Jump to content

Cincevi i terminali za pojacalo, preporuka

Recommended Posts

Pozdrav svima, treba mi preporuka koje cinceve uzeti za ulaz u pojacalo, zamenio bih stare, i kako ih spojiti sa plocom, da li preko fabrickih sina, ili da koristim zicu, i ako je bolje zica koju da koristim? 

I da li ima svrhe menjati i zvucnicke terminale, i ako ima koje uzeti kao zamenske?

Hvala.

1 sat ranije, milos.mihajlovic said:

Pozdrav svima, treba mi preporuka koje cinceve uzeti za ulaz u pojacalo, zamenio bih stare, i kako ih spojiti sa plocom, da li preko fabrickih sina, ili da koristim zicu, i ako je bolje zica koju da koristim? 

I da li ima svrhe menjati i zvucnicke terminale, i ako ima koje uzeti kao zamenske?

Hvala.

Odaberi šta ti je volja ovde imaš široku ponudu cena / kvaliteta.

Kanibal d.o.o. - Beograd - Proizvodi

Što se vezivanja tiče, ja bih išao na kratke žičke, ali je veliki posao. Preporučujem žicu takođe kod njih u ponudi NEOTECH, mogu i oni da ti sugerišu, a možda sve i odrade...

On 21.3.2023. at 11:24, milos.mihajlovic said:

Hvala.

• 3 weeks later...

Gde još u Beogradu (osim u Kanibalu) mogu da se kupe zvučnički terminali? Tražim neke koji se ubacuju u izrezan krug na kutiji koji je prečnika ~46mm Čini mi se da je to nešto kao na sledećem linku, firma je u Nišu

http://www.interhit.rs/terminali-za-zvucnike/19152-UTZV-SI45A-Terminal-za-zvucne-kutije-2-pola-o45mm-A-4250019121616.html

Kutije su jeftine, Quadral QLX 175 pa ne bi da ih bušim/prepravljam za kvalitetnije terminale

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...