2012. Za razliku od drugih događaja u kojima je cilj animirati goste i zabaviti ih te im ponuditi nešto novo, mi im ne nudimo ništa. Za razliku od prokušanog i uspješnog koncepta "buka + pljeskavice = dobra fešta", mi gostima i sumještanima ne nudimo ništa. Već od ranih jutarnjih sati se neće događati ništa, popodne neće biti organiziran beach party u uvali Joz, a navečer neće biti nikakvih događaja. Folklorno društvo neće plesati kolo i pjevati tradicionalne otočke napjeve o ljubavi, dojkama i izgubljenim bičvama. Potvrđeno nam je također da neće nastupiti Mišo Kovač i Severina, a neće biti ni iznenađenja večeri (znači ništa od vatrometa). Rivom neće šetati poznati glumci, niti će se ikoji šeik usidriti svojom jahtom ispred mjesta. Ovu manifestaciju podržavaju TZ Preko, Općina Preko i mještani Preka najviše zato jer ne moraju niša platiti niti se angažirati u organiziranju "eventa".

Dođite u Preko i ne doživite ništa! Želite li upoznati povijest mjesta, povijest samostana i knjižnice na otočiću Galevcu, snađite se sami. Mi se oko toga ne želimo sekirat. Posjetite i maslinike u kojima nema ništa za vidjeti, pogotovo jer je suša opet uspješno odradila posao. Ako vam je dosadno možete posjetiti i remontno brodogradilište u uvali Lamjana ni tamo isto nema ništa, u stečaju je. Također neće biti ništa organizirano u vezi izleta do tvrđave Sveti Mihovil.

Svi žele postati poznati po nečemu, mi želimo postati poznati po ničemu. Dok drugi nude svašta mi vam ne nudimo ništa. Ništa je nešto što pokušavamo promovirati kao autohtoni hrvatski proizvod, nešto što je specifično naše, nešto što se može dobiti kod nas za razliki od drugih destinacija na mediteranu. "Ništa" je nedovoljno prepoznato kao jedinstveni hrvatski proizvod, nešto što je stalno u ponudi ljudima u Hrvatskoj bilo da su njeni građani ili gosti.

Nema ništa od izlaska iz krize, ništa od pada nezaposlenosti, niti od rasta BDP-a, možda sljedeće godine, ne proizvodimo ništa, ništa se ne isplati raditi niti se ikoga isplati zaposliti. Otvoriš novine u njima ništa, upališ televiziju i tamo ništa na programu, otvoriš novčanik, a u njemu ništa. U vinu nema ništa grožđa. Kruh se pretvara u koru ispunjenu zrakom i sve je manji, a cilj je da postane ništa. Nakon trideset godina rada dobiješ ništa, bez veze ništa od operacije u bolnici ili dobrog posla. Za bogatune i političare građani su ništa i ništa ih ne brine što oni misle o njima. Za druge ljude najčešće govorimo da su nitko i ništa. Ništa od dobrih plaća i spasa brodogradnje. Posla ima za zaštitare, armižadore, politčare, birokrate čiji rad se svodi na ništa, ili je konačni proizvod ništa. Novac se stvara iz ništa, a svako toliko više i ne vrijedi ništa.

Pa zašto i turistima ne ponuditi ništa? Žele li upozati kulturu i život neka je upoznaju, neka dobiju ništa. Jedno izvorno autohtono origialno ništa. A ako žele nešto više onda im je kao i nama, neka se snalaze sami, neka sami traže zabavu, pomoć, neka sami sebi kuhaju hranu i neka sami pronađu mjesta koja vrijedi posjetiti. Mi ne nudimo ništa, a za drugo neka se pobrinu sami!"

Gregov ističe kako je odlično što će se prva manifestacija "Ništa" održati baš u Preku.

- Preko je savršena destinacija za organizaciju ničega. Pošto organiziramo ništa to znači da nećemo uložiti nikakav trud i rad u organizaciju, a neće se niti potrošiti novaca. To se dobro uklapa u pozicioniranje Preka kao dalmatinske i otočke destinacije. Nikakav trud uložen u organizaciju događaja odraze je i dalmatinske radne etike, a nikakva sredstva uložena u organizaciju puno govore o darežljivosti otočkog stanovništva.

http://www.zadarskil...-dozivite-nista

Link to comment
Share on other sites

Nije baš vic, ali ja se lepo ismejah. :heat

Dođite u Preko i ne doživite ništa!

