Jump to content

Recommended Posts

Posted

Potreban mi je majstor za gramofone. Dual P42. Ne radi, cuje se zujanje, ali ne vrti. Naravno, kad kazem "majstor" ne mislim na onog u Palmoticevoj, koji je ... da ne kazem sta. Moze li neko da mi pomogne. Navodno je potrebna zamena odredjenog dela.  

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
3 hours ago, giZ_Mo said:

Не знам. Рекао ми је човек који га није ни прегледао, на основу неког искуства. А не знам ни да ли је то релевантно искуство. 

Све у свему, треба ми мајстор који би видео о чему се ради. 

Наводно ког дела обзиром да је уређај из ' 69?

Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока

• 1 year later...
Posted

Pozdrav, da li vi @giZ_Mo(pošto vidim da ste najaktivniji i stručniji) ili neko drugi ima savet za moj slučaj.

Dobio sam na poklon Grunding muzički centar sa radiom i gramfonom. On je polu ispravan, a mislim na to da radio i prijem rade dobro, samo što gramofon zeza tako da se zvuk sa ploče prenosi samo na jedan zvučnik dok na radiu rade oba sve normalno. Ako postoji neko ko bi mogao,hteo,znao da ga uzme i makar ispita sve ulaze i funkcije koji polovično rade neka se javi(preporuči nrkog).Kako bi znao dal uopšte valja čačkati ili samo ostaviti tako kako jeste i da služi ako ništa kao ukras.  Hvala unapred svima koji mi pomognu