Iron man Posted December 7, 2024 Report Posted December 7, 2024 Elem odoh da pogledam i stavim donji deo ledja u ovu Eames iteraciju. Inače proizvode je Singapurćani, velika i ozbiljna firma za proizvodnju nameštaja. Umetnički dojam: Kad se dupe uvali u dno fotelje ramena dođu na treći deo. S audiofilske strane gledišta , taj deo ne bi smetalo ni za slušalice ni za prostiranje zvuka. Ako želite da potiljak naslonite na taj deo, onda treba da se sedne na početak stolice. Za mojih 180 120 (cm kg) Sedenje je izuzetno udobno, visina koja na prvi pogled izgleda premala, u stvari dovodi do idealnog položaja kolena i nogu. Technical Merit: Izvanredan kvalitet materijala i izrade. Drvo je prelepo, kvalitetno lakirano a skaj je na dodir kao koža, prelep taktilni osećaj. Da u specifikaciji ne piše da je Eko koža mislio bih da je koža. Bio sam vrlo skeptičan u vezi očekivanog kvaliteta za ovu cenu i prosto ne mogu da verujem da je onako kvalitetna Metalni delovi ( Zvezda i držač naslona ) su veoma kvalitetni sa odličnom finalnom obradom ( eloksaža ili šta je već) Tabure (hoklica ) nije u ponudi i ne znaju da li će biti ( što znači da neće). Originalna stolica valjda ima, ali nisu uvezli. Konačna ocena: Odlična kupovina , moglo bi se reći skoro pa krađa. Nije mi jasno kako za ove pare to prave. Prvobitna cena je bila 36 000 pa sad otišla na 39900 20 posto PDV, ima i neka carina, transport, rabat prodavcu, materijal nešto košta... Dal Singarpunćani išta zarade? Ako razmišljate o Eamesu a ne smeta vam što nema tabure, uzimajte. Za te pare ni ozbiljna kompjuterska stolica nema da se nađe. Dobićete izvanredno lepu, kvalitetnu i udobnu fotelju. Za smešnih 300tinak i nešto Evriju. Ako hoćete kožu, tabure onda idete na neku kopiju od 1200€ ili spremite desetak tisuća za brendiranu. ( Vitru ili Miller) Quote
Recommended Posts