Bane032 Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 Pozdrav svima, Mislim da je vreme da se otvori i tema na ime zaboravljenog Philipsa i njegovih Hifi komponenti. Ovo je moj sistem Pojacalo FA 950 Tjuner FT 930 I FT 950 CD 940 Kasetni dek FC 950 Ekvilajzer FV 930 Zvucnici FB 860 Pošto ima dva sistema iz serije 900 voleo bih da nabavim jos par komponenti koje mi nedostaju. Gramofone FP 930 I AF 977 I kasetne delove DCC 900 I DCC 951. Mislim da bi onda sistemi bili potpuni. Ako znate za još neku komponentu iz ove serije molim vas da me informisete. Zvuk ovog sistema je neverovatan. Pojacalo snažno, ekvilajzer odličan, cd bez skrivenih mana, dek nije bas dragon Ali je sa tri glave... A zvucnici teski sa prelepim basom i ekstra visokim zahvaljujuci ribonima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zek Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 Možda ovde nađeš nešto interesantno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bane032 Posted July 24, 2022 Author Report Share Posted July 24, 2022 Gledao ali nista interesantno. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 55 minuta ranije, zek said: Možda ovde nađeš nešto interesantno.. Јооооој шта је пластиканера.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts