Jump to content

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Zaboravih ranije da javim da sam u Minhenu slušao Fyne audio najveće kutije. Jako su mi se dopale! To je ta stara engleska škola zvuka… čovek to ili voli ili uopšte ne voli. Ja spadam definitivno u prvu grupu! Za razliku od recimo Harbeth-a, imaju veoma dubok i zaobljen bas, koji daje neviđeni osećaj topline. Jako rado bih posedovao tako nešto. Jedino sto za moj prostor ta velika kutija definitivno nije rešenje.

IMG_7812.thumb.jpeg.e1e47b732fc1718a0eb0636e2bb8a181.jpeg

IMG_7737.thumb.jpeg.f33dbef5c59f857ccad0fb15da0955cc.jpeg

• 2 weeks later...
Posted

То јесте, свака част ларс. Имаш одличне звучнике. Не рече што држиш 4 комада у истој соби.

Posted
3 sati ranije, Parton said:

Pa što ne pričate da prazne kartonske kutije poboljšavaju akustiku sobe ?

javila mi ptičica da su sad kutije khmmm... ispražnjene...

Posted

Odnosi se samo na ovu temu. Nema uticaja prisustvo drugih zvučnika. Za druge teme ne znam a i ne zanima me.

Inače u prostoriji se nalazi šest pari zvučnika ili dvanaest komada, za one koji broje na komad.?

Posted

Niko ti ne brani da se smeješ.

Pošto imaš tendenciju da pričaš i daješ sud o nečemu što ne poznaješ i nisi čuo moram ti ovo reći, ti nemaš dovoljno znanja ni iskustva da komentarišeš bilo šta u ovoj temi. 

?

Posted

Јеси пробао само један пар звучника како свирају или си у својој соби, са слике, увек слушао више пари звучника?

Posted

Muziku reprodukuje uvek samo jedan par zvučnika. Bilo bi čudno da dva sistema budu aktivna istovremeno, pa makar da sinhronizovano reprodukuju istu melodiju. Mada je ideja interesantna...:listen

Posted

Jedino što ovde stvarno smeta akustici prostorije, po mom mišljenju, je goli parket.  Kolko kapiram raj deo sa uređajima je na golom parketu, a prostor za slušaoce je zastrt ili je samo u toku letnja generalka ?

Posted

Go parket je. Ne smeta ni to, ni malo. A tepisi su izbačeni odavno iz više razloga. Prostor za slušaoce je ispunjen fino tapaciranim nameštajem. Nije italijanska fensi koža na njemu ali je veoma udoban.?