"Å tovani Äitatelji Äast mi je predstaviti vam manifestaciju NiÅ¡ta 2012. koja će se dogoditi u Preku (otok Ugljan) 23.08.2012. Za razliku od drugih dogaÄ‘aja u kojima je cilj animirati goste i zabaviti ih te im ponuditi neÅ¡to novo, mi im ne nudimo niÅ¡ta. Za razliku od prokuÅ¡anog i uspjeÅ¡nog koncepta "buka + pljeskavice = dobra feÅ¡ta", mi gostima i sumjeÅ¡tanima ne nudimo niÅ¡ta. Već od ranih jutarnjih sati se neće dogaÄ‘ati niÅ¡ta, popodne neće biti organiziran beach party u uvali Joz, a naveÄer neće biti nikakvih dogaÄ‘aja. Folklorno druÅ¡tvo neće plesati kolo i pjevati tradicionalne otoÄke napjeve o ljubavi, dojkama i izgubljenim biÄvama. PotvrÄ‘eno nam je takoÄ‘er da neće nastupiti MiÅ¡o KovaÄ

Pre taÄno 30 godina na pomenutom otoku je bila identiÄna ponuda, osim Äinjenice da je u baÅ¡ti jednog restorana svake veÄeri nastupao MiÅ¡o KovaÄ. Lepo mesto za odmor, trajektom se stiže do Zadra za 30-ak minuta. Glavna aktivnost je boćanje. Sad se setih, u isto vreme kada sam boravio tamo, na odmoru je bio i stariji Titov sin Žarko sa porodicom. Ono po Äemu ga pamtim je da meÅ¡tani nisu bili baÅ¡ prijateljski nastrojeni prema nemaÄkim turistima.

Link to comment
Share on other sites

MARIHUANA - trava koja moze da prouzrokuje znatno vecu srecu od

deteline sa cetiri lista

SMAK SVETA - Dogadjaj koji se, sada vec tradicionalno, odrzava na

svake 3-4 godine

KLAUSTROFOBIJA - Strah od zatvorenih prostora. Krenuo si u kafanu, ali

te je strah da je zatvorena..

ETNO KUCA - Tipicna kuca u Srbiji sa iskljucenom strujom, vodom i

telefonom zbog neplacenih racuna

MUSKARAC -Bice sposobno da se odvikne od mleka, ali ne i od sise

13. PLATA - Plata koju dobijes posle 20 meseci rada kod privatnika

EKONOMSKA KRIZA - Kad ti ostane mnogo meseci na kraju para

PAS - Mesozder ali u vecini slucajeva lebojed

PITAGORINA TEOREMA NEKRETNINA - Kvadrat u centru jednak je zbiru dva

kvadrata na periferiji grada

SMENA GENERACIJA - Kada na banderi preko starih Äitulja budu zalepljene nove.

CRKAVICA - Kolicina novca sa kojom ne moze da se prezivi, ali koja vam

ne dopusta ni da umrete od gladi

KLUPA ZA REZERVNE IGRAÄŒE - Klupica na groblju koju okupiraju bakute za

vreme zadusnica

POVERENJE - Kad sa sluzbenog puta, nenajavljen dodjes zeni kuci

MIRIS PENZIONERSKOG STANA - Trideset godina straha od promaje

SAHRANA - Konacni trijumf gravitacije

Link to comment
Share on other sites

5 koraka do dobrog bekapa:

1) Prvi HDD na kojem vam je bilo sve što ste ikada uradili je preminuo. Neko vas je prosvetlio pojasnivši vam mogućnost bekapovanja podataka. Zarekli ste se da vam se slična situacija više neće ponoviti.

2) Drugi HDD na kojem vam je bilo sve sem najbitnijih podataka, koji su srećom bili bekapovani na par CD-ova, je preminuo. Nakon višednevnog recovery procesa, objavljujete rat CD-ovima i bekapujete najvažnije podatke i softver na DVD diskove.

3) HDD na kojem vam je bilo sve osim najvažnijih podataka i softvera je preminuo. Vaša brižljivo prikupljana muzička i filmska kolekcija otišla je u nepovrat. Kupujete eksterni HDD.

4) HDD je ponovo preminuo. Sve ono što vam se nagomilalo u proteklih godinu dana, a što vas je mrzelo da kopirate na eksterni HDD, otišlo je u nepovrat. Kupujete dva HDD-a i povezujete ih u RAID.

*Intermezzo - ekser koji drži afričku masku na zidu u sred noći popušta, maska pada na kabl od eksternog HDD-a i povlači ga sa stola u ponor. Nije strašno, podaci su bezbedni zahvaljujući RAID-u, kada pretekne koja desetina evra pazariće se novi eksterni HDD.

5) Nakon 437-me ozbiljne naponske varijacije napajanje je konačno popustilo. Srećom, sve je preživelo osim HDD-ova i podataka na njima koji poodavno nisu bekapovani na eksterni HDD u nedostatku istog. Kupujete dva HDD-a u RAID-u, i dva eksterna HDD-a. Zakupljujete 100GB online storage prostora i tamo na svakih mesec dana kopirate pažljivo probranih 100 GB informacija. Sadržaj internih HDD-ova na svaka tri meseca bekapujete na eksterni HDD-a, a onda sa njega na rezervni. Vaše podatke sada može da ugrozi jedino nuklearni rat. Lepša polovina se seli kod roditelja.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

BraÄni drugovi

MuÅ¡karci koji se nakon ženidbe sve Äešće druže u kafani.

Da prostiš

Narodski izraz, predviÄ‘en da ukloni seksualnu konotaciju iz reÄenice.

S druge strane, pokazatelj koje sve reÄenice narodu imaju seksualnu konotaciju.

- Uganuo sam zglob na nozi. Mislim da će mi trebati, da prostiš, štap.

- Hoću da zalijem cveÄe danas. Znas li gde je, da prostiÅ¡, crevo?

- Kako ste putovali? Joj, ne pitaj! Loš put strašno...Velike su vam, da prostiš, rupe.

- ...To je onaj svetac Å¡to je, da prostiÅ¡, izvadio maÄ.

- ...I publika se, da prostiš, digla.

- ...I tu pukne ventil i celog me, da prostiš, isprska.

Dođem ti

DužniÄko-poverilaÄki odnos na kojem poÄiva srpska privreda.

Aseksualnost

Kad te izraz "vikend akcija" asocira na supermarket.

DruÅ¡tvo sa ograniÄenom odgovornošću (d.o.o.)

Било какав Ñкуп разјарених малолетника поÑле пет тура пива иÑпред киоÑка.

Menstruozno

Ðачин понашања лепше половине у "оним данима". Један ниво изнад монÑтруозног.

Dekolte

Automat za Å¡irenje zenica.

Pala na samofinansiranje

SponzoruÅ¡a nakon raskida sa deÄkom.

Mama (tata), moram nešto da ti kažem...

Nema druge, dete je nešto teško zasralo.

Dokumentarac

NovÄanik većine stanovnika Srbije.

Ja seckam luk a komÅ¡ija plaÄe

Å aljivi naÄin da doÄarate sluÅ¡aocu koliko su tanki zidovi zgrade u kojoj stanujete.

Sinestezija

ИÑкуÑтво при коме Ñе Ñтвара феномен мешања чула, а различити надражаји Ñе Ñтапају у један когнитивни доживљај, изазивајући разноврÑне аÑоцијације и халуцинације.

- Цимеру, чују ти Ñе ноге!

- Видим...

Statistika

Ðаука која вам даје велики број интереÑантних, задивљујућих, поптуно тачних, али Ñкроз беÑкориÑних информација.

Ðаши научници Ñу вршили иÑтраживање, и дошли до невероватног закључка да Ñваки други човек чини 50% Ñтановништва, а да чак половина грађана не припада тој групи.

Karijes, perut i prljav veš

Gledajući reklame, to su tri najveća problema u Srbiji.

Daljinski u jednoj ruci, a novine u drugoj

TehniÄka podrÅ¡ka centru za ravnotežu kod proseÄnog muÅ¡karca.

Sine, ne diraj tati daljinski pašće s kreveta.

Pada neko *****

TipiÄan gradski naziv za susnežicu. U sluÄaju da pada u kasnim veÄernjim satima, preko noći će se najverovatnije pretvoriti u sneg koji će i od najružnijeg sela stvoriti idiliÄno mesto iz bajke, a od velikog grada ogromnu wc Å¡olju sa žešćim sranjem u saobraćaju.

Ti bi u Indiji svetinja bila

Suptilan naÄin da nemiloj osobi ženskog pola saopÅ¡tite da je krava.

2%

Maksimalna koliÄina seksa koju pružate osobi koja na vas nema nikakav uticaj.

Ma ja ga ne je*em dva posto...

