ErRoR Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Pozz svim clanovima foruma,evo i ja sam zalutao do ovog foruma i mogu reci da mi je drago sto sam postao clan foruma...Nadam se da cu se uklopit tu u raju..P.S Ime:Jure Zemlja: BiH Grad: Novi Travnik Godine: jece 18-ta Vozilo: Opel Kaddet 1.4i Zanimanje: Automehanika..
Auratus Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Koga jos to zanima Ime:Dusan Zemlja: Serbia Grad: Sabac Godine: za par dana 25-a Vozilo: Rover 214 SI Zanimanje: Referent nabavke (uvoza) Dodatni hobi: Akvaristika (ciklidi)
nerko Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 dragi eror sta ti je...opet ti... hajdemo mi na car audio forume ne znamo mi ovdje nista.... BTW; samo da vam kazem da eror takodje pravi i odlicne kutije za auta
Delija Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Bez zezanja, jel si ti "Seat + Magnat" guy?
ninja Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Pozz svim clanovima foruma,evo i ja sam zalutao do ovog foruma i mogu reci da mi je drago sto sam postao clan foruma...Nadam se da cu se uklopit tu u raju..P.S Ime:Jure Zemlja: BiH Grad: Novi Travnik Godine: jece 18-ta Vozilo: Opel Kaddet 1.4i Zanimanje: Automehanika..
stefaca Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Skontao sam u medjuvremenu da si previse mlad...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.