CA-RIA Posted September 26, 2022 Report Share Posted September 26, 2022 Поштовани, куповао сам код Дома омладине непринтабилне, обичне Maxell дискове, цена је била око 20 динара. Сада видим да тих дискова нема, постоје неки непринтабилни од 27 динара комад. Да ли има негде у Београду да се набаве обични DVD који нису намењени за штампу на штампачима, интересује ме Maxell показали су ми се као добри. Хвала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Father Posted September 27, 2022 Report Share Posted September 27, 2022 Računarske periferije > DVD/CD diskovi > Maxell dvd/cd diskovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CA-RIA Posted September 27, 2022 Author Report Share Posted September 27, 2022 Интернет продавница са поштарином, у реду. Интересује ме има ли физичке радње која продаје непринтабилне дискове Maxell ? Нашао сам више радњи које нису у Београду, а у Београду ретко ко има оне обичне дискове. Хвала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now