SlušačOmota291 Posted March 11 Report Share Posted March 11 Kolege forumaši konačno sam dobio priliku da priuštim sebi primarne, skuplje, ozbiljno zvučeće kutije u besprekornom stanju ali njihova vešanja su popustila sa lepkom na nekim mestima ali na korpi ne na samom drajveru, čak i sa tim rade odlično ali se opet bojim da ih slušam glasno, jer mogu da ih rascentriram. Originalna su naravno istrunula zato što su sunđerasta tako da su menjana već ali ne baš najbolje. Sad me zanima poređenje kvaliteta usluga, da li je bolje menjati u Novom Sadu (Audio Power) servisu ili da pogledam negde drugde, šta bi mi preporučili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted March 11 Report Share Posted March 11 1 sat ranije, SlušačOmota291 said: šta bi mi preporučili? Сам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlušačOmota291 Posted March 11 Author Report Share Posted March 11 8 minuta ranije, giZ_Mo said: Сам! Evo odma, di mi je ljepilo...Moram od komšije štipaljke uzeti, malo se nagnem do njihove terase i eto, vratiću ja :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlušačOmota291 Posted March 11 Author Report Share Posted March 11 Šalu na stranu, rešio se Rizova prodalo se to, sad sam u sedenje-slušenje fazonu, to sam i platio, nema se živaca 😕 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted March 12 Report Share Posted March 12 Nadam se da jos uvek radi Sinevoice u Zemunu. Zamolis Sinisu da ujedno sve pregleda i osvezi skretnicu. http://sinevoice.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zek Posted March 12 Report Share Posted March 12 7 sati ranije, sondek said: Sinevoice u Zemunu Čovek je iz Novog Sada .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixie Posted March 12 Report Share Posted March 12 Nek nosi u Audiopower. Čemu tolika briga, ako to samo treba malo prilepiti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted March 12 Report Share Posted March 12 Nije do Zemuna ko do Niša, malo vise od pola sata voznje, brze nego iz veceg dela Bgd. Ako poznaje lokalnog majstora niki problem, nije to neki velik posao. Al nisam siguran da je kod tako starog zvucnika vesanje jedini problem, prilika ako mu se svidja da se sredi i skretnica pa da ima bas lepe i servisirane zvucnike ..kad se vec kurtalisao riza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlušačOmota291 Posted March 12 Author Report Share Posted March 12 3 sati ranije, sondek said: Nije do Zemuna ko do Niša, malo vise od pola sata voznje, brze nego iz veceg dela Bgd. Ako poznaje lokalnog majstora niki problem, nije to neki velik posao. Al nisam siguran da je kod tako starog zvucnika vesanje jedini problem, prilika ako mu se svidja da se sredi i skretnica pa da ima bas lepe i servisirane zvucnike ..kad se vec kurtalisao riza. Pa da, mirim se da činjenicom da je u BG-u uglavnoj najbolje servisirati, menjam što je sigurno sigurno je...Kod ovih kutija ništa ne bi prepuštao slučaju...Kad bi ovo završio išao bi konačno u (vaši sistemi) nadam se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexx Posted March 12 Report Share Posted March 12 Bez ljutnje, ali ti zvučnici se trenutno prodaju za 35e na Ebay Kleineinzeigen, ne bih ih nosio dalje od susedne ulice na popravku, a kamoli do Beograda, pusti ti ove forumske mudronje što vole tuđim koprive da mlate i od svega prave rocket science... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlušačOmota291 Posted March 12 Author Report Share Posted March 12 23 minuta ranije, Zexx said: Bez ljutnje, ali ti zvučnici se trenutno prodaju za 35e na Ebay Kleineinzeigen, ne bih ih nosio dalje od susedne ulice na popravku, a kamoli do Beograda, pusti ti ove forumske mudronje što vole tuđim koprive da mlate i od svega prave rocket science... E sad ti nađoh najjeftiniji što se može naći, evo ti i ovi ispod desni baš dobro napucan nogom, 160e xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexx Posted March 12 Report Share Posted March 12 Hvala što si mi naš'o, ali mene taj zvučnik ič ne zanima. Usput, taj zvučnik koji si mi našao, nije model iz naslova teme, pa se pitam šta si ti uopšte kupio, ako si kupio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixie Posted March 12 Report Share Posted March 12 Audiopower radi dobro koliko sam čuo. Osim toga zahvat nije veliki prema opisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlušačOmota291 Posted March 12 Author Report Share Posted March 12 50 minuta ranije, Nixie said: Audiopower radi dobro koliko sam čuo. Osim toga zahvat nije veliki prema opisu. To mi izgleda ušlo u rutinu, Hi filesova potvrda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixie Posted March 12 Report Share Posted March 12 Ja svakako ne mogu da garantujem za bilo čiji rad. Mislim da su oni premotavali i menjali vešanja na onim Wharfedale 8.3 što sam sređivao, ali ne sećam se više, davno je bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlušačOmota291 Posted April 13 Author Report Share Posted April 13 Braćo hifaši, zamenuh konačno ovjese na marancima, jel normalno dok su neusvirani da jedan drajver malo štekće na sinusu od 20 Hz? ...Vintidže nedostižna planino⛏️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlušačOmota291 Posted April 13 Author Report Share Posted April 13 Btw čuo sam izveštaj od majstora da ih je gospodin pre njega lepio super ljepilom, ali spasio ih je dugom i mukotrpnom borbom, danas pokupio moje američke međede od veterinara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zek Posted April 13 Report Share Posted April 13 28 minuta ranije, SlušačOmota291 said: jel normalno dok su neusvirani da jedan drajver malo štekće na sinusu od 20 Hz? Nije normalno, nešto tu nije urađeno kako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlušačOmota291 Posted April 13 Author Report Share Posted April 13 6 minuta ranije, zek said: Nije normalno, nešto tu nije urađeno kako treba. Ja ga čak nisam ni pitao, sam mi je rekao da su dobro centrirani ali svaki zvučnik je različit...Sviraju kako sviraju, ne znam da li ima tu pravila, ne bi sad da dižem i ruku i nogu na sebe, gledaću da novčanik opravim, ima anoreksiju...Ako ne radi dobro, menjam vufere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlušačOmota291 Posted May 11 Author Report Share Posted May 11 Forumaši, dobre vesti, priča sa Marantzovim kutijama je završena. Nadam se da konačno mogu da se opustim. Impregnirana im je membrana u servisu, zbog jako tankog papira, bas drajver je drndao i krčao, sada više ne. Imaju ponovo svoj topao, divan zvuk. papir je imao delove koji su omekšali ili napukli i vibracija sa vazduhom u kompresionom kućištu krivila je materijal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts