zristic Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Da li neko ima informaciju da će na predstojećem sajmu tehnike biti neÅ¡to od audio opreme? Ranijih godina taj sajam je najÄešće bio "sajam preprodavaca raÄunarske opreme i sumnjivih pljeskavica" (Å¡to reÄe jedan moj prijatelj).
rrapaic Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Sajam zavrsava 12.og?!? Pa zar ni jedan ceo vikend da ne uhvate? I ja sad radim subotom, i kad/kako da stignem na sajam? Cak i da ne radim, na dan zatvaranja nema NISTA da se vidi; znam jer sam visio ranije i sluzbeno po sajmovima. Koja beda i bruka od organizacije... Rajko
Ljuba Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Mislim da ce Neofyton izlagati Denon i Wharfedale. Nisam 100% siguran.
crni Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Mislim da ce Neofyton izlagati Denon i Wharfedale. Nisam 100% siguran.
Auratus Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Sutra cu biti na sajmu pa ako nesto vidim prijavicu, mada koliko se secam prethodnih godina nisam nista zanimljivo (od audio opreme) video.
Auratus Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Hmm, da, ovaj, mislim ima SAL-a. Ima i firma Trafomatic (ako nisam pogresio ime), na standu Mikro Princ-a,sa pojacalima. Znaci nista za sta bi vredelo dati pare za ulaznicu (400 din). Naravno ima dosta stvari koje bi mogle biti interesantne samograditeljima. Jedna od tih dzi-dza-bidza su i ALPS potenciometri (ostao mi katalog u kolima pa kad vidim koja firma je u pitanju objavicu)... Ja nista vise nisam video, a ni cuo.
Auratus Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Posto znam da je ALPS vrlo interesantan, evo kontakta: Microdis Electronics doo - Serbia; Nikodima Milasa 17; 11120 BG; 011 32 95 003; http://www.microdis.net
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.