milos.mihajlovic Posted March 21 Report Share Posted March 21 Pozdrav svima, treba mi preporuka koje cinceve uzeti za ulaz u pojacalo, zamenio bih stare, i kako ih spojiti sa plocom, da li preko fabrickih sina, ili da koristim zicu, i ako je bolje zica koju da koristim? I da li ima svrhe menjati i zvucnicke terminale, i ako ima koje uzeti kao zamenske? Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted March 21 Report Share Posted March 21 А појачавач је.....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Father Posted March 21 Report Share Posted March 21 1 sat ranije, milos.mihajlovic said: Pozdrav svima, treba mi preporuka koje cinceve uzeti za ulaz u pojacalo, zamenio bih stare, i kako ih spojiti sa plocom, da li preko fabrickih sina, ili da koristim zicu, i ako je bolje zica koju da koristim? I da li ima svrhe menjati i zvucnicke terminale, i ako ima koje uzeti kao zamenske? Hvala. Odaberi šta ti je volja ovde imaš široku ponudu cena / kvaliteta. Kanibal d.o.o. - Beograd - Proizvodi Što se vezivanja tiče, ja bih išao na kratke žičke, ali je veliki posao. Preporučujem žicu takođe kod njih u ponudi NEOTECH, mogu i oni da ti sugerišu, a možda sve i odrade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesone Posted March 24 Report Share Posted March 24 On 21.3.2023. at 11:24, milos.mihajlovic said: Pozdrav svima, treba mi preporuka koje cinceve uzeti za ulaz u pojacalo, zamenio bih stare, i kako ih spojiti sa plocom, da li preko fabrickih sina, ili da koristim zicu, i ako je bolje zica koju da koristim? I da li ima svrhe menjati i zvucnicke terminale, i ako ima koje uzeti kao zamenske? Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djape48 Posted April 8 Report Share Posted April 8 Gde još u Beogradu (osim u Kanibalu) mogu da se kupe zvučnički terminali? Tražim neke koji se ubacuju u izrezan krug na kutiji koji je prečnika ~46mm Čini mi se da je to nešto kao na sledećem linku, firma je u Nišu http://www.interhit.rs/terminali-za-zvucnike/19152-UTZV-SI45A-Terminal-za-zvucne-kutije-2-pola-o45mm-A-4250019121616.html Kutije su jeftine, Quadral QLX 175 pa ne bi da ih bušim/prepravljam za kvalitetnije terminale Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted April 8 Report Share Posted April 8 4 minuta ranije, djape48 said: Gde još u Beogradu (osim u Kanibalu) mogu da se kupe zvučnički terminali? https://www.elementa.rs/proizvod/3833/terminal-za-zvucnu-kutiju https://www.elementa.rs/proizvod/4506/terminal-za-zvucnu-kutiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
djape48 Posted April 8 Report Share Posted April 8 Elementa je u Subotici, prioritet mi je licna kupovina, da mogu da pogledam sta sve imaju sto bi moglo da mi odgovara Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted April 8 Report Share Posted April 8 51 minuta ranije, djape48 said: Elementa je u Subotici, prioritet mi je licna kupovina, da mogu da pogledam sta sve imaju sto bi moglo da mi odgovara Link to comment Share on other sites More sharing options...
djape48 Posted April 8 Report Share Posted April 8 Hvala, nisam nasao na njihovom sajtu da imaju prodavnice van Subotice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djape48 Posted April 11 Report Share Posted April 11 On 9. 4. 2023. at 0:43, giZ_Mo said: Ta radnja ne postoji kazu vec par meseci Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted April 11 Report Share Posted April 11 42 minuta ranije, djape48 said: Ta radnja ne postoji kazu vec par meseci 'си звао? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djape48 Posted April 12 Report Share Posted April 12 23 sati ranije, giZ_Mo said: 'си звао? Čuj zvao, otišao. Nebitno, kupio sam u Kanibalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted April 12 Report Share Posted April 12 Just now, djape48 said: Čuj zvao, otišao. Nebitno, kupio sam u Kanibalu 👍 добро си прош'о. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now