Jump to content

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne treba automehaničar, ne treba limar, sam sve popravljaš, parkiranje gde ti se svidja, delovi na otpadu, potrošnja 2 litra na 100km uzbrdo ??

Milina, DIY auto

Posted
1 sat ranije, Vlajo said:

Ne treba automehaničar, ne treba limar, sam sve popravljaš, parkiranje gde ti se svidja, delovi na otpadu, potrošnja 2 litra na 100km uzbrdo ??

Milina, DIY auto

...i (garantovani minimum) slomljena bar neka kost u slučaju čukanja s' bilo kime i bilo čime, bilo kojom brzinom.

Posted
38 minuta ranije, Thecoki said:

U tri......

Offtopic "soba"...

I auto forumi neretko imaju hi-fi temu ;)

Realno, mnogo veci problem je sto se u hi-fi "sobama" prica o svemu, a najmanje o hi-fi-ju.

Posted

Back to (off)topic...

maxresdefault.jpg

Fun fact je da je slabiji po performansama od auta koji trenutno vozim, ali mi to ni malo ne smanjuje zelju da ga jednog lepog dana imam u svom posedu.

Posted
2 sati ranije, NShappy said:

...i (garantovani minimum) slomljena bar neka kost u slučaju čukanja s' bilo kime i bilo čime, bilo kojom brzinom.

Peglica ne ide preko 50, tako da nema problema ?

Posted

Ala ovo dobro izgleda, opako. I oblik i boja i unutra sa bež sedištima uz ovu narandžastu boju, sa normalnim analognim instrumentima. A ono najlepše, klasičan volan! Uklopljeno sve do savršenstva.

Posted

Sve je stvar ukusa. A da je i ovaj prelep jeste. Stvarno su savršeni i jedan i drugi automobil. Crveni ima svedenije linije, nekako elegantniji. A Lambo je Lambo, izuzetan i on po svemu.?