Link to comment
Share on other sites

Cicero 168. g. p.n.e. zapisao

> 1 - Siromah Radi,

> 2 - Bogat Iskorištava prvoga,

> 3 - Vojnik Brani obojicu,

> 4 - Porezni platiša Plaća za svu trojicu,

> 5 - Lutalica Odmara se za Äetvoricu,

> 6 - Pijanac Pije za petoricu,

> 7 - Bankar Potkrada svih Å¡est,

> 8 - Advokat Zavađa svu sedmoricu,

> 9 - Lekar Ubije svih osam,

> 10- Pogrebnik Pokopa svih devet,

> 11- PolitiÄar Živi na raÄun svih deset.

Link to comment
Share on other sites

Jednan privatnicki,antikrizni,pokretacki,start up biznis vic:

Idu Mujo i Haso Å¡umom i naidju na ovece gov.o pored staze.

-Vidi Mujo,moram te nesto priupitati jel' bi ti ovo pojeo za 1000 maraka.

-E jes' kriza al' nema sanse

-Samo da ti pokazem stvarno imam 1000maraka(pokazuje mu)

Mujo smesta poce jesti i na kraju zaradi svoju hiljadarku.

Prodje neko vreme u setnji kad ono opet gov.o ,jos veće

-Jel' Haso, jelda da bi ti sad ovo pojeo da vratis svoju hiljadarku,teska su vremena,znas kako ti je bilo tesko da je zaradis,a izgubi je oÄas.

Naravno ovaj se odmah dade na posao pojede sve i dobi svoju hiljadu nazad.

Setaju oni tako dalje,uzivaju u prirodi kad ce ti odjednom Mujo:

-Ma znas sta Haso koje smo mi budale idemo sumom i jedemo govna,na kraju obojica imamo isto para kao i napocetku.

-Ma neka bolan, makar da se neke pare obrcu

Link to comment
Share on other sites

Ima verzija vica sa malo drugacijim krajem. Posle "transakcija" naidju oni na Fatu, pita ih Fata sta rade, oni ispricaju, kaze Fata: "Pa sta ste to radili, samo ste ***** jeli, a para isto?" Kaze Mujo: "E, Fato, ti se nista ne razumes u ekonomiju, pa tu ti je, bona, napravljen obrt od 2 milje!"

Hm, nesto mi poznata ovakva ekonomija, lici na...

Link to comment
Share on other sites

Malo je vulgarniji,ali sam se upisao od smeha :)

Fata kod doktora:

Doktore, imam veliki problem! Nijedan muškarac me ne može zadovoljit'!

Pokušajte sa 2 muškarca.

Ma, probala sam sa 2, 3, 4 i ništa...

Probajte sa 5 ili 10!

I to sam probala...

Fato, vi ste medicinski fenomen!

Fenomen, doktore, fenomen, a ne ku*va, kako selo priÄa!

Link to comment
Share on other sites

Ne znam da li je bilo ali...

ha, ha nisam imao ovaj tekst za proÅ¡li 1. maj, a ne mogu da Äekam do sledećeg da ga objavim :)))))

UÄiteljica nas je pitala da li znamo Å¡ta je to 1. maj - i svi su ćutali, samo sam se ja javio:

"To je dan kada bi tata trebalo da primi platu, ali je nije primio! Nije ni 1. aprila, ni 1. marta, ni februara, januara... U decembru je

pozajmio za prasence od teÄe, ali mu joÅ¡ nije vratio, i kad god zove, mi moramo da kažemo da tata nije tu, iako se krije u ve-ceu kao da teÄa može da vidi kroz sluÅ¡alicu."

Lupila mi je Ävrgu i rekla da sednem...

Objasnila nam je da je reÄ o prazniku rada i rekla da svako od nas, kada ga prozove, ustane i kaže Äime mu se roditelji bave i Å¡ta bi voleli da budemo kad porastemo?

Kada je doÅ¡ao red na mene rekao sam: "Moj tata privremeno radi na železnici, leži na Å¡inama... Svako jutro se obuÄe kao da ide na posao u staru firmu, koju je sad kupio Äika Mile koji je nekada bio portir, i ode s kolegama da malo leže na pruzi, a mama zalupi vrata i kaže: "Dabogda vam naleteo teretni iz Lapova kad niste hteli sa Miletom u stranku ..."

Mama je završila neki teški fakultet, ali u tubi za diplomu sad drži

flaÅ¡icu rakije za koju tata ne zna, pa otpije nekoliko "semestara" Äim on izaÄ‘e iz stana ... Posle se svaÄ‘a sa komÅ¡inicom Äiji muž Äesto pijan piÅ¡ki u liftu ... a on radi u nekom ministarstvu kao ekspert za neÅ¡to ...

InaÄe, mama je nekada radila u banci, ali joj je Å¡efica dala otkaz zato Å¡to se ispostavilo da ima previÅ¡e Å¡kole da bi ostala na radnom mestu koje se sviÄ‘alo Å¡eficinoj kozmetiÄarki, i premalo grudi da bi je prebacili na Å¡alter... Htela je da proda tatinog "juga" i dedin 'Orden rada sa zlatnim vencem' i skupi pare za jaku "Äetvorku" - rekli su joj da za te pare ne može da sredi ni kurje oÄi, a kamoli da nabaci tranzicione grudi...

Na sreću, ona komÅ¡inica nije zlopamtilo, pa ponekad pozove mamu da joj za 500 dinara oÄisti stan ... i oriba lift kad se komÅ¡ija ekspert vrati s posla.

Nije komšinici teško da to i sama uradi, ali nema vremena od kada se zainatila da završi srednju školu...

Kaže da uspeÅ¡nog muža mora da prati i ambiciozna žena, a i ne može drugaÄije da je ubaci kod sebe u ministarstvo kao savetnika...

Å to se onog dela "Å¡ta bih voleo da budem kad porastem" tiÄe, tu sam baÅ¡ bio u nedoumici! Mislim, dvoumim se da li da postanem tajkun, kao Äurin tata, u Äijoj firmi razredna popodne radi kao sekretarica, pa joj se i u Å¡koli ponekad omakne da Äuri kaže "Å¡efe", ili da postanem politiÄar? Kada smo bili mali, Äurin tata, Äika Joca, je Äesto iÅ¡ao u Zabelu, valjda su tamo imali vikendicu, ali mama nikada nije htela da vodi i Äuru kada bi

vikendima iÅ¡la u posetu. Koliko sam shvatio, on se tamo aktivno bavio poljoprivredom i izgleda da mu je baÅ¡ super iÅ¡lo Äim je posle nekoliko godina kupio nekoliko firmi, pa za njega danas rade Äak i Äika policajci koji su nekada dolazili po njega da ga vode u vikendicu, a on im lupa zauÅ¡ke, tera ih da rade sklekove i ne

daje im platu.

Stvarno ne znam da li to, ili da idem u poslanike? Tata je viÅ¡e za ovo drugo, naroÄito otkad su javili da je neka polugola teta pokuÅ¡ala da uÄ‘e u SkupÅ¡tinu, a on dreknuo na televizor: "Ostavite je na miru - Äula žena da je politika kurva, pa doÅ¡la kod svojih! Eto, sad imate kvorum!"

"Dobro je, sine, izgleda da j..u joÅ¡ nekog osim nas u mozak" - okrenuo se prema meni i pomilovao me po glavi, dodavÅ¡i: "U poslanike će tebe tata, u poslanike, ali da zoveÅ¡ i tatu u poslaniÄki klub kad vam doÄ‘u ovakve delegacije u uzvratne posete" ...

Moj uzor je Äika Velja, on se bije i psuje za platu, i niko ga ne tera u ćoÅ¡ak kao mene...

InaÄe, izgleda da se situacija kod tate na poslu popravlja, otkad im je bio u poseti neki fin Äika, Rasim, ćale se viÅ¡e ne vraća onoliko ukoÄen kući - dobili su neke anatomske uloÅ¡ke za dugotrajno ležanje na Å¡inama, pa sad kaže da mogu tako i do penzije!

Mama i dalje navija za onaj teretni iz Lapova, hvatajući se za

"diplomu" sve Äešće, a ja za tu penziju koju tata pominje - kaže, to je sigurna lova na koju mogu da raÄunam ukoliko se ostvari mamina želja?

Eto, priznajem da mi ni posle svega nije ništa jasnije zašto je taj 1. maj toliko važan datum kad od cele porodice radi samo baka, umesto da se kod kuće odmara i gleda španske serije?

Mada, nije joj loÅ¡e - po ceo dan sedi ispred nekog WC-a i daje ljudima toalet papir u zamenu za neku siću ... Kaže da Äesto sretne i neke od svojih bivÅ¡ih studenata, oni joj daju viÅ¡e para nego Å¡to treba - i ne traže kusur.

Otpevao sam mami i tati pesmu koju nas je uÄiteljica nauÄila - "Da nam živi, živi rad" - dobio sam Å¡amar od tate, a mama me je gaÄ‘ala diplomom ...

Tek sad ništa ne razumem - zašto slavimo nešto što nas sve nervira?

Izem ti praznik kad su svi ljuti na njega!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...