Jump to content


Live Stream iz Porgy


DejanM

Recommended Posts

Porgy and Bess je najbolji jazz klub u Becu. Posto je pod sponzorstvom jedne banke (prodata americkom finansijskom fondu) cene ulaznica su veoma pristojne a gosti koji dolaze da sviraju su cesto najveca imena jazza. Za vreme korone ovaj klub je pokrenuo live stream nastupa jazz muzicara, delom i zbog toga sto je vecim delom 2021 bio zatvoren za posetioce. Taj live stream je nastavljen i sada kada je klub otvoren za posetioce i moze ga svako pogledati na svom compu. Radi se o zivim nastupima koji se prenose u realnom vremenu.

Ovde imate program u nastupajucim danima i mesecima. Obratite paznju da iznad nastupa stoji oznaka Live Stream jer se ne prenose bas svi koncerti. Moj tip i preporuka je nastup Madeleine Peyroux 29. januara kao i nastup Nick Bartscha 14. februara.

Evo linka:

https://porgy.at/events/series/79/

Gledanje streama je u principu besplatno ali mozete da donirate neku sumu, ako zelite. A nastupe nekih velikih imena Jazza mozda nije lose i snimiti, za kasnije ponovno gledanje i  slusanje.

Link to comment
Share on other sites

Imala i gošće. Nije loš zvuk, uhvaćen je klupski ambijent. Ona mi baš i nije neka pevačica, bar ovako uživo, ni pijanista se ne ističe bogznakako, ali ostatak ekipe je vrlo solidan za live nastup.

Svakako slušljivo i hvala na dojavi!

:thumbsup2

